hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza, koyu mu çıktı adetten 3 gün önceMerhabalar arkadaşlar güzel günler bizimle olsun. Hayırlı haberler alalım:) ben de güzel bir süreçten geçiyorum ve sizlere de bilgi vermek isterim flo uygulamasını bende takip ettim ama ben biraz da rahat davrandım aman zevkini yaşa düşünme diy telkin ettim kendime. Belirtiler size kasık ağrısı batma ve bir cızlama şeklinde ağrı oldu şükür hala bulantım yok ve göğüslerimde de ağrı yok benim adetten 3 gün önce öğrendim burayada yazmıştım doktor zaten sesi erken gebelik testleri %90 doğrudur dedi. Rabbim(cc) herkese nasip etsin
Sağ olasın canım Çok koyu değildi tatlım ama belirgindin silik değildihayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza, koyu mu çıktı adetten 3 gün önce
Uyku uyku kuzim napim bol bol uyuyorum kafam kalkmiyo yiyeceklerden ilk defa tiksindim yemek yapmak zor geliyo bu yuzden uyuyrken zorla uyuyorum sonra uynamiyorum acsyip gazim var bugun adet gunum belki yine test yapabilirim esim cok israr ediyo doktora gitmeden bugun yarin bi test daha yapalim diyo bakalim hayirlisigüzellikler bi ses verin bakalım :)
kimler ne durumda ?
hamileler nasıl gidiyor?
henuz hamile olduğunu öğrenemeyenler neler yapıyor ??
Olabilir cnm bence bugunu de degerlendir biz yumurtlamadan iki gun oncesini yumurtlama gununu bide iki gun sinrasini degferlendirmistik sansima hamileyim insallah sende hamile kalirsin bu aykızlar herkese merhaba,
flo uygulamasına göre dün yumurtlama günümdü ve ilişki oldu
bu sabah kasık ağrısı ve bulantıyla uyandım
dün hiç bişey yoktu
acaba yumurtlama günü bugün mü
Uyku uyku kuzim napim bol bol uyuyorum kafam kalkmiyo yiyeceklerden ilk defa tiksindim yemek yapmak zor geliyo bu yuzden uyuyrken zorla uyuyorum sonra uynamiyorum acsyip gazim var bugun adet gunum belki yine test yapabilirim esim cok israr ediyo doktora gitmeden bugun yarin bi test daha yapalim diyo bakalim hayirlisi
Merhabalar arkadaşlar güzel günler bizimle olsun. Hayırlı haberler alalım:) ben de güzel bir süreçten geçiyorum ve sizlere de bilgi vermek isterim flo uygulamasını bende takip ettim ama ben biraz da rahat davrandım aman zevkini yaşa düşünme diy telkin ettim kendime. Belirtiler size kasık ağrısı batma ve bir cızlama şeklinde ağrı oldu şükür hala bulantım yok ve göğüslerimde de ağrı yok benim adetten 3 gün önce öğrendim burayada yazmıştım doktor zaten sesi erken gebelik testleri %90 doğrudur dedi. Rabbim(cc) herkese nasip etsin
Amin canım sağ olasın :)hayırlı uğurlu olsun canım benim
darısı tüm isteyenlere :)
Olabilir cnm bence bugunu de degerlendir biz yumurtlamadan iki gun oncesini yumurtlama gununu bide iki gun sinrasini degferlendirmistik sansima hamileyim insallah sende hamile kalirsin bu ay
yarin 3 gun kaliyor bata. predictor early aldim 3 gun kala %99 sonuc diyor amabir de hangi marka gebelik testi aldın erken gebelik testi mi normal mi?
Hayir olsun insallah :)kızlar benim bi akrabam var kuzenım hamile şuan 2-3 aylık vardır heralde.
beni rüyasında görmüş gelinlik giymişim düğünüm oluyormuş.
bide hamileymişim zor bi hamilelik geçiyormuşum falan :))
dedi bebek falan varmı :)
bende dedim şuanlık bişey yok allah hayırlara yazsın dedim :))
Amin cnm insallah cumlemizinAllah razı olsun canım benim
inşallah
Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bahtı güzel olsun
Canım içini ferah tut arkadaşların da dediği gibi herkes farklı ve farklı belirtiler yaşıyor bende mesala sadece biraz göğüs hassasiyeti ve hamilelikten dolayı akıntım var birde halsizlik başka bir belirtim yok ve bunlar adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde arkadaşların çoğu adet ve gebelik belirtilerini birbirine karışıyor yani demem o ki bu şekilde kendini yıpratma Rabbim zamanı gelince sana evlat ve evlatlarını verecektir muhakkak iyi düşün ki iyi olsunCanım çok sağol inşallah öyledir. Razıyım bütün ağrısına sızısına. Bide Pretty_flower A yazdığım cevabı okusana
yarin 3 gun kaliyor bata. predictor early aldim 3 gun kala %99 sonuc diyor ama
Yok canım geçmedi henüz. Çizgi çıkıyor ama hiç koyulaşmadı hepsinde Aynı mı testte mi sorun var bilemedimcanım benim günüm geçince çıkmıştı erken gebelik testinde
senin günün geçti mi
İnnovitamarka neydi canım senin
Görünüyor valla hayırlı olsunKizlar beklenen bat 28 şubatti olmadim bugun test yaptim ama ilk idrar yada beklemis idrarla degil hadi yorumlayin moralim yerine gelsin
inşallah canım yaa. ayağa kalkınca flan tansiyonum düşüyor sanki bilmiyorumHayir olsun insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?