Canım herkes bütün belirtileri yaşayacak ya da herkeste aynı olacak diye bir şart yok biliyorsun bebeğim geçen gün arkadasimla konuştum sadece beli ağrımış ilk belirti olarak bazen hiç belirti bile olmadan hamile kalanlar var sabret bekle ve gör ben senden umutluyum bence hamilesin sakın yanlış anlama seni mutlu etmek ya da heveslendirmek için demiyorum sadece hissediyorum üstelik ne birbirimizi gördük ne tanıyoruz ne de sesimizi duyduk sadece bir hissiyat benim ki allahım hayırlısını versin tabi ki sadece rabbim bilir benim ne haddime ama bekleyen derviş muradına erermiş beklemekte zor biliyorum sen bekle ve sabretCanım diyelim ki hamileyim. Bulantım yok göğüslerim şiş ve hassas değil. Sadece dünden beri sürekli olmayan hassaslık var nasıl anlatsam arada içten yanma olu yoo r bide çokbaskı falan olursa üstüne yatma vesaire. Kosa bi süre ağrıyor. Baş dönmesi iştahsızlık yada iştah artması yok. Koku hassasiyeti yok. Sabah ustumden tır geçmiş gibi uyandım. Ayaklarım felaket ağrıyordu. Gözlerimi zor açtım. Dün gece eşimle ilişki oldu ama rica ettim yavaş yapması için. Yani bilemiyorum kafam çok karışık