• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Gunaydin kizlar musmutlu hayirli haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah:halay: Ve sehit habersiz bol terorist leşliEn Büyük TÜRKİYE Dün ara ara alt karin bolgesinde ve idrardayken rahimde igne batmasi gibi bisiler oldu. Yarin test yapicam ama yine de yazmak istedim benim gibi olan var mi

Gunaydin kizlar musmutlu hayirli haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah:halay: Ve sehit habersiz bol terorist leşliEn Büyük TÜRKİYE Dün ara ara alt karin bolgesinde ve idrardayken rahimde igne batmasi gibi bisiler oldu. Yarin test yapicam ama yine de yazmak istedim benim gibi olan var mi
Canım o iğne batması banada oluyor. Geçen gün adet sancısı gibi ağrı çektim ama ertesi güne kaybolmuştu. Şmdi senin dediğin gibi kasıklarda iğne batması bazende içten yanma olu yoo r. Göğüslerimde şişmedi ama ağırlaştı sanki sağa sola dönerken yatakta Zorlanıyorum. Vee uykuuu uykuu be uykuuu bu aralar tek ihtiyacım olan :uykucu:

Canım o iğne batması banada oluyor. Geçen gün adet sancısı gibi ağrı çektim ama ertesi güne kaybolmuştu. Şmdi senin dediğin gibi kasıklarda iğne batması bazende içten yanma olu yoo r. Göğüslerimde şişmedi ama ağırlaştı sanki sağa sola dönerken yatakta Zorlanıyorum. Vee uykuuu uykuu be uykuuu bu aralar tek ihtiyacım olan :uykucu:
İste bende adetten once falan asla oyle agrilarim batmalarim bel agrisi karin agrisi olmazdi o yuzden o sancilarla karistirma imkanim yok. Valla netten arastirdim biraz umutlandim sanki

İste bende adetten once falan asla oyle agrilarim batmalarim bel agrisi karin agrisi olmazdi o yuzden o sancilarla karistirma imkanim yok. Valla netten arastirdim biraz umutlandim sanki
Bende senle aynıym canım. Bende adet öncesi ağrı çekmem. Adet günü ağrı gelir ve zaten adet olduktan sonra gelir ağrı. Olmadan yarım saat once bile gelmez

güzellikler bi ses verin bakalım :)
kimler ne durumda ?
hamileler nasıl gidiyor? :anneadayı:
henuz hamile olduğunu öğrenemeyenler neler yapıyor ?? :KK68:

kızlar herkese merhaba,

flo uygulamasına göre dün yumurtlama günümdü ve ilişki oldu
bu sabah kasık ağrısı ve bulantıyla uyandım
dün hiç bişey yoktu
acaba yumurtlama günü bugün mü

Kızlar merhaba erken gebelik testlerine güveniyor musunuz? Ben 3 tane yaptım 2 şer gün arayla hep sinde ikinci çizgiyi gördüm hayalet pembe .

Merhabalar arkadaşlar güzel günler bizimle olsun. Hayırlı haberler alalım:) ben de güzel bir süreçten geçiyorum ve sizlere de bilgi vermek isterim flo uygulamasını bende takip ettim ama ben biraz da rahat davrandım aman zevkini yaşa düşünme diy telkin ettim kendime. Belirtiler size kasık ağrısı batma ve bir cızlama şeklinde ağrı oldu şükür hala bulantım yok ve göğüslerimde de ağrı yok benim adetten 3 gün önce öğrendim burayada yazmıştım doktor zaten sesi erken gebelik testleri %90 doğrudur dedi. Rabbim(cc) herkese nasip etsin

Back