YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Hosbuldum canim :)

Benm hissettgm en baskin belirti, bacaklarima giren ani kramplardi ve bir aksam uzanirken sol tarafmda kasik bolgemde sanki goz seyirmesi gbi bir his hemde uzun surdu bayaa sanki kelebek kanat cirpisi gibiydi. Pit pit pit :)) ahanda kesin dollendi yumurtam bu ay dedim :)) sukur ki pozitifi gorduk o ay.

Bunun disinda da sarimsi akinti oldu bende her zamankinden farkli ve yogun olarak.

Kızlar days comfort erken gebelik testi negatif çıktı (( adetime 7-8 gün var. Şüpheli ilişkiden 6 gün geçti. Artık imkansız dimi olsa çıkardı
Kesinlikle imkansız deme benimde basima gelmisti ayni senin gibi bende 2.hamileligimde hamile degilim diye sinirle birsuru agir is yapmistim 2gun sonra doktora gidip gebelik dusundugumu soyleyecektimki zaten hamilesin demezmi yani yok diye bisey yok dikkat et yinede kendine

Ben de 2 teste 40 tl vermiştim :) koydu hatta o kadar pahalı olması. Markası nedir sizinkinin?

Şüpheli ilişkiden en az 12gun sonra çıkarmış idrar testinde araştırmıştır bi ara ben

Kızlar bir şey soracam flo diye bir adet takip programı kullanıyorum az önce bugüne dair belirtiler girdim 6 mart olarak görüntülenen batim 7 marta kaydı acaba neden bir bilgisi olan var mı

Kızlar şu an aşırı midem bulanıyor her an kusacakmışım hissi var
Bugun benimde hep bulandi midem gün boyu bu ay çok umitliyim belim çok agridi yemek yaparken hep tezgahtan destek aldım

Kızlar bir şey soracam flo diye bir adet takip programı kullanıyorum az önce bugüne dair belirtiler girdim 6 mart olarak görüntülenen batim 7 marta kaydı acaba neden bir bilgisi olan var mı
Bende onu kullanıyorum girdiğin belirtilere gore tahmin ediyor o yüzden

Benim daha çok sağ kasığımda ağrı oldu dün bütün gün bugun sakindi. Dün akşam ayaklarım belim bacaklarım çok ağrıdı. Sırtıma ve belime arada ağrı giriyor. Ve akıntım da beyaz hafif sulu

merhaba hanımlar yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti.bat 3-4 mart bugun ovu testi yaptım ve baya koyu 2. çizgi çıktı.sonra gebelik testi yaptım ve silik çizgi görüyorum.hafif kırmızılık görünüyor resimde ama test kurudu ve baya belli oluyor acıkcası dogru olup olmadıgına inanamıyorum bu kadar kısa sürede testte cıkarmı.?birkaç gün sonra daha koyu cıkması gerek sanırım degilmi.bu durumda olup gebeliği kesinlesen varmı?

Herkesin adet belirtisi gbi bunlarda degisiklik gostereblr canm.
Insallah tutunmustur minik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…