• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

ya şimdi şöyle bişey var kuzenimle biz çok görüşmüyoruz meryem ablam yani.
muhabbet falanda etmedik bu konuda hiç.
bide oda hamile şuanda. hamile olduğu için önemsiyorum rüyasını açıkçası.
hani psikolojıkte olamaz çünkü hiç bu konuda yada başka şekilde konuşmadık kaç aydır.
o yüzden bi acaba demedim değil yani .
bende gördüm bi kaçkere .
birinde eşimin yanında yatakta beyaz kundakta bi bebek vardı.
birinde test yapıyordum silik çıkıyordu.
birinde de lekelenme oluyordu bende.
yerleşme kanaması diye düşünüyordum kendimce onu.
hamileyim diye kan testine giderken görüdm öyle yani.
hatta bunların dışında yakın arkadaşlarımın ve benim fallarımda sürekli bi bebek haberi yada hamile biri çıkıyor :))
hatta bunun makarasını yappmıştık kızlarla bu ayda hamiile çıkmazsam bırakıyorum bu işleri diye :KK70:
canım benim ne güzel rüyalar
Allah hayırlara çıkarsın
inşallah meleğini getirir bu hayır rüyalar sana

canım benim ne güzel rüyalar
Allah hayırlara çıkarsın
inşallah meleğini getirir bu hayır rüyalar sana
bu sıralar ayağa kalkınca baş dönmesi değilde böyle hemen oturasım geliyor. son bikaç gündürde aşırı uyku hali var.
mide bulantısı iştah kesilmesi yada artması hala yok. göğüslerim hafif hassas. kasıklarımın rahim kısmı hassas. gün içinde ara ara batmalar oluyor. şuanlık bu durumdayım bakalım :) şu 3 gün 3 yıl gibi geliyor bana gerçi haftasonunun geçmesini beklicem yani 1 hafta :)))

bu sıralar ayağa kalkınca baş dönmesi değilde böyle hemen oturasım geliyor. son bikaç gündürde aşırı uyku hali var.
mide bulantısı iştah kesilmesi yada artması hala yok. göğüslerim hafif hassas. kasıklarımın rahim kısmı hassas. gün içinde ara ara batmalar oluyor. şuanlık bu durumdayım bakalım :) şu 3 gün 3 yıl gibi geliyor bana gerçi haftasonunun geçmesini beklicem yani 1 hafta :)))

olsun güzelim tatlı bekleyişler bunlar
Allah sonunu hayır etsin
uyku hali önemli bi belirti bence
çünkü çoğu hamilede oluyor, bir de yumurtlama ya da adet belirtisi değil uyku hali.
o yüzden diğer belirtilerden ayrılıyor

olsun güzelim tatlı bekleyişler bunlar
Allah sonunu hayır etsin
uyku hali önemli bi belirti bence
çünkü çoğu hamilede oluyor, bir de yumurtlama ya da adet belirtisi değil uyku hali.
o yüzden diğer belirtilerden ayrılıyor
bugun eşim bile kızdı bana bıktım senin uykundan diye :)) bende hiç hamilelik şüphemden bahsetmedim ona olmzsa boşa ümitlenmesin diye. adet döneminde vucut yorgun oluyor ekstra falan diye geçiştirdim :))

Bugun adet gunum ama hicbi agrim belirtim yok sadece midem bulaniyo hafif bi bel agrim bvar o kadar adet belirtisi de yok zaten ol gibi hissediyorum icim cok rahat stres bi sıkıntım yok

benim doğum günüm 22 şubattı :) ve ovulasyon günüydü :KK48:
Benimde telimdeki uygulamaya gore snein gibiydi cnm 23unde doktor kontrolum vardi dr bakti daha catlamamis dedi şok oldum stres yapmissindr belki dedi daha 10 gunu var catlamaya dedi ne dicegimi bilemedim oyuzden asil bundan sonra dene dedi bakalim.noldu catladimi nezamn oldu hic bilemiyorum karanbol..

Benimde telimdeki uygulamaya gore snein gibiydi cnm 23unde doktor kontrolum vardi dr bakti daha catlamamis dedi şok oldum stres yapmissindr belki dedi daha 10 gunu var catlamaya dedi ne dicegimi bilemedim oyuzden asil bundan sonra dene dedi bakalim.noldu catladimi nezamn oldu hic bilemiyorum karanbol..
bende bilmiyormki :) benim ovulasyon oldu sanırım galiba bilemedim şimdi :)))
neyse adet geldi çattıııı geri saym başladı bu hafta bitsin anlıcam neyin ne olduğunu :işsiz:

Back