• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kız bende bugün eşim nöbetçi diye kayinvalidemgilde kalıyorum görümcem uyumayınca bende uyumadım :KK48:
Bende yatıcam diye geldim odaya kafama takıldı bi size sorayım dedim :)) neyse bende yatıyım artık güzellik hadi iyi geceler öptüm herkesi çok çok yarın sabah erkenden damlarııımmm :halay::uykucu:

Arkadaslar ayın 14 inde catlatma ignesı vuruldum. Adetim 5 gun gecikti test yaptım negatif bugun 13. Gun adet belirtilerim var ama olmuyorum atesim de 36.6 surekli bana bisey deyin lutfen sizce hamilemiyimdir

İYi geceler güzellikler, en son girdiğimden bu yana pozitif testler havada uçuşmuş sanki kendim paylaşmışom gibi sevindim heyecan yaptım :KK73: benim 6 günüm kaldı içimden bi ses 2 gün daha bekle erken gebelik testi al yap bak diyor bir ses de 2 gün falan geçerse öyle yap bu kadar heyecan yapma zaten hamile değilsindir diyor. Bilemiyorum :110: kasık batmalarım sağ tarafta devam ediyor göğüslerim dolu dolu çok hassas ve ağrılı değil ama hareket ettikçe sızlıyor. Akıntım da pek bir değişiklik yok ama normalde kuru olması gerekiyordu sanırım benim şeffaf ama çok da sulu olmayan bir akıntım var. Her belirtiden bir anlam çıkarıyorum şu günler geçse de bi ne olacak bir görsem de önüme bakabilsem. Şimdi az kaldı ya hiç geçmek bilmeyecek. İnşallah hepimiz o kırmızı çizgileri görürüz günümüz geldiğinde. :dua::dua:

Hadi hayırlı canım adet olacak gibi sancım var daha 3 gün var ama bilmiyorum artık beklemekte çok zor heyecanla bekleyince olmaz diyorlar hep bekleme diyorlar ama elimde değil çok istiyorum Allahım bana da benim gibi bekleyen herkese de nasip etsin
Amin cnm amin hepimiz bekliyoruz Rabbim izin verdiyse olacak ümit kesilmez sıkma canini sen genede bekle heyecanla :)

Beimde sağ kasık batmalarim tekrar başladı sancı olarak sağ bacağına vuruyo usuyorum anam ilk defa boyle oluyorum psikolojikse tarihe gecerim herhalde

Adetime daha çok var 8-9 mart bat günüm adet ağrısı cekmem ben normalde. Adet olduktan sonra başlar ağrım o yüzden tuhaf geldi

Benim de oyle canm normalde adet sancm olmaz pek adetimin ilk ve 3.gunu olurdu. :))
8 martta insallah cift cizgiyi gorursun. Hep dua ediyorum kendimde sikintili sureclerden gectigim icin heyecanla bekleyen herkesi anlyorum. Rabbim insallah bu ay isteyen herkese saglikli gebelikler nasip eder.

ayyy insaallah dogrudur.hiç beklemiyordum aslında bu ay baya şaşkınım çokda ümitlenmek istemiyorum hayırlısı umarım koyulaşır.eger kesinleşirse ovu testi ile ilk ögrenmiş olucam o vu baya koyu cıkıyor çünkü.umarım hepimiz biran evvel saglıkla kavusuruz.

Canim ben farketmeyp cope attgm testten ogrendm hamile oldgumu :))) sennkide bariz gorunuyor. Kan da da cikar Allahin izniyle. Ben kosa kosa bi saglik ocagina veya ozele acile git 2 saat icinde cikar sonuc :)))

Benim de oyle canm normalde adet sancm olmaz pek adetimin ilk ve 3.gunu olurdu. :))
8 martta insallah cift cizgiyi gorursun. Hep dua ediyorum kendimde sikintili sureclerden gectigim icin heyecanla bekleyen herkesi anlyorum. Rabbim insallah bu ay isteyen herkese saglikli gebelikler nasip eder.
Canım ne güzel konuştun öyle :)
İnşallah sende alırsın yavrunu kazasız belasız kucağına :) sanada sormuş olayım canım bu,arada genital bölgenin üstünde sivilcelenme ve kıl batması oluşmuş aşırı şekilde internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi hamilelik dönemi için ama bilemiyorum

Bende de var öyle akıntı hamilelik belirtisi mi canım bat 3 mart

merhaba sabah aynı akıntı bende de oldu anlamını biliyor musunuz?
sat 10 şubat benim bat 10 mart
dayım kadın doğum doktoru ama şimdiden arayıp gidip bunaltmak istemiyorum :)
erkendir diye de sormadım

merhaba sabah aynı akıntı bende de oldu anlamını biliyor musunuz?
sat 10 şubat benim bat 10 mart
dayım kadın doğum doktoru ama şimdiden arayıp gidip bunaltmak istemiyorum :)
erkendir diye de sormadım

Vajinal akıntı
yani ( Leukorrhea ) Hamilelik boyunca birçok kadın da görülür. İnce, süt beyazı ve hafif kokulu ( hatta bazen kokusuz ) vajinal akıntı için medicalese terimi kullanılır. Hamilelik belirtilerinden biridir ve hamilelik döneminde de devam eder…

https://www.biliyoo.com/jinekoloji/...n-115-belirtisi-gebelik-belirtisi-198.html/19

bu siteden buldum canım bak detaylıca inceleyebilirsin.
baya ayrıntılı yazmışlar :anneadayı:

Canım ne güzel konuştun öyle :)
İnşallah sende alırsın yavrunu kazasız belasız kucağına :) sanada sormuş olayım canım bu,arada genital bölgenin üstünde sivilcelenme ve kıl batması oluşmuş aşırı şekilde internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi hamilelik dönemi için ama bilemiyorum

Evet canim bende buna dair birsey okudugumu hatrlyorm bende olmadi ama bircok kisinin gebelik belirtileri arasinda var :) hadi insallah kuzum.
Guzel dileklerin icinde tesekkur ederim :)

Back