- 5 Temmuz 2019
- 133
- 122
- 33
- Konu Sahibi kediannesiii
-
Aynen canım erken gebelik testi yapmayı düşünüyorumA a a aynı gün vurulmusuz kuzum bende 24 nisan da vuruldum kaçta vuruldun saat de etkiliyor ben sabah 9 da vuruldum ben cmtsi test yapcam hala iğne etkisi devam ediyor olabilir cuma cumartesi yapabilirsin sende
Ben geçen ay femara hap kullandım canım. Ovitrelle vurdum. Femara kullanırken 2 yumurtam oluşmuştu. Biri 28 mm diğeri 24 mm.Letu kullandım canım sen ? İkinci denemem bu arada subat ayındada klomen ve çatlatma kullandım sonra covid oldum olmadı senin süreç nasıldı
Merhaba canım ben yaşadım ilişkiden sonra bel kasık ağrısı ve karında gaz sancısı. 4-5 gün yataktan kalkamadım. Zamanla hafifledi hepsi. Regl günümü bekliyorum. Ağrılar hafifledi diye umudum kalmadı gibi. 10 Mayıs adet günümMerhaba kizlar bende bu ay ovulasyon testi yaptırdım 29 Nisan'da yumurtlamam gerçekleşti geri kalan 2 günü maalesef değerlendiremedik sadece yumurtlama günü birliktelik oldu ertesi gün çatladı zaten yumurta size sorum olacak yumurtlamadan sonra kasik ağrılarım ve bel ağrılarım başladı aynı sey yaşayan varmı benim gibi
Dün 13. Günümdü negatif cıktı ama bel agrısından ölüyorum sanırım bu ovitrella catlatma iğnesi veya progestan bana asırı yan etki yapıyor belim sökülüyor resmen benimde umudum yok hele ki negatifi dün gördükten sonra benimde bat 11 mayısS sultansultan90 canım nasılsın belirtiler devam ediyor mu ? Bi gelişme var mı
İki üç güne peşinden gelirim bende canım dün cok agladım bende vallahi bende bu ay aşılama geçiçem 2 çatlatma iğnesi basarısızKızlar ben adet oldum… moralim berbat.
Aşılama düşünüyorum artık.
Gözlerim feci şiş ağlamaktan.İki üç güne peşinden gelirim bende canım dün cok agladım bende vallahi bende bu ay aşılama geçiçem 2 çatlatma iğnesi basarısız
Canım üzülme dicem inan seni cok iyi anlıyorum bende dün cok agladım cnku mahvetti beni bu hormonlar kalkamıyorm hala yataktan belimi söküyolar resmen bende işte adet oldugumda direk gidicem canım üzülme artık sende napalım bu ay da kısmet değilmişGözlerim feci şiş ağlamaktan.
Kendi kendimi çok yıprattım. Ve görev gibi ilişkiye girmek beni mahvetti stres içindeyim. Konsantre değilim hiçbir şeye. Benim önce vücudumu kendimi tamamen rahatlatmam gerekiyor. Bu ayı boş geçip vücuttan şu hormonları atayım sonra aşılama düşünücem kısmetse.
evet canım her şeyin bir zamanı var demekki… tek yapmadığım şey aşılama ve tüp bebek kaldı.Zaten bu stresle ben hiçbir şeye başlayamam ben şuan. Önce kendi sağlığımız ruh sağlığımız önemli. Kafamı dağıtmam lazımCanım üzülme dicem inan seni cok iyi anlıyorum bende dün cok agladım cnku mahvetti beni bu hormonlar kalkamıyorm hala yataktan belimi söküyolar resmen bende işte adet oldugumda direk gidicem canım üzülme artık sende napalım bu ay da kısmet değilmişgelicekler ins bebişlerimiz
Ben bennn Nisan 29 yumurtlama gunumdu o günü değerlendirdik diğer 2 günü malesef değerlendiremedik ama ogunden bu yana ciddi bel ağrım alt karın ağrım var az önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım ya erken yada bunu tutmadı malesefHerkese merhaba kızlar. Aranızda yumurtlama gününden itibaren bel ve kasık ağrısı yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldu mu ?
Yumurtlama ve çatlama günümü biliyorum , cunku ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. İğneden 36 saat sonrasını değerlendirdik ve benim ertesi gün inanılmaz bel kasık ağrım başladı. Hala da devam ediyor. Bu kadar erken belirti asla olamaz dimi?
Canım yazmıştın bu topice zatenBen bennn Nisan 29 yumurtlama gunumdu o günü değerlendirdik diğer 2 günü malesef değerlendiremedik ama ogunden bu yana ciddi bel ağrım alt karın ağrım var az önce erken gebelik testi yaptım ama sanırım ya erken yada bunu tutmadı malesef
Bel ağrın devam mı ediyor hic hafiflemedi mi ?Baya eskide kalmış görmeyenler için tekrardan yazdım hahah
iğnelerin yan etkilerini çok yaşadıkDün yumurtlamadan sonra 9. Gündü erken gebelik testi yaptım mirateceh negatif çıktı anlamadım cidden
Merhaba benimde 17 Mayıs bat günüm ve bugün sol kaşığımda batma var otururken bile zor oturuyorum, 1 senedir hamile kalamadım 25 inde hsg çektirdim, bakalım ne olacak inşallah hamileyizdirBenim belim ağrıyor kasıklarım hala ağrıyor çok şiddetli kasık ağrılarım yok tabi ama ağrısını hissediyorum 17 Mayıs bat günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?