YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kizlar beklenen bat 28 şubatti olmadim bugun test yaptim ama ilk idrar yada beklemis idrarla degil hadi yorumlayin moralim yerine gelsin
silik ben de gördüm ama kan sonuç verir net. hangi testi yaptın?normalde daha koyu olması lazımdı sanki bu kadar gecikmeye, inşallah geç döllenmişizdir. ikimizde aynı durumdayız, ne zaman kan verceksin

bugün bat günüm ve sadece bekliyorum ne olacak acaba.. karnım ağrıyor evet ama gelen birşey de yok çok heyecanlıyım

Sebebi arastirilmadi ikiz gebelikte düsuklar çok yaygin canim. Dogum gibi suyum geldi kaybettim. insallah bunu kucagima almak nasip olur hep beraber guzel gunler goruruz.
daha önceki kaybınıza da çok üzüldüm, inşallah hayırlı zamanda kucağında olur evladın:)sebep bulunabildi mi peki?

hayırdır inşallah canım
rüyalar önemli çok
sen peki hiç rüya görüyor musun
ay hadi inşallah müjdeci rüyadır

Kiz hamileler cigere dokunmuyo biliyormusunuz siz? cigere dokunduktan sonra elini vücudunda ilk nereye goturursen bebegin orasinda leke olurmus

hayırdır inşallah canım
rüyalar önemli çok
sen peki hiç rüya görüyor musun
ay hadi inşallah müjdeci rüyadır
ya şimdi şöyle bişey var kuzenimle biz çok görüşmüyoruz meryem ablam yani.
muhabbet falanda etmedik bu konuda hiç.
bide oda hamile şuanda. hamile olduğu için önemsiyorum rüyasını açıkçası.
hani psikolojıkte olamaz çünkü hiç bu konuda yada başka şekilde konuşmadık kaç aydır.
o yüzden bi acaba demedim değil yani .
bende gördüm bi kaçkere .
birinde eşimin yanında yatakta beyaz kundakta bi bebek vardı.
birinde test yapıyordum silik çıkıyordu.
birinde de lekelenme oluyordu bende.
yerleşme kanaması diye düşünüyordum kendimce onu.
hamileyim diye kan testine giderken görüdm öyle yani.
hatta bunların dışında yakın arkadaşlarımın ve benim fallarımda sürekli bi bebek haberi yada hamile biri çıkıyor :))
hatta bunun makarasını yappmıştık kızlarla bu ayda hamiile çıkmazsam bırakıyorum bu işleri diye

Arkadaşlar bu ay hiç akıntı olmadı neden acaba yoksa yumurtlamadim mi derken sanki onca gün birikmiş gibi aniden geldi ilişkiden 1 gün sonra. Sperm veya yumurtlama akıntısı gibi değil bu. Büyük yapışkan uzayan bir şeydi. (Servikal mukus olabilir) Böyle bir sey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu arada bu olay yumurtlamadan 3 gün sonra oldu.

Eger servikal mukussa gelen gebe olma ihtimalin cok yuksek hadi hayirlisi insallah hamilesindir

Eger servikal mukussa gelen gebe olma ihtimalin cok yuksek hadi hayirlisi insallah hamilesindir
İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür 1 yıldan fazla oldu ugrasali. Bu belirti umutlarimi alevlendirdi tekrardan. Inşallah bebek isteyen herkese nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…