YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Sağ olun kızlar. Moralimi bozmucam diyodum ama çok bozuldu. Bel ağrılarımdan çok ümitlenmiştim. Eşimin kuzeninin eşi de dün doğum yaptı. Resim falan atıyolar içim sızladı

Sağ olun kızlar. Moralimi bozmucam diyodum ama çok bozuldu. Bel ağrılarımdan çok ümitlenmiştim. Eşimin kuzeninin eşi de dün doğum yaptı. Resim falan atıyolar içim sızladı
Olur boyle şeyler kuzum bel ağrısı da çok önemli bir belirti diyorlar bende gorumcemin oğlunu görünce hep içim sızlıyor

Kızlar bugün doktora gittim. Yumurtama bakacaktı. Baktı ve Çatlamış dedi. Sol taraftaydı yumurtam. Değerlendirmiştik. şuan döngümün 19. Günü. Yine sol tarafımda bir doluluk şişkinlik sızı var. Sizce hamile olabilir miyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda? Ve öğrendiyseniz kaçıncı gün hangi belirtilerle öğrendiniz? Ben bugün adetin 19. Günündeyim. Şimdiden Cevap verenlerden Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Üzülme canım ya bu ay olmazsa obur ay olur ümit kaybetmek yok Rabbim vereceği zamanı biliyor ya sabir

Canım benimde sağ tarafımda var o ağrılar ama adetimi bekliyorum test yapmadım henüz

Hadi hayırlı canım adet olacak gibi sancım var daha 3 gün var ama bilmiyorum artık beklemekte çok zor heyecanla bekleyince olmaz diyorlar hep bekleme diyorlar ama elimde değil çok istiyorum Allahım bana da benim gibi bekleyen herkese de nasip etsin

Kızlar ben anlamıyorum. Diyolar ki yerleşme ilişkiden 7-10 gün sonra olur. Yerleşme olduktan sonra önce kana sonra idrara geçer. O Zaman bu erken gebelik testleri nasıl doğru olabilir ki? Haksız mıyım

Kızlar benim akıntım beyaz sümüksü şimdi hamile değilmiyim. İnternette beyaz sulu akıntı hamilelik belirtisi diyor

Kızlar benim akıntım beyaz sümüksü şimdi hamile değilmiyim. İnternette beyaz sulu akıntı hamilelik belirtisi diyor
Canım herkeste farklı farklı olabiliyor bende sarı bir akıntı sitede bazı hamileler de sarı olduğunu yazmış

Kızlar güzellikler bi şey sorucam
Benşm genital bölgemde üst kısımda birden bire bi sivilcelenme oldu. Bide kıl batması var. Önceden olmazdı bu kadar hamilelikle alakalı olabilir mi

Kızlar güzellikler bi şey sorucam
Benşm genital bölgemde üst kısımda birden bire bi sivilcelenme oldu. Bide kıl batması var. Önceden olmazdı bu kadar hamilelikle alakalı olabilir mi
Bilmiyorum canım bir bilgim yok ama olabilir mi olabilir bence

Bilmiyorum canım bir bilgim yok ama olabilir mi olabilir bence
Ya internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi. Ben zaten bugun afedersiniz ama o bölgeyi temizlerken farkettim. Kabuk kabuk soyuluyordu ve sivilceler çıkmış bide kıl batması vardı bi kaç yerinde. Şok oldum araştırdım netten. Doktor hamileliğin ilk haftalarında olabilir diyordu bilemedim şimdi

Valla kuzum doğrudur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…