YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Benimde aksam ilk defa akintim şeffaf hafif sarimsi sümüksü geldi çok sevindim

Evet ikinci cizgi bariz belli canm yarin hemen kan ver :))

Hayırlısı olsun canım şüpheli ilişkiden en az 12gun sonra idrarda çıkarmış gebelik inşallah sağlıklı bi gebelikse koyulaşır Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Evet canım ama neden tarih atladı kaç haftadır 6 marttı ben belirtileri girince 7 mart oldu
Hangi belirtileri girdin otomatik olarak girdiğinde belirtileri hesapliyo ona gore tahmini adet olacağın günü soyluyo canım banada olmuştu gecen ay

Evet ikinci cizgi bariz belli canm yarin hemen kan ver :))
Hayırlısı olsun canım şüpheli ilişkiden en az 12gun sonra idrarda çıkarmış gebelik inşallah sağlıklı bi gebelikse koyulaşır Rabbim kucağına almayı nasip etsin

ayyy insaallah dogrudur.hiç beklemiyordum aslında bu ay baya şaşkınım çokda ümitlenmek istemiyorum hayırlısı umarım koyulaşır.eger kesinleşirse ovu testi ile ilk ögrenmiş olucam o vu baya koyu cıkıyor çünkü.umarım hepimiz biran evvel saglıkla kavusuruz.

Bende de var öyle akıntı hamilelik belirtisi mi canım bat 3 mart
Evet canım iki hamileligimdede sarımsı şeffaf akintim olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmistim o zamanlar pek öncesine dikkat etmemistim o yüzden adetten önce oluyomuydu bilmiyorum ama bu forumda çok gördüm şeffaf sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diyolardi

Bende de sarı akıntı var canım inşallah hamileyizdir bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…