• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Ağzından bal damlıyor valla kuzum :) aslında bu ay bende pek ümitliyim:)
vucudumun sağ tarafında var bi hikmet. sağ kasık yoğunluklu ağrıyor.
sağ kirpikler karışmış solda bişey yok.
herşey sağdan vururyor önce :)
bugun kusucak gibi oldum.
ve şuan çok bitkin hissediyorum..

vucudumun sağ tarafında var bi hikmet. sağ kasık yoğunluklu ağrıyor.
sağ kirpikler karışmış solda bişey yok.
herşey sağdan vururyor önce :)
bugun kusucak gibi oldum.
ve şuan çok bitkin hissediyorum..
Benimde sağ taraf pek hareketli kuzum kirpiklerime şimdi sen deyince dikkat ettim benim her iki tarafta grup grup toplanma var dün akşam yemekten sonra midem bulandı benimde oksurdum ve o an kusacak gibi oldum evde hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyumak değil uzanmak istiyorum yani

Benimde sağ taraf pek hareketli kuzum kirpiklerime şimdi sen deyince dikkat ettim benim her iki tarafta grup grup toplanma var dün akşam yemekten sonra midem bulandı benimde oksurdum ve o an kusacak gibi oldum evde hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyumak değil uzanmak istiyorum yani
aynen benimde öksürürken olmuştu boğazıma bişey takıldı. ayaklarım üşüyor şuan ve yine sağ ayağım ağrıyor :))

çok doğru söylüyosun canım. biraz önce tuvalette boğazıma bişey takıldı kusacak gibi oldum kalbim çarptı küt küt. çok kötü oldm. kirpiklerim çarpık çarpık kırık kırık duruyor sağ gözümdekiler. soldaki normal görünüyor. karnımda şişlik batmalar ve sertlik var. akıntım beyaz sümüksü ve yapışkan olmuş. göğüslerim hala sakin. bakalım beklemedeyim
Benim akintim kremsi şuan bi değişiklik yok

aynen benimde öksürürken olmuştu boğazıma bişey takıldı. ayaklarım üşüyor şuan ve yine sağ ayağım ağrıyor :))
Benim bugün ayağım ağrımıyor ama vajina da iğne batması gibi bir ağrı oldu dün aynı olay sağ kasigimda da oldu :)

Mrb kızlar bnde beklemede olup sabirsizlananlardanim bat 8 ve gun hic gecmiyor belirti deseniz hicbisey yok zaten bnde diger hamileliklerimdede belirti olmadigindan pek beklentimde yok belirti anlaminda ama bu ay umutluyum cunku bu deneme 6. Ay opuldunuz
Hoşgeldin cnm meraba benimde 5. Ay bu ay denemede :)

Al benden de o kadar bugün bulantim var çok az yedimama geçmiyor istahsizligim bulantim sağ kasık benimde çoğunlukla batma sancı hiçbirşey yapasim yok herşey gözümde buyuyo hep uzansam ne iyi

Al benden de o kadar bugün bulantim var çok az yedimama geçmiyor istahsizligim bulantim sağ kasık benimde çoğunlukla batma sancı hiçbirşey yapasim yok herşey gözümde buyuyo hep uzansam ne iyi
Kesinlikle canım seni anlayabiliyorum şu an bile uzanmışım yani :) akintim da bugün arttı ve MrvvYiiaa MrvvYiiaa dediği gibi şu an battaniye ve soba açık olmasına rağmen ayaklarım üşüyor

Kizlar batlar yaklasti simdi akinti durumunuz ne hamilelikde akinti olmalimi olmamalimi akinti gebelik belittisimi yoksa adet belirtisimi dip not benim hic akintim filan yok

Bende bu ay çok umitliyim kızlar benim siddetli batmalar dun aksamdan geceye kadar surdu bugün ayni hafifledi arada yokluyo akintim ayni Krems gibi beyaz devam ediyor basımın ağrısı hafiften devam ediyor halim yok midem bugün başladı bulantı iştahsızlık falan sizlerle paylaşmak çok güzel bi duygu gerçekten insan rahatliyo

Bende bu ay çok umitliyim kızlar benim siddetli batmalar dun aksamdan geceye kadar surdu bugün ayni hafifledi arada yokluyo akintim ayni Krems gibi beyaz devam ediyor basımın ağrısı hafiften devam ediyor halim yok midem bugün başladı bulantı iştahsızlık falan sizlerle paylaşmak çok güzel bi duygu gerçekten insan rahatliyo
Evet bende yeni üye oldum ama sizleri çok benimsedim her animi atlamadan paylaşmak istiyorum bende çok rahatlıyorum

Bazen akıntı çoğu kişide ileriki zamanlarda adetten geçtikten sonra başlarmiış canım çok takma herkeste değişen şeyler bunlar benimde dun çoğaldı gibiydi bugün normal mesela akintim ve krem seklinde hani öyle sümüksü falan degil

Back