Silik bi çizgi var gibi ama net değil resim yanıltıcı olur zaten. Kan testi yaptırsan daha sağlıklı sonuç alırsın
Çizgi gayet net hayırlı olsun bebeğin
hadi inaşallahGörünüyor valla hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik bi çizgi var gibi ama net değil resim yanıltıcı olur zaten. Kan testi yaptırsan daha sağlıklı sonuç alırsın
Çizgi gayet net hayırlı olsun bebeğin
hadi inaşallahGörünüyor valla hayırlı olsun
silik ben de gördüm ama kan sonuç verir net. hangi testi yaptın?normalde daha koyu olması lazımdı sanki bu kadar gecikmeye, inşallah geç döllenmişizdir. ikimizde aynı durumdayız, ne zaman kan verceksinKizlar beklenen bat 28 şubatti olmadim bugun test yaptim ama ilk idrar yada beklemis idrarla degil hadi yorumlayin moralim yerine gelsin
silik ben de gördüm ama kan sonuç verir net. hangi testi yaptın?normalde daha koyu olması lazımdı sanki bu kadar gecikmeye, inşallah geç döllenmişizdir. ikimizde aynı durumdayız, ne zaman kan verceksin[/QUOTE .
Al bi diye normal test yaptim canim yarin sabah direk kadin doguma gidecegim
Sabah idrari degildi ben ondan siliktir diye düsünüyorum hayirlisi
benim bat 8-9 mart canım. başka belirtin varmı :)bugün bat günüm ve sadece bekliyorum ne olacak acaba.. karnım ağrıyor evet ama gelen birşey de yok çok heyecanlıyım
daha önceki kaybınıza da çok üzüldüm, inşallah hayırlı zamanda kucağında olur evladın:)sebep bulunabildi mi peki?Al bi diye bir test normal gebelik testi yarin gidecegim doktora insallah
Yok canım geçmedi henüz. Çizgi çıkıyor ama hiç koyulaşmadı hepsinde Aynı mı testte mi sorun var bilemedim
ben bariz görüyorum canımKizlar beklenen bat 28 şubatti olmadim bugun test yaptim ama ilk idrar yada beklemis idrarla degil hadi yorumlayin moralim yerine gelsin
daha önceki kaybınıza da çok üzüldüm, inşallah hayırlı zamanda kucağında olur evladın:)sebep bulunabildi mi peki?
kızlar benim bi akrabam var kuzenım hamile şuan 2-3 aylık vardır heralde.
beni rüyasında görmüş gelinlik giymişim düğünüm oluyormuş.
bide hamileymişim zor bi hamilelik geçiyormuşum falan :))
dedi bebek falan varmı :)
bende dedim şuanlık bişey yok allah hayırlara yazsın dedim :))
Kiz hamileler cigere dokunmuyo biliyormusunuz siz? cigere dokunduktan sonra elini vücudunda ilk nereye goturursen bebegin orasinda leke olurmusBen ciger kavuracaktim ayiptir soylemesi ama dokunamiyorum cigere kiz lar fenalasiyom tiksindim ya yiyeceklerin kokusu daha mutfaga girmeden geliyo burnuma taze sogan bile igrenc cok keskin kokuyo ben iki hamilelik gecirdim ama boyle olmadim hic ikisindede
ya şimdi şöyle bişey var kuzenimle biz çok görüşmüyoruz meryem ablam yani.hayırdır inşallah canım
rüyalar önemli çok
sen peki hiç rüya görüyor musun
ay hadi inşallah müjdeci rüyadır
Eger servikal mukussa gelen gebe olma ihtimalin cok yuksek hadi hayirlisi insallah hamilesindirArkadaşlar bu ay hiç akıntı olmadı neden acaba yoksa yumurtlamadim mi derken sanki onca gün birikmiş gibi aniden geldi ilişkiden 1 gün sonra. Sperm veya yumurtlama akıntısı gibi değil bu. Büyük yapışkan uzayan bir şeydi. (Servikal mukus olabilir) Böyle bir sey yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı? Bu arada bu olay yumurtlamadan 3 gün sonra oldu.
İnşallah rabbim yüzümüzü güldürür 1 yıldan fazla oldu ugrasali. Bu belirti umutlarimi alevlendirdi tekrardan. Inşallah bebek isteyen herkese nasip olurEger servikal mukussa gelen gebe olma ihtimalin cok yuksek hadi hayirlisi insallah hamilesindir
Dokunmadim zaten cnm dokunamadim adini aninca icim bi tuhaf oluyoKiz hamileler cigere dokunmuyo biliyormusunuz siz? cigere dokunduktan sonra elini vücudunda ilk nereye goturursen bebegin orasinda leke olurmus
İlerleyen zamanlar icin de soyledim malum kurban bayrami var :)Dokunmadim zaten cnm dokunamadim adini aninca icim bi tuhaf oluyo
Kurbanda napicam bilmiyorum kokudan annem yapiyo o isleri zaten iki cocukla normaldede elleyemiyorum kiİlerleyen zamanlar icin de soyledim malum kurban bayrami var :)