• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan itibaren geçmeyen bel kasık ağrısı

Kafayı yicez herhalde benim hala göğüslerim ateş gibi ucu inanılmaz açıyor normalde adete 3 4 gün kala olur acısı ama yumurtlamadan sonra hiç olmadı bu ay negatif olursa gerçekten çok üzülürum ya
Benim sol kasık batmam geçti testte negatif SAbah yaptım , olsa çıkardı , değilim sanırım ben🙂

Benim hala göğüslerimin ucu kasık ve bel ağrısı çekiyorum temizlik yaptım 10 dakika temizlik yapıyorum 20 dakika uzanıyorum belim tuttu sanki
Bel ağrısı iş yapınca bende de oluyor ama adet belirtisi de öyleydi benim galiba 😀🙂

Vallahi ben artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormayacağım çok yıprattı bu süreç beni🥺😭
Stres zaten gebeliğe engelmiş. Bende bu stres varken zaten 20 yumurtam da olsa tutmaz bebek falan 😒😒😒😒😒 stresi kaygıyı azaltmam lazım arkadaşlar 😑😑😑

Vallahi ben artık hiçbir belirtiyi hamileliğe yormayacağım çok yıprattı bu süreç beni🥺😭
Stres zaten gebeliğe engelmiş. Bende bu stres varken zaten 20 yumurtam da olsa tutmaz bebek falan 😒😒😒😒😒 stresi kaygıyı azaltmam lazım arkadaşlar 😑😑😑

Gerçekten o stres bende de var istemsizce düşünüyorum hergun özellikle adet günleri yaklaştıkça hiç aklımdan çıkmıyor ya

Kızlar benim de adetime 10 gün var bel ve kasık ağrım var adeten sonra devam ediyor böyle ve ilişki sırasında ağrım oluyor sizce neden olabilir cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Kızlar çok çok çok silik çizgi var mı ben mi görüyorum sadece 🙄 lütfen yardım edin

Eklentiler

• 2EC7620F-A8F8-40FB-B1D4-DBAFF329FEE8.jpeg
    2EC7620F-A8F8-40FB-B1D4-DBAFF329FEE8.jpeg
    20,3 KB · Görüntüleme: 121
  • A2C85E42-5ACC-45DD-A21F-9EC6B3793647.jpeg
    A2C85E42-5ACC-45DD-A21F-9EC6B3793647.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 132
Ben gördüm canım belki cok yeni olduğu icin cok cok cok silik çıkmış olabilir bir de gözünle baktığınla kamerayla baktığın gibi olmuyor.

Arkadaşlar bana yardım edin. Adetime 10 gün var benimde göğüs uclarim ve göğsüm acıyor ama göğüs ucu dediğim göğüs ucunun çevresi dokununca aciyor. Aşırı halisizim ve yumurtlamadan itibaren geçmek bilmeyen adet sancısına benzeyen kasik ve bel agrim var. Göğüs agrimda aynı adet olacakmışım gibi hatta daha felaket agriyor prolaktin mi yukseldi acaba dedim ama daha geçen ay doktora gittim kontrolden geçtim normaldi her şey. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi bunlar biraz uzun oldu kusura bakmayın
Ben gördüm canım belki cok yeni olduicin cok cok cok silik çıkmış olabilir bir de gözünle baktığınla kamerayla baktığın gibi olmuyor.

Back