Bugunde bittiğine göre kaldı 3 gün :) size belirti yazıp bunaltmak istemiyorum sürekli :)) bende sessizce bekliyorum. Bazen konuşmalarınızı okuyup çıkıyorum öyle yani :))Kizlar g
Sabret az kaldı :)
Canım o iğne batması banada oluyor. Geçen gün adet sancısı gibi ağrı çektim ama ertesi güne kaybolmuştu. Şmdi senin dediğin gibi kasıklarda iğne batması bazende içten yanma olu yoo r. Göğüslerimde şişmedi ama ağırlaştı sanki sağa sola dönerken yatakta Zorlanıyorum. Vee uykuuu uykuu be uykuuu bu aralar tek ihtiyacım olanGunaydin kizlar musmutlu hayirli haberler alacagimiz bir hafta olsun insallahVe sehit habersiz bol terorist leşli Dün ara ara alt karin bolgesinde ve idrardayken rahimde igne batmasi gibi bisiler oldu. Yarin test yapicam ama yine de yazmak istedim benim gibi olan var mi
İste bende adetten once falan asla oyle agrilarim batmalarim bel agrisi karin agrisi olmazdi o yuzden o sancilarla karistirma imkanim yok. Valla netten arastirdim biraz umutlandim sankiCanım o iğne batması banada oluyor. Geçen gün adet sancısı gibi ağrı çektim ama ertesi güne kaybolmuştu. Şmdi senin dediğin gibi kasıklarda iğne batması bazende içten yanma olu yoo r. Göğüslerimde şişmedi ama ağırlaştı sanki sağa sola dönerken yatakta Zorlanıyorum. Vee uykuuu uykuu be uykuuu bu aralar tek ihtiyacım olan
Bende senle aynıym canım. Bende adet öncesi ağrı çekmem. Adet günü ağrı gelir ve zaten adet olduktan sonra gelir ağrı. Olmadan yarım saat once bile gelmezİste bende adetten once falan asla oyle agrilarim batmalarim bel agrisi karin agrisi olmazdi o yuzden o sancilarla karistirma imkanim yok. Valla netten arastirdim biraz umutlandim sanki
Hadi hayirlisi canimBende senle aynıym canım. Bende adet öncesi ağrı çekmem. Adet günü ağrı gelir ve zaten adet olduktan sonra gelir ağrı. Olmadan yarım saat once bile gelmez
güzellikler bi ses verin bakalım :)
kimler ne durumda ?
hamileler nasıl gidiyor?
henuz hamile olduğunu öğrenemeyenler neler yapıyor ??
benim daha var canım en erken haftaya pazartesi yaparım daha adetim geçmedi :)ben inatla kan vermiyorum:)) siliklerle devam ediyorum:))) hadi yaa idrar testleri yapın da sayfa canlansın:))))
Çok teşekkürler. Birden 17 kilo falan aldım. 1,5 yıl içinde. Bir de hiç hareket etmem. Valla bilinen bir şikayetim yok çok şükür başka.
TAMAM CANIM AMA YAZMAM GECİKEBİLİR BENİM SÖYLEYİM :)
HADİ BAKALIM NE ÇIKACAK
SENİN BAT A KAÇ GÜN KALIYOR YARIN
İste bende adetten once falan asla oyle agrilarim batmalarim bel agrisi karin agrisi olmazdi o yuzden o sancilarla karistirma imkanim yok. Valla netten arastirdim biraz umutlandim sanki
benim evde fortune marka varerken gebelik testi mi aldın normal mi?
Kızlar merhaba erken gebelik testlerine güveniyor musunuz? Ben 3 tane yaptım 2 şer gün arayla hep sinde ikinci çizgiyi gördüm hayalet pembe .
Kızlar merhaba erken gebelik testlerine güveniyor musunuz? Ben 3 tane yaptım 2 şer gün arayla hep sinde ikinci çizgiyi gördüm hayalet pembe .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?