YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Bak şimdi sırt ağrısıda mı psikolojik ey cemaat deminden beri sırtımın ortasında bi ağrı hayır olsun inşallah
Dün akşam yatarken belden aşağı komple ağrı içindeydi. Sanki tüm gün yük falan taşımış yol yürümüş gibi. Bacaklarım ayaklarım kasıklarım belim kopuyordu resmen. Hani mide bulantısı olsa derimki psikolojik. Yada baş dönmesi vs ama bu bariz bişey tabi sebebi illa hamilelik olmayabilir tabiki

Günaydın canimcim :) bende dün akşam ve gece nefes almakta güçlük çektim ve kalbim hizli atmaya başladı gibi göğüs kafesimi birisi sıkıyor gibiydi herhangi bir kalp veya tansiyon falan yok bende ama bu gebelik belirtisi mi onu da bilmiyorum bu gibi bir durum yaşayan var mı acaba

Ayy ben dayanamam kii testi alıp akşam yapacağım sanırım negatifse zaten gecikme olmuştur pozitifse de yarın gider kan testi veririm okuldayım ama yani benim ruhum okulda değil şu an
Canım ne diyim ki inşallah gönlüne göre olurda bizi sevindirirsin bu güzel haberlerle :)

İnşallah gelmez devam eder bebis gelir cnm

Öyle canım haklisin o acabalar sürüklüyor bizi ama umut etmekte güzel şey ben şöyle bakıyorum olaya beklemekte güzel o heyecanla stresi yasamakta güzel tabi simdi güzel gelmeyebilir ama Rabbim vakti saati geldiğinde meleklerinizi verince bugünler hep güzel hoş gelecek

Güldürdün beni canım Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda hamile oluruz
İnşallah canım inşallah bugüne kadar hep sukrettim allahım önce isteyipte yanıp tutusanlasrin kulaklarını doldur çok şükür ben yaşadım dedim hepte dua ederim benim ilk iki sene olmadı ama 200 sene gibi gelmisti

aynen canım bazen o stres sıkıntı bile güzel geliyor insana. gün saymak hesap yapmak test yapıp içini dışını kontrol etmek falan eğlenceli gelmeye başlıyor :)

Ben sonunda uyanabildim uyandım da yataktan cikamiyorum bi kaç gündür dun gece sancı vurdukça sağ kasigima yerimden sicradim hep noluyo dedim bgulesim geldi kesimde hemen dalga geçiyor her hamilesin hemen diyo o daha istemiyo çünkü ben kolay kolay kalamadigim için önlemini almiyo yada bana istemem diyip yüz vermiyo bilemedim

benimde dün akşam belden aşağısı ağrıyordu full. ayaklarım bacaklarım belim kasıklarım falan. bgunde sırtıma ağrı vurdu bi ara. bakalım 9 gün kaldı bata...

Bence erken belirtiler var ama önemli olan bunları ve seviyelerini zamanlarını ayırt edebilmek evet kendimi dinleyince psikolojik olarak agrilamiz artiyo ama vücudumuzu tanıyoruz ben hic bilmezdim yumurtlamaymis belirtileriymis ama 5aydir biliyorum ve takvime gerek kalmadan anlıyorum şükür evet hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen ayni çünkü rahim kendini hamileliğe hazırlıyo her ay ayni şey oluyo korunmayı bırakıncrahme giren salgı vücudu etkiliyor ilk bi iki ay tutmasa bile hamilelik belirtileri gecikmeler yasaniyo sansa tutarsa belirtiler boşa çıkmıyor 5aydir yaşıyorum gecen ay ilk defa hamile gibi hissettim bi doluluk falan ama nasip değilmiş bu ay da normal seyrinden biraz üstte gidiyor bstmalar ağrılar ben adet öncesi boyle şeyler yasamam normalde ama erken belirtilere inanan biriyim kızım da kanda yükselmeye başladığı anda benim midem basım halsizliğim başlamıştı ve hamileligimden haberim suphem yoktu anlam verememistim3gun sonra şüphelenmeye başlamıştım

benimde dün akşam belden aşağısı ağrıyordu full. ayaklarım bacaklarım belim kasıklarım falan. bgunde sırtıma ağrı vurdu bi ara. bakalım 9 gün kaldı bata...
Hayırlısı inşallah canım bende 6gun kaldı merakla bekliyorum Martin 5ini 5inden sonrada gelmezse 6 7 hala gelmezse 8inde test yapcam planım bu ama dayanamayabilirim pek fazla gecikmez çünkü adetin düzene girdiğinden beri vakti saati şaşmaz bugün önceden kahverengiler gelir akşamına yada sabahına cogalir

hayırlısı canım sabretmeye çalış. bu dediğin gibi yaparsan daha iyi olur

çok doğru söylüyosun canım. biraz önce tuvalette boğazıma bişey takıldı kusacak gibi oldum kalbim çarptı küt küt. çok kötü oldm. kirpiklerim çarpık çarpık kırık kırık duruyor sağ gözümdekiler. soldaki normal görünüyor. karnımda şişlik batmalar ve sertlik var. akıntım beyaz sümüksü ve yapışkan olmuş. göğüslerim hala sakin. bakalım beklemedeyim

Mrb kızlar bnde beklemede olup sabirsizlananlardanim bat 8 ve gun hic gecmiyor belirti deseniz hicbisey yok zaten bnde diger hamileliklerimdede belirti olmadigindan pek beklentimde yok belirti anlaminda ama bu ay umutluyum cunku bu deneme 6. Ay opuldunuz

canım aramızaa hoşgeldin önceliklee :)
benimde bat 8-9 mart birlikte bekleriz inşallah
benim kasık ağrılarım var bel ağrım ve sırt ağrım oluyor ara ara.
bacaklarım ağrıyor akşamları.
sürekli halsizim.
göğüslerimde tık yok henuz beklemedyim :)
inşallah güzel haberleri hepberaber alırız

Mart guzel haberler ayı olabilir bence valla sol kasigimda sizlama gibi agri oluyor su iki gundur ama hamilelik belirtisi aradigim icinde oyle gelmis olabilir bana beklemek cok sikintili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…