• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kasık ağrısı

Arkadaşlar bana yardım edin. Adetime 10 gün var benimde göğüs uclarim ve göğsüm acıyor ama göğüs ucu dediğim göğüs ucunun çevresi dokununca aciyor. Aşırı halisizim ve yumurtlamadan itibaren geçmek bilmeyen adet sancısına benzeyen kasik ve bel agrim var. Göğüs agrimda aynı adet olacakmışım gibi hatta daha felaket agriyor prolaktin mi yukseldi acaba dedim ama daha geçen ay doktora gittim kontrolden geçtim normaldi her şey. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi bunlar biraz uzun oldu kusura bakmayın
Gebelik belirtilerine benziyor azıcık daha bekleyip test yaparsın inşallah pozitif çıkar

12 . Gün Perşembe günü Ovulasyon günümdü ve bugün yani 14. Gün sabah kalktığımdan bu yana belim ağrıyor. Ortası özellikle ve iki yana vuruyor bazen şiddetleniyor bazen azalıyor ama hep orada bir ağrı var. Zaten 12. Günden beri iki taraflı kasık ağrısı da var. Heyecan yaptım bir an.:) Ovulasyon testlerime de bakar mısınız? 12. Günden bu yana değerlendiriyoruz

Eklentiler

• 20BF22A5-ED31-42F0-BDBF-942BFD796B81.jpeg
    20BF22A5-ED31-42F0-BDBF-942BFD796B81.jpeg
    109 KB · Görüntüleme: 86
Canım üzülme dicem inan seni cok iyi anlıyorum bende dün cok agladım cnku mahvetti beni bu hormonlar kalkamıyorm hala yataktan belimi söküyolar resmen bende işte adet oldugumda direk gidicem canım üzülme artık sende napalım bu ay da kısmet değilmiş 🥺🥺 gelicekler ins bebişlerimiz
Merhaba hanile kalmışsınız öncelikle hyırlı olsun 💓 süreciniz nasıldı nasıl hamile kaldınız aşılama denediniz mi🙂

Merhaba hanile kalmışsınız öncelikle hyırlı olsun 💓 süreciniz nasıldı nasıl hamile kaldınız aşılama denediniz mi🙂
Sagol canım teşekkür ederim mfk eş paketiyle kaldık doktorda 3 çatlatma iğnesi denedik olmadı aşılama ddi daha fazla vucudum hormon almak istemedi mfk ürünlerini kullandık eşimle birlikte 3. Ayda çok şükür oldu canım bir de regl bittikten sonra ilişki sonraki günler 3-2-3-2 şeklinde olmalı

Back