YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Canım herkes bütün belirtileri yaşayacak ya da herkeste aynı olacak diye bir şart yok biliyorsun bebeğim geçen gün arkadasimla konuştum sadece beli ağrımış ilk belirti olarak bazen hiç belirti bile olmadan hamile kalanlar var sabret bekle ve gör ben senden umutluyum bence hamilesin sakın yanlış anlama seni mutlu etmek ya da heveslendirmek için demiyorum sadece hissediyorum üstelik ne birbirimizi gördük ne tanıyoruz ne de sesimizi duyduk sadece bir hissiyat benim ki allahım hayırlısını versin tabi ki sadece rabbim bilir benim ne haddime ama bekleyen derviş muradına erermiş beklemekte zor biliyorum sen bekle ve sabret

Canım çok sağol inşallah öyledir. Razıyım bütün ağrısına sızısına. Bide Pretty_flower A yazdığım cevabı okusana

Bebeğim dayanamadım test yaptım daha sonra da acile gittim kan testi yaptırdım ve hamileyimmmmm

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu stafada hamiş haberleri çok hızlı geliyor ne güzel.
Hamişlerin duası kabul olurmş bizede dua et emiiiiiii

Aman kuzum takma ya siz sonuçta geri çekilme yöntemiyle korunuyodunuz sanırım hamile kalma riski çok düşük bi ihtimal bizde yıllarca ayni yöntemle korunduk kalmadim hamile ben ama kalan vasr tabiki spiralle kalan da var benim amcamın kızı spirakle kaldı Rabbim verecek oldu mu her turlu veriyo baglattiklari halde bi sene sonra hamile kalan akrabam var benim takdiri ilahi esinle konuş bence tatli dille anlat benim esimde istemiyordu ama ben anlata anlata girdim kanına suyuna gittim her ay adetim bitince koruncaz dedi tamam zaten istemiyom dedim ama yumurtlama gelince hep gafil avladim onu 5.ayda denk geldi şükür tuttu

Bende öyle yapmaya çalışıyorum işte. Onun dalgınlığıma getirme çabasındayım. İçimde kalmasını istiyorum bıraz. Hoşuma gidiyor diyorum halbuki belki kaçar falan diye uğraşıyorum . İlişkiden sonra uzun bi süre kalkmıyorum. O içeri falan gidince ayaklarımı kaldırıyorum neler neler

Olması için yapamicagimiz şey yok iste gerisi takdiri ilahi artik inşallah bebisin gelmiştir kuzum

Olması için yapamicagimiz şey yok iste gerisi takdiri ilahi artik inşallah bebisin gelmiştir kuzum
Ben zaten rabbimin merhametine sığındım evet bu şekilde zor biliyorum ama rabbime dua ediyorum versin diye. Tedbir kuldan takdir allahtan. Ben elimden geleni
Yapıyorum takdir kurban olduğum rabbimindir

Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bu stafada hamiş haberleri çok hızlı geliyor ne güzel.
Hamişlerin duası kabul olurmş bizede dua et emiiiiiii
Allah razı olsun kuzum hep dua ediyorum vallahi isimlerinizi bilmiyorum ama toplu bir şekilde ediyorum allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Cuma test yapmıştım sılikti.az önce yine yaptim biraz daha koyu ama yine silik.2 günde 2 ye katlar değer...sanırım ben yine kimyasal olcak yaaaa.moralim çok bozuldu.bazi testler 20 nin üzerindeki değeri algılar diyor benim 20 nin aşağısında mı yani.daha önce 2 defa geçirdim zaten....

Bence bi kan ver cnm inşallah değildir hemen panik yapma

Bence bi kan ver cnm inşallah değildir hemen panik yapma
Ya normalde yarın sabah kan verecektim dayanamadım test yaptım.simdi vermek istemiyorum kan 20 li bı değer cikar 2 güne bir takip diyecek kollarım delik deşik olcak daha önce öyle oldu....cumaya kadar bekliycem

Ya normalde yarın sabah kan verecektim dayanamadım test yaptım.simdi vermek istemiyorum kan 20 li bı değer cikar 2 güne bir takip diyecek kollarım delik deşik olcak daha önce öyle oldu....cumaya kadar bekliycem

Canım senin gunun gelmemişmiydi?
Bence kendini strese sokma git doktoruna görüş erkenden ne olduğunu öğren
Ben hap içmezdim hergün 3 ilaç içtim oğluma hamileliğimden önce iğne vurunmazdım hayatımda gebelikte kolum bacağım delik deşik olmuştu hergün iğne yaptım kendime en fazla kaç defa verebilirsin o kanı sanki üzüntüden harap olacağına git doktorunla görüş belki testlerde terslik vardır ondan silikleşmiştir hadi bi cesaret :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…