Ayyy gerçekten mi canım yaa :) inşallah ya dua et bana da sen hamilesin ya şimdi hamilelerin duası kabul olurmuşAyy benim de tek belirti onlardı işte hayırlısı olur inşallah canımm:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy gerçekten mi canım yaa :) inşallah ya dua et bana da sen hamilesin ya şimdi hamilelerin duası kabul olurmuşAyy benim de tek belirti onlardı işte hayırlısı olur inşallah canımm:))
Inşallah Rabbim doldursun kucağını hayırlı haberini almayı nasip etsin gönlünden geçeni versin kuzuumm aklımda olacaksın merak etmeAyyy gerçekten mi canım yaa :) inşallah ya dua et bana da sen hamilesin ya şimdi hamilelerin duası kabul olurmuş
Kesinlikle imkansız deme benimde basima gelmisti ayni senin gibi bende 2.hamileligimde hamile degilim diye sinirle birsuru agir is yapmistim 2gun sonra doktora gidip gebelik dusundugumu soyleyecektimki zaten hamilesin demezmi yani yok diye bisey yok dikkat et yinede kendineKızlar days comfort erken gebelik testi negatif çıktı (( adetime 7-8 gün var. Şüpheli ilişkiden 6 gün geçti. Artık imkansız dimi olsa çıkardı
Teşekkür ederim kuzucum inşallah allahım isteyen herkese nasip etsinInşallah Rabbim doldursun kucağını hayırlı haberini almayı nasip etsin gönlünden geçeni versin kuzuumm aklımda olacaksın merak etme
Ben de 2 teste 40 tl vermiştim :) koydu hatta o kadar pahalı olması. Markası nedir sizinkinin?Döllenme zamanı yeni ise çıkmaması normal deniliyor daha varmış da adet gününüze hiç belli olmaz siz umudunuzu kaybetmeyin kasıkta benim de bir taraf ağrıyordu sadece dönüşümlü olarak. Evet testi ilk defa yaptım eczaneye en doğru sonucu veren testi verin dedim 24 tl bayıldım ama saniyeler içerisinde gösterdi sonucu adet gününüz geldiğinde o testten alıp bakın bence:))
O zaman sizinki de kaliteli bir şey yani :)) predictor express markası canımBen de 2 teste 40 tl vermiştim :) koydu hatta o kadar pahalı olması. Markası nedir sizinkinin?
Vakti saatini Rabbim biliyo içini ferah tut canım üzülme stres yapmaBEnimde öyle şuan sanki hiç olmucak gibi hissediyorum
Hadi hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm :)Kızlaaarr çift çizgiyi gördümmm ama foto atamıyorum ya yüklenmiyoo
İnşallah canımVakti saatini Rabbim biliyo içini ferah tut canım üzülme stres yapma
Bugun benimde hep bulandi midem gün boyu bu ay çok umitliyim belim çok agridi yemek yaparken hep tezgahtan destek aldımKızlar şu an aşırı midem bulanıyor her an kusacakmışım hissi var
Inşallah kuzum ya bende çok ümitliyimBugun benimde hep bulandi midem gün boyu bu ay çok umitliyim belim çok agridi yemek yaparken hep tezgahtan destek aldım
Bende onu kullanıyorum girdiğin belirtilere gore tahmin ediyor o yüzdenKızlar bir şey soracam flo diye bir adet takip programı kullanıyorum az önce bugüne dair belirtiler girdim 6 mart olarak görüntülenen batim 7 marta kaydı acaba neden bir bilgisi olan var mı
Kaç senin bat benim 5 6 martInşallah kuzum ya bende çok ümitliyim
Benim daha çok sağ kasığımda ağrı oldu dün bütün gün bugun sakindi. Dün akşam ayaklarım belim bacaklarım çok ağrıdı. Sırtıma ve belime arada ağrı giriyor. Ve akıntım da beyaz hafif suluHosbuldum canim :)
Benm hissettgm en baskin belirti, bacaklarima giren ani kramplardi ve bir aksam uzanirken sol tarafmda kasik bolgemde sanki goz seyirmesi gbi bir his hemde uzun surdu bayaa sanki kelebek kanat cirpisi gibiydi. Pit pit pit :)) ahanda kesin dollendi yumurtam bu ay dedim :)) sukur ki pozitifi gorduk o ay.
Bunun disinda da sarimsi akinti oldu bende her zamankinden farkli ve yogun olarak.
Benim daha çok sağ kasığımda ağrı oldu dün bütün gün bugun sakindi. Dün akşam ayaklarım belim bacaklarım çok ağrıdı. Sırtıma ve belime arada ağrı giriyor. Ve akıntım da beyaz hafif sulu