• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar days comfort erken gebelik testi negatif çıktı :((( adetime 7-8 gün var. Şüpheli ilişkiden 6 gün geçti. Artık imkansız dimi :( olsa çıkardı

Yok canım normal gebelik testi adet günüm bugundu normalde olmayınca eczaneden alıp yaptım:))
Canım bariz belli yani silik falan da değil hadi hayırlı olsun tebrik ederim allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah veeee darısı bizlereeeee:) belirtilerin nelerdi:)

Merhabalar ben de yeniyim aranızda :) ilk denememiz. Adete 6,5 gün kala erken gebelik testi yaptıgımda ikinci silik çizgi çıktı. 6 gün kala kanda gebelik çıkmadı değerim 0,100den küçük çıktı. Adetime şu an 5 gün var. Hala ihtimal vardır inşallah. Beklemedeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldin canım amin inşallah umudunu yitirme tabi belki geç döllenme oluyordur hem daha adetine da varmış

Canım bariz belli yani silik falan da değil hadi hayırlı olsun tebrik ederim allahım kucağına almayı da nasip eder inşallah veeee darısı bizlereeeee:) belirtilerin nelerdi:)
Inşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız dolsun inşallah:))
Ben yumurtlama günümde yumurtanın döllendigine inaniyorum çünkü iki üç gün sonra belirtileri başladı yani aslında belirti mi onu bile bilmiyordum bacaklarımda ağrı başladı öncelikle böyle baştan sona kadar ağrıyordu sürekli yürüyemiyordum, sonra da bel agrim başladı sürekli bir yere dayanma isteği oluyordu, yüzümde aşırı bir sivilcelenme oldu, adetime üç dört gün kala da kasıklarımda batmalar başladı sağ ve sol kasığım dönüşümlü ağrımaya devam etti sonra da adet günüm geldiii:)) ben bulantı kusma baş dönmesi yaşamadım hiç akıntımda gözle görülür bir degisiklik de yoktu sadece bacak ve bel ağrısından anladım:)) Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah:))

Kızlar days comfort erken gebelik testi negatif çıktı :KK43:(( adetime 7-8 gün var. Şüpheli ilişkiden 6 gün geçti. Artık imkansız dimi :KK43: olsa çıkardı
Ben 6,5 gün kala yaptım o markayı silik çizgili pozitif çıktı hem de 5 dakika içinde. Ertesi sabah kanda yaptım negatif çıktı. 8 gün kala yapmıştım aynı markayla tertemiz negatif çıkmıştı. Yani bn de buna güvenerek hamileyim sandım ama değilmişim henüz. Zor da olsa adet gününü bekliyorum 4 mart.

Merhabalar ben de yeniyim aranızda :) ilk denememiz. Adete 6,5 gün kala erken gebelik testi yaptıgımda ikinci silik çizgi çıktı. 6 gün kala kanda gebelik çıkmadı değerim 0,100den küçük çıktı. Adetime şu an 5 gün var. Hala ihtimal vardır inşallah. Beklemedeyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Canım hoşgeldin :)
Her zaman bi umut vardır canım :) geç döllenme olabilir

Inşallah kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımız dolsun inşallah:))
Ben yumurtlama günümde yumurtanın döllendigine inaniyorum çünkü iki üç gün sonra belirtileri başladı yani aslında belirti mi onu bile bilmiyordum bacaklarımda ağrı başladı öncelikle böyle baştan sona kadar ağrıyordu sürekli yürüyemiyordum, sonra da bel agrim başladı sürekli bir yere dayanma isteği oluyordu, yüzümde aşırı bir sivilcelenme oldu, adetime üç dört gün kala da kasıklarımda batmalar başladı sağ ve sol kasığım dönüşümlü ağrımaya devam etti sonra da adet günüm geldiii:)) ben bulantı kusma baş dönmesi yaşamadım hiç akıntımda gözle görülür bir degisiklik de yoktu sadece bacak ve bel ağrısından anladım:)) Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah:))
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) aynı belirtiler bende de var. Ama benim sadece kasığımın solu agrıyor. Ve belimin solu. Dün kanda gebelik yaptım erken denildi bana( testte silik pozitif çıkmıştı(erken gebelik testi) ondan hemen yaptırdım.) nitekim kan negatif çıktı adet günüm 4 mart. Benim de umudum olmalı mı acaba? Siz ilk defa mı test yaptınız?

Amin inşallah kuzum bende şu an en belirgin bel bacak ve kasik ağrısı yaşıyorum akintim falan da var ama en çok bunlar ağrıyor hayırlısı olsun artik

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) aynı belirtiler bende de var. Ama benim sadece kasığımın solu agrıyor. Ve belimin solu. Dün kanda gebelik yaptım erken denildi bana( testte silik pozitif çıkmıştı(erken gebelik testi) ondan hemen yaptırdım.) nitekim kan negatif çıktı adet günüm 4 mart. Benim de umudum olmalı mı acaba? Siz ilk defa mı test yaptınız?
Döllenme zamanı yeni ise çıkmaması normal deniliyor daha varmış da adet gününüze hiç belli olmaz siz umudunuzu kaybetmeyin kasıkta benim de bir taraf ağrıyordu sadece dönüşümlü olarak. Evet testi ilk defa yaptım eczaneye en doğru sonucu veren testi verin dedim 24 tl bayıldım ama saniyeler içerisinde gösterdi sonucu adet gününüz geldiğinde o testten alıp bakın bence:))

amanda amaaaaann bu topikten taze anneler çıkarmıııışşş :)) yaaa inanın kendim gibi seviniyorum bunları görünce Rabbim hepimize nasip etsin inşallah canım benım Rabbim daim etsin mutluluğunu. Sağlıkla al kucağına inşallah :dua:
Inşallah canımcım yaa burası iyi geldi bana Rabbim ayni duyguları nasip etsin herkese dee :dua:

Arkadaslar erken gebelik testlerine kesinlikle guvenmeyin derim.
Gec dollenme olabilr bazen testler yaniltiyor vs. Kendinizi bu sekilde dahada strese sokmayn kesnlikle.
Adet gununu bekleyin mutlaka. ;) ki bazen ozaman bile cikmayablyor benm gec dollenme idi cok gec ogrendm mesela.

Herkese saglikli hayrli bebisler gelsn bu ay insaallah. Bekleyen herkesin yuzunu guldursun Rabbim. :)

Arkadaslar erken gebelik testlerine kesinlikle guvenmeyin derim.
Gec dollenme olabilr bazen testler yaniltiyor vs. Kendinizi bu sekilde dahada strese sokmayn kesnlikle.
Adet gununu bekleyin mutlaka. :KK66: ki bazen ozaman bile cikmayablyor benm gec dollenme idi cok gec ogrendm mesela.

Herkese saglikli hayrli bebisler gelsn bu ay insaallah. Bekleyen herkesin yuzunu guldursun Rabbim. :)
Aaayyy hoşgeldin canım :) aramıza tecrubeli bir annecik geldi ne mutlu ;)
Senin belirtilerin nelerdi canım anlat bizde karşılaştıralım

Back