- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti.bat 3-4 mart bugun ovu testi yaptım ve baya koyu 2. çizgi çıktı.sonra gebelik testi yaptım ve silik çizgi görüyorum.hafif kırmızılık görünüyor resimde ama test kurudu ve baya belli oluyor acıkcası dogru olup olmadıgına inanamıyorum bu kadar kısa sürede testte cıkarmı.?birkaç gün sonra daha koyu cıkması gerek sanırım degilmi.bu durumda olup gebeliği kesinlesen varmı?Eki Görüntüle 2116888
Hayırlısı olsun canım şüpheli ilişkiden en az 12gun sonra idrarda çıkarmış gebelik inşallah sağlıklı bi gebelikse koyulaşır Rabbim kucağına almayı nasip etsinmerhaba hanımlar yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti.bat 3-4 mart bugun ovu testi yaptım ve baya koyu 2. çizgi çıktı.sonra gebelik testi yaptım ve silik çizgi görüyorum.hafif kırmızılık görünüyor resimde ama test kurudu ve baya belli oluyor acıkcası dogru olup olmadıgına inanamıyorum bu kadar kısa sürede testte cıkarmı.?birkaç gün sonra daha koyu cıkması gerek sanırım degilmi.bu durumda olup gebeliği kesinlesen varmı?Eki Görüntüle 2116888
Evet canım ama neden tarih atladı kaç haftadır 6 marttı ben belirtileri girince 7 mart olduBende onu kullanıyorum girdiğin belirtilere gore tahmin ediyor o yüzden
Benimde 6 marttı ama 7 marta döndü işte kuzum :)Kaç senin bat benim 5 6 mart
Hangi belirtileri girdin otomatik olarak girdiğinde belirtileri hesapliyo ona gore tahmini adet olacağın günü soyluyo canım banada olmuştu gecen ayEvet canım ama neden tarih atladı kaç haftadır 6 marttı ben belirtileri girince 7 mart oldu
Evet ikinci cizgi bariz belli canm yarin hemen kan ver :))
Hayırlısı olsun canım şüpheli ilişkiden en az 12gun sonra idrarda çıkarmış gebelik inşallah sağlıklı bi gebelikse koyulaşır Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Beraber ogrencez inşallah sen 6marti bekleBenimde 6 marttı ama 7 marta döndü işte kuzum :)
Bel ağrısı kabızlık bulantiHangi belirtileri girdin otomatik olarak girdiğinde belirtileri hesapliyo ona gore tahmini adet olacağın günü soyluyo canım banada olmuştu gecen ay
Inşallah kuzum güzel haberler alırız :)Beraber ogrencez inşallah sen 6marti bekle
Kabizlik girdigin için büyük ihtimal bugün atmıştır bende de öyle olmustuBel ağrısı kabızlık bulanti
Olabilir kuzum ama var kabızlıkta :)Kabızlık gir
Kabizlik girdigin için büyük ihtimal bugün atmıştır bende de öyle olmustu
Sen girde kendi bildiğin tarihi takip et :)Olabilir kuzum ama var kabızlıkta :)
Tamam canım çok teşekkürler:)Sen girde kendi bildiğin tarihi takip et :)
Bende de var öyle akıntı hamilelik belirtisi mi canım bat 3 martBenimde aksam ilk defa akintim şeffaf hafif sarimsi sümüksü geldi çok sevindim
Tamam canım çok teşekkürler:)
Evet canım iki hamileligimdede sarımsı şeffaf akintim olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmistim o zamanlar pek öncesine dikkat etmemistim o yüzden adetten önce oluyomuydu bilmiyorum ama bu forumda çok gördüm şeffaf sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diyolardiBende de var öyle akıntı hamilelik belirtisi mi canım bat 3 mart
Bende de sarı akıntı var canım inşallah hamileyizdir bizlerdeEvet canım iki hamileligimdede sarımsı şeffaf akintim olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmistim o zamanlar pek öncesine dikkat etmemistim o yüzden adetten önce oluyomuydu bilmiyorum ama bu forumda çok gördüm şeffaf sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diyolardi
Ayyy inşallah inşallah Rabbim hepimizin beklentilerinin karşılığını versin inşallahBende de sarı akıntı var canım inşallah hamileyizdir bizlerde
Inşallah kuzum amin şu emojinin hakkını veririz inşallahAyyy inşallah inşallah Rabbim hepimizin beklentilerinin karşılığını versin inşallah