YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

hayırlı olsun sağlıkla alın kucağınıza, koyu mu çıktı adetten 3 gün önce

güzellikler bi ses verin bakalım :)
kimler ne durumda ?
hamileler nasıl gidiyor?
henuz hamile olduğunu öğrenemeyenler neler yapıyor ??
Uyku uyku kuzim napim bol bol uyuyorum kafam kalkmiyo yiyeceklerden ilk defa tiksindim yemek yapmak zor geliyo bu yuzden uyuyrken zorla uyuyorum sonra uynamiyorum acsyip gazim var bugun adet gunum belki yine test yapabilirim esim cok israr ediyo doktora gitmeden bugun yarin bi test daha yapalim diyo bakalim hayirlisi

kızlar herkese merhaba,

flo uygulamasına göre dün yumurtlama günümdü ve ilişki oldu
bu sabah kasık ağrısı ve bulantıyla uyandım
dün hiç bişey yoktu
acaba yumurtlama günü bugün mü
Olabilir cnm bence bugunu de degerlendir biz yumurtlamadan iki gun oncesini yumurtlama gununu bide iki gun sinrasini degferlendirmistik sansima hamileyim insallah sende hamile kalirsin bu ay

sen erken gebelik testi mi yapmıştın normal mi, hadi bir daha yap sonucu merak ettim:)) ama senin belirtiler bariz hamilelik:))

hayırlı uğurlu olsun canım benim
darısı tüm isteyenlere :)

Olabilir cnm bence bugunu de degerlendir biz yumurtlamadan iki gun oncesini yumurtlama gununu bide iki gun sinrasini degferlendirmistik sansima hamileyim insallah sende hamile kalirsin bu ay

Allah razı olsun canım benim
inşallah
Allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin, bahtı güzel olsun

kızlar benim bi akrabam var kuzenım hamile şuan 2-3 aylık vardır heralde.
beni rüyasında görmüş gelinlik giymişim düğünüm oluyormuş.
bide hamileymişim zor bi hamilelik geçiyormuşum falan :))
dedi bebek falan varmı :)
bende dedim şuanlık bişey yok allah hayırlara yazsın dedim :))

Hayir olsun insallah :)

Canım çok sağol inşallah öyledir. Razıyım bütün ağrısına sızısına. Bide Pretty_flower A yazdığım cevabı okusana
Canım içini ferah tut arkadaşların da dediği gibi herkes farklı ve farklı belirtiler yaşıyor bende mesala sadece biraz göğüs hassasiyeti ve hamilelikten dolayı akıntım var birde halsizlik başka bir belirtim yok ve bunlar adet gecikmesinden sonra başlıyor genelde arkadaşların çoğu adet ve gebelik belirtilerini birbirine karışıyor yani demem o ki bu şekilde kendini yıpratma Rabbim zamanı gelince sana evlat ve evlatlarını verecektir muhakkak iyi düşün ki iyi olsun

Ben ciger kavuracaktim ayiptir soylemesi ama dokunamiyorum cigere kiz lar fenalasiyom tiksindim ya yiyeceklerin kokusu daha mutfaga girmeden geliyo burnuma taze sogan bile igrenc cok keskin kokuyo ben iki hamilelik gecirdim ama boyle olmadim hic ikisindede

Kizlar beklenen bat 28 şubatti olmadim bugun test yaptim ama ilk idrar yada beklemis idrarla degil hadi yorumlayin moralim yerine gelsin

Eklentiler

• 20180305_124227-1.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…