Olur boyle şeyler kuzum bel ağrısı da çok önemli bir belirti diyorlar bende gorumcemin oğlunu görünce hep içim sızlıyorSağ olun kızlar. Moralimi bozmucam diyodum ama çok bozuldu. Bel ağrılarımdan çok ümitlenmiştim. Eşimin kuzeninin eşi de dün doğum yaptı. Resim falan atıyolar içim sızladı
Üzülme canım ya bu ay olmazsa obur ay olur ümit kaybetmek yok Rabbim vereceği zamanı biliyor ya sabirSağ olun kızlar. Moralimi bozmucam diyodum ama çok bozuldu. Bel ağrılarımdan çok ümitlenmiştim. Eşimin kuzeninin eşi de dün doğum yaptı. Resim falan atıyolar içim sızladı
Canım benimde sağ tarafımda var o ağrılar ama adetimi bekliyorum test yapmadım henüzKızlar bugün doktora gittim. Yumurtama bakacaktı. Baktı ve Çatlamış dedi. Sol taraftaydı yumurtam. Değerlendirmiştik. şuan döngümün 19. Günü. Yine sol tarafımda bir doluluk şişkinlik sızı var. Sizce hamile olabilir miyim? Böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda? Ve öğrendiyseniz kaçıncı gün hangi belirtilerle öğrendiniz? Ben bugün adetin 19. Günündeyim. Şimdiden Cevap verenlerden Allah razı olsun. Teşekkür ederim.
Hadi hayırlı canım adet olacak gibi sancım var daha 3 gün var ama bilmiyorum artık beklemekte çok zor heyecanla bekleyince olmaz diyorlar hep bekleme diyorlar ama elimde değil çok istiyorum Allahım bana da benim gibi bekleyen herkese de nasip etsinEvet canım iki hamileligimdede sarımsı şeffaf akintim olmuştu ama hamile olduğumu öğrendikten sonra farketmistim o zamanlar pek öncesine dikkat etmemistim o yüzden adetten önce oluyomuydu bilmiyorum ama bu forumda çok gördüm şeffaf sarımsı akıntı hamilelik belirtisi diyolardi
Hayırlı olsun canimm çok sevindim:)Inşallah Rabbim doldursun kucağını hayırlı haberini almayı nasip etsin gönlünden geçeni versin kuzuumm aklımda olacaksın merak etme
Adetime daha çok var 8-9 mart bat günüm adet ağrısı cekmem ben normalde. Adet olduktan sonra başlar ağrım o yüzden tuhaf geldiHerkesin adet belirtisi gbi bunlarda degisiklik gostereblr canm.
Insallah tutunmustur minik :))
Hangi program bu bende ovulasyon yapıyorum fakat cumartesiden beri negatifEvet canım ovulasyon donemimdeyim programa göre yarın yumurtlama günü. Bundan sonra bekleyecegiz artık guzel günleri
Canım herkeste farklı farklı olabiliyor bende sarı bir akıntı sitede bazı hamileler de sarı olduğunu yazmışKızlar benim akıntım beyaz sümüksü şimdi hamile değilmiyim. İnternette beyaz sulu akıntı hamilelik belirtisi diyor
Gerçi adetime daha çok var bugun bitti 8 gün kaldı.Canım herkeste farklı farklı olabiliyor bende sarı bir akıntı sitede bazı hamileler de sarı olduğunu yazmış
E yani bir bekle bakalım kuzumGerçi adetime daha çok var bugun bitti 8 gün kaldı.
Bilmiyorum canım bir bilgim yok ama olabilir mi olabilir benceKızlar güzellikler bi şey sorucam
Benşm genital bölgemde üst kısımda birden bire bi sivilcelenme oldu. Bide kıl batması var. Önceden olmazdı bu kadar hamilelikle alakalı olabilir mi
Ya internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi. Ben zaten bugun afedersiniz ama o bölgeyi temizlerken farkettim. Kabuk kabuk soyuluyordu ve sivilceler çıkmış bide kıl batması vardı bi kaç yerinde. Şok oldum araştırdım netten. Doktor hamileliğin ilk haftalarında olabilir diyordu bilemedim şimdiBilmiyorum canım bir bilgim yok ama olabilir mi olabilir bence
Bu arada diğer piremsesler uyudu sanırım bi sen yazıyorsunE yani bir bekle bakalım kuzum
Valla kuzum doğrudur o zamanYa internette bi doktor videosu izledim orda genital dış bölge değişiklikleri arasında sivilcelenme ve kıl batması da söyledi. Ben zaten bugun afedersiniz ama o bölgeyi temizlerken farkettim. Kabuk kabuk soyuluyordu ve sivilceler çıkmış bide kıl batması vardı bi kaç yerinde. Şok oldum araştırdım netten. Doktor hamileliğin ilk haftalarında olabilir diyordu bilemedim şimdi
Kız bende bugün eşim nöbetçi diye kayinvalidemgilde kalıyorum görümcem uyumayınca bende uyumadımBu arada diğer piremsesler uyudu sanırım bi sen yazıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?