• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Merhaba güzeller nasilsinizz :KK51:
Ben kötüydüm sabah şimdi daha iyiyim. Karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı demiştim ya dün onunla ilgili yazılar okudum. Gebelik bile sonlandırılabilinirmiş. Çok moralim bozuldu. Gebelikte yüksek çıkarsa anne de bebek de ölebilirmiş. Çok korkuyorum.

Ben kötüydüm sabah şimdi daha iyiyim. Karaciğer enzimlerim çok yüksek çıktı demiştim ya dün onunla ilgili yazılar okudum. Gebelik bile sonlandırılabilinirmiş. Çok moralim bozuldu. Gebelikte yüksek çıkarsa anne de bebek de ölebilirmiş. Çok korkuyorum.
Allah korusun ya cnm ay korktum bende Rabbim yardımcın olsun doktora git mutlaka aksatma

Kötü düşünme canim kontrol altında tutuluyor ve takipte kalıyorsun. Ben ebeyim bu tür vakalar çok oluyordu sorun yaşamadan doğum oluyor. Kötüyü çağırma sen :)

Merhaba arkadaşlar, adetime 3 gün varken(dün)
Sabah başlayan sağ kasığımda atma hissiyle uyandım ilerleyen saatlerde sancıya dönüştü çok şiddetli değil ama rahatsız edici. Gün boyu devam etti
Göğüslerimde sızlıyor dokununca
Beyaz ve kokusuz akıntım var aşırı denecek kadar
Sizce hamile olabilir miyim
Geçen ocakta klomen tedavisi aldım ve kist oldu sonra kistler geçti doktor şubat ayında dinlen dedi pek aklımda da yoktu ama değerlendirdik yumurtlama günlerini

Kızlar benim adetime 4 gün kaldı. Ve bugün akşam aşırı bel ve kasık ağrısı yaşadım adet olacakmış gibi. Ama adet gelmedi. Şuanda sırtım ve belim ağrıyor. Ben genelde adet günü ağrı çekerim. Adet öncesinde ağrım olmaz. Hayırlısı yaa. Bide çok dduygusalım.Ve bugün hemen yoruldum temizlik yaparken. Yarıda bıraktım. Kasık ağrım aynı adet ağrısı gibi tek taraflı değil bu sefer
Canım bende de aynı şeyler oluyordu aklıma gelen tek şey bebiş:)

Merhaba arkadaşlar, adetime 3 gün varken(dün)
Sabah başlayan sağ kasığımda atma hissiyle uyandım ilerleyen saatlerde sancıya dönüştü çok şiddetli değil ama rahatsız edici. Gün boyu devam etti
Göğüslerimde sızlıyor dokununca
Beyaz ve kokusuz akıntım var aşırı denecek kadar
Sizce hamile olabilir miyim
Geçen ocakta klomen tedavisi aldım ve kist oldu sonra kistler geçti doktor şubat ayında dinlen dedi pek aklımda da yoktu ama değerlendirdik yumurtlama günlerini
Hamile olabilirsin diye düşünüyorum çünkü benzer belirtiler yaşıyoruz

Canım bende de aynı şeyler oluyordu aklıma gelen tek şey bebiş:)
Canım diyelim ki hamileyim. Bulantım yok göğüslerim şiş ve hassas değil. Sadece dünden beri sürekli olmayan hassaslık var nasıl anlatsam arada içten yanma olu yoo r bide çokbaskı falan olursa üstüne yatma vesaire. Kosa bi süre ağrıyor. Baş dönmesi iştahsızlık yada iştah artması yok. Koku hassasiyeti yok. Sabah ustumden tır geçmiş gibi uyandım. Ayaklarım felaket ağrıyordu. Gözlerimi zor açtım. Dün gece eşimle ilişki oldu ama rica ettim yavaş yapması için. Yani bilemiyorum kafam çok karışık

İnşallah canım yaa bilmiyorum işte bulan tı falan olmayınca umudum azalıyor
Cnm benim her hamilelikte ve her insanda belirtiler çok değişiyor kişiden kişiye o yüzden takma çok herşey olacağına varır ama belirtilerin bazıları iyi yönde görülüyor bende öyle sabah kalktigimde üstmden tir geçmiş gibi uyaniyom her yerim ağrıyo

Merhaba hanimlar bende araniza yeni uzun zaman sonra tekrar katildim bat 1.2.2018 döngüm 27 gündür 28 şubatta adet olmam lazim ama hala olmadim 4 gündür kasik agrisi bugunde mide bulantisi var . ama bu ay dis yaptirdim 3 gun antibiyotik kullandim .degilimdir dedim . sabah istifra ettim. Artik yarin test alip yapcam insallah hamileyimdir 1 yil önce 3 aylik bebegimi kaybetmistim.
6 aydirda deniyoruz bakalim kismet

Merhaba hanimlar bende araniza yeni uzun zaman sonra tekrar katildim bat 1.2.2018 döngüm 27 gündür 28 şubatta adet olmam lazim ama hala olmadim 4 gündür kasik agrisi bugunde mide bulantisi var . ama bu ay dis yaptirdim 3 gun antibiyotik kullandim .degilimdir dedim . sabah istifra ettim. Artik yarin test alip yapcam insallah hamileyimdir 1 yil önce 3 aylik bebegimi kaybetmistim.
6 aydirda deniyoruz bakalim kismet
İnşallah hamilesindir cnm

Cnm benim her hamilelikte ve her insanda belirtiler çok değişiyor kişiden kişiye o yüzden takma çok herşey olacağına varır ama belirtilerin bazıları iyi yönde görülüyor bende öyle sabah kalktigimde üstmden tir geçmiş gibi uyaniyom her yerim ağrıyo
Sanırım günü gelmeden kesin bişey söyleyemem. Ama dün akşam o kasık ağrısı ve bel ağrısını çekince dedim kesin yarın adet olucam. Bide benim eltim var. Aynı zamanda teyze kızı. 2 çocuğu var. Dü mc dediki adet olmadım geciktim falan dedi. Spiral taktırdı çocuk olmasın diye. İki çocuk üstüne spirale rağmen hamile kalırsa kahrımdan ölürüm valla. Bide hamile kalma hevesim biter yani. Bi özelliğim6kalmaz. Ben yeni gelinim. Tutup bide çocuk yaparsa ben saf dışı kalıcam.
Bide diyorki ee merve allah hak edene verir. Dedim hayırdır ben haketmiyormuyum. Ne demek istiyor ki. Valla araya eltilik girince kuzen olmanın bi anlamı kalmadı.

Back