YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

benim gibi düşünenler de varmış :) aslında gecen ay ben de umutlandım baya, daha dogrusu bu siteye üye olduğum andan itibaren. herkes belirti falan demiş baktım onlar bende de var ay hamileyim dedim defalarca test yaptım hatta, silik çıktı hep , ama nerdeeeee regl oldum falan. bu arada ikinci kez olacak inşallah olursa inşallah. ilkinde belirti falan bilmiyorum yoktu ya, sadece canım çilek çekmişti onu da birşeye yormamıştım, birşey hakkında ne kadar çok bilgi sahibi olursan o kadar yanılıyorsun. ben kimyasal gebeliği falan burdan yazılanlardan öğrendim mesela. ardından da acaba ben de yaşadım mı falan diye endişelendm. ne kadar az kaygı o kadar bereket :)
sonuç olarak inşallahh hamileyizdir

hahahahajahahaahahahah ay beni güldürdün yaaa valla doğru söylüyorsun adet gecikmeden anlamak cok zor :)) artık onada bişey bulmuşlar neymiş Stresten gecikiyormuş eee o zaman biz anca doğurunca anlarız

Aynen öyle zaten hamileyim demek için çok erken en önemli belirti adet gecikmesi

Ay kızlar hepimiz aynı dertten muzdaripiz valla ağlanacak halimize gülüyoruz allah yüzümüzden gülücüğü eksik etmesin inşallah bu günlerde geçecek allahın izniyle bu topikte eski hallerimize gülüp karnımızı oluşturup bebeğimizi seviceğimiz günler gelecek ben inanıyorum
Bu topikten ayrılmayalım doğurana kadar hatta doğumdan sonra bile :) bizim gibi nicelerine ilham olacağımız günler gelecek ve biz onlara bütün tecrubelerimizle yardımcı olucaz inşallah

İyi geceler kızlar benim bata son 7 gün bakalım bakalım kırmızı kart yiyecek miyim yoksa güzel haberler verebilecekmiyim. Bugün yine gün içinde kasık batmalarım vardı sağ taraf yoğunlukta bazen sol tarafta da hissediyorum. Burda yazılanlar gibi çok dinliyorum ondan da olabilir ama daha önce adet öncesi hiç böyle kasık ağrısı çektiğimi bilmem hele ki günler günler önce o yüzden acaba mı? Diyorum hep. Sonra yok yok değilsin hamile değilsindir ya kandırma kendini diyerek biraz unutmaya çalışıyorum ilk aydan zor zaten falan diye :)) bakalım günler geçmek bilmiyor akıntılarım arttı normalde nasılda şuan hiç hatırlamıyorum :)) göğüs hassasiyetim devam bugün biraz garip garip kokular almaya başladım. Her şey kokuyormuş gibi geliyor. Hayırlara çıkar inşallah.

Ev
evet silik olan gebelik testi. Ovoluasyon testini hep soyluyorlardi merak ettigim için yaptim
Ayy çok sevindim canım hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah çok mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsin

Benimde son 7gun ayni durumdayız bugün sağ kasigimda acayip sancılar cekiyorum aniden yerinden hopluyorum belden asagim AĞRIDI hep bende bi var diyorum bi yoktur ya sakin ol diyorum ama bi tuhafim çok belirti yaşadım ama böylesi ilk defa oluyo

Aynen canım çok haklisin kalplerimiz bir

Benim çoğunlukla sağda oluyo ama hafif hafif arada soldan da oluyo ayni bende hep yatmak istiyorum gözüm yastikta ama geceleri uykum gelmek bilmiyo

Bende aksamdan beri ayni ağrıyı cekiyorum hem kasiklarimda hem dizlerinden aşağı

bat 7 mart kızlar. daha çok var. bu bel ağrıları olmasa hiç şüphem olmıcak. umarım gerçek belirtidir.

Yaa Allah gölümüze göre versin inşallah kızlaaarr

Kızlar günaydın :))
Dün akşam bel ve kasık ağrısıyla yattım.
Bunlar bende hiç olmazdı hayırlısı inşallah. Sabah kalktığımda da belim ağrıyordu yürüyüşüm değişmişti hatta. İnşallah hayırlı olur dua edelimmmmm hepimiz için

ben 2 defa kimyasal geçirdim, diğer aytında yine hamile kaldım... adetim gecikti ama kimyasaldan sonra değişebilir diye hiç test bile yapmamıştım. hiç belirtim yoktu, yalnızca akşamları uykum çok geliyordu... ki hiç bulantım, aşermem,sık idrar hiç bir şey tüm hamilelik boyunca olmadı.... ve o ay sabırla bekledim bir daha negatif görmeyeyim diye,,, doktora ilk gittiğimde 6+5 tim ve kalp atışı bile duyuluyordu, idrar testi bile yapmadım düşünün:)))) o yuzden insan kendini dinleyince bir sürü belirti çıkıyor, ama hepsii adet gecikmeden sahte belirtiler buna eminim. o yuzden şuan kendimi dinlemiyorum....

Yaa benim bat bugün normalde hiç şaşmaz sabahın köründe adet olur öyle güne başlarım ya da bir gün önceden gelir şu an hiç bir şey yok. Heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim heyecanımdan duramıyorum yerimde

Ayy hadi hayırlısı kuzu dua edelim birbirimizeee:))

Bat bugün mü canım :))
Eğer Bugunse bekle bence stres etkilemesin seni. Düşünmemeye çalış. Her ay saatinde okur ama bu ay özellikle bekliyorsun ya gecikir. Sakince beklemeni tavsiye ediyorum canımm en az 3 gün geçmeden test yapma bence çünkü sonuç ne olursa olsun seni tatmin etmicek hep içinde acaba erken mi yaptım düşüncesi olucak. Pozitif olsa ya yanlışsa diceksin negatif olsa erken .yaptığım için mi böyle oldu acaba idrara geçmedi mi falan da falan yaaaniiii

aynı durumdayım hatta evliliğimizin ilk aylarında kazara hamile kaldığımı zannettiğim ay bile böyle belirtiler yaşamamıştım. Ama o zaman da stres yaptığım için gecikmiş iyice hamile sanmıştım kendimi o yüzden ne stres yapmak istiyorum bu ay ne de boşvermek ama bilemiyorum çok garip. Bu ay olmazsa diğer aylar bekleme konusunda daha rahat olacağım büyük ihitmalle. ya da hiç belirti yaşamasaydım da üzerinde durmazdım da insan bir acaba mı diyip ümitleniyor işte

Ayy ben dayanamam kii testi alıp akşam yapacağım sanırım negatifse zaten gecikme olmuştur pozitifse de yarın gider kan testi veririm okuldayım ama yani benim ruhum okulda değil şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…