- 19 Ocak 2018
- 98
- 121
- 13
- 36
benim gibi düşünenler de varmış :) aslında gecen ay ben de umutlandım baya, daha dogrusu bu siteye üye olduğum andan itibaren. herkes belirti falan demiş baktım onlar bende de var ay hamileyim dedimAynen öyle canım acele ediyoruz kendimizi üzmekten başka birşey yapmıyoruz bende çoğu kişiden ilk hamileliklerini öğrendiklerinde hiçbirşey hissetmiyorum diyorlardı sonrasında bulantı kusma göğüs büyümesi oluyordu burda yazanlara bakınca hemen herşeyi yaşıyorlar
Aynen katılıyorum cnm.ben zaten şok oluyorum.birde bende kronik bulantı var hemde şiddetli buradan anlayamam.uykuyu sevdiğimden uyku artışındanda anlayamam.aşerme desen ben bekarken bile aşerir gibiydim e ordanda anlayamam.diğer belirtilerde adet dönemiyle aynı oradan hiç anlayamam.anlayacağınız adet gecikmem olmadıkca ben gebe olduğumu hayatta anlayamam
Aynen öyle canım acele ediyoruz kendimizi üzmekten başka birşey yapmıyoruz bende çoğu kişiden ilk hamileliklerini öğrendiklerinde hiçbirşey hissetmiyorum diyorlardı sonrasında bulantı kusma göğüs büyümesi oluyordu burda yazanlara bakınca hemen herşeyi yaşıyorlar
Aynen öyle zaten hamileyim demek için çok erken en önemli belirti adet gecikmesi
benim gibi düşünenler de varmış :) aslında gecen ay ben de umutlandım baya, daha dogrusu bu siteye üye olduğum andan itibaren. herkes belirti falan demiş baktım onlar bende de var ay hamileyim dedimdefalarca test yaptım hatta, silik çıktı hep , ama nerdeeeee regl oldum falan. bu arada ikinci kez olacak inşallah olursa inşallah. ilkinde belirti falan bilmiyorum yoktu ya, sadece canım çilek çekmişti onu da birşeye yormamıştım, birşey hakkında ne kadar çok bilgi sahibi olursan o kadar yanılıyorsun. ben kimyasal gebeliği falan burdan yazılanlardan öğrendim mesela. ardından da acaba ben de yaşadım mı falan diye endişelendm. ne kadar az kaygı o kadar bereket :)
sonuç olarak inşallahh hamileyizdir
Ayy çok sevindim canım hayırlısı olsun darısı bizlere inşallah çok mutlu oldum Rabbim kucağına almayı nasip etsinEv
evet silik olan gebelik testi. Ovoluasyon testini hep soyluyorlardi merak ettigim için yaptim
Benimde son 7gun ayni durumdayız bugün sağ kasigimda acayip sancılar cekiyorum aniden yerinden hopluyorum belden asagim AĞRIDI hep bende bi var diyorum bi yoktur ya sakin ol diyorum ama bi tuhafim çok belirti yaşadım ama böylesi ilk defa oluyoİyi geceler kızlar benim bata son 7 gün bakalım bakalım kırmızı kart yiyecek miyim yoksa güzel haberler verebilecekmiyim. Bugün yine gün içinde kasık batmalarım vardı sağ taraf yoğunlukta bazen sol tarafta da hissediyorum. Burda yazılanlar gibi çok dinliyorum ondan da olabilir ama daha önce adet öncesi hiç böyle kasık ağrısı çektiğimi bilmem hele ki günler günler önce o yüzden acaba mı? Diyorum hep. Sonra yok yok değilsin hamile değilsindir ya kandırma kendini diyerek biraz unutmaya çalışıyorum ilk aydan zor zaten falan diye :)) bakalım günler geçmek bilmiyor akıntılarım arttı normalde nasılda şuan hiç hatırlamıyorum :)) göğüs hassasiyetim devam bugün biraz garip garip kokular almaya başladım. Her şey kokuyormuş gibi geliyor. Hayırlara çıkar inşallah.
Aynen canım çok haklisin kalplerimiz birben buradaki kimsenin yüzünü görmedim tanımıyorum ama hepimizin kalbi aynı şey için çarpıyor biliyorum... ve bunu bilmek bile yeter sizinle birlikte sevinip birlikte endişelenip birlikte üzülmeye.. ve tabikiiiiii birlikte beklemek ....
Bende aksamdan beri ayni ağrıyı cekiyorum hem kasiklarimda hem dizlerinden aşağıKızlar iki bacağıma da dizden aşağı bir ağrı vurdu yaa
Benim çoğunlukla sağda oluyo ama hafif hafif arada soldan da oluyo ayni bende hep yatmak istiyorum gözüm yastikta ama geceleri uykum gelmek bilmiyoKızlar kasık ağrınız tek taraflı mı oluyor yoksa iki tarafta mı oluyor benim bir sağ bir sol tarafımda batma gibi sancılarım oluyor birde bulantım oluyor bir an oluyor halsizleşiyorum sonra geçiyor birde sürekli yatmak istiyorum sürekli uyusam uyurum adetime 4 gün var
Kız benim 3. Olacak inşallah benimde bi farkın yoksa gözünü kirpsam acasba mi diyorumİnşallah canım teşekkürler ilk bebek olacağı için herşeyi belirti olarak görüyorum
Aynen öyle canım acele ediyoruz kendimizi üzmekten başka birşey yapmıyoruz bende çoğu kişiden ilk hamileliklerini öğrendiklerinde hiçbirşey hissetmiyorum diyorlardı sonrasında bulantı kusma göğüs büyümesi oluyordu burda yazanlara bakınca hemen herşeyi yaşıyorlar[/QUOTE
Ben ilk hamileligimi 5hsftslikken öğrendim hiçbir belirti hissetmedim yasamadim ne ikinci ay ne üçüncü ay ne de ilk ay hic ama ikinci hamileliği de daha kanda 20lerdeyken başladı mide bulantısı halsizlik uyku hali üstelik hamilelik falan beklemiyodum öyle bi düşünceniz yoktu 3gun sonra suphelendim 4.gün kan verdim kanda 35.4 çıkmıştı
Bende aksamdan beri ayni ağrıyı cekiyorum hem kasiklarimda hem dizlerinden aşağı
bat 7 mart kızlar. daha çok var. bu bel ağrıları olmasa hiç şüphem olmıcak. umarım gerçek belirtidir.
Yaa Allah gölümüze göre versin inşallah kızlaaarr
Erken anlayanlar bence psikolojik belirti yaşıyor. Ve o ayda hamile kalınca denk geliyor. Çünkü ben annemden yengemden falan biliyorum kaç cocuk doğurmuşlar sonuçta. 2. Aydan sonra başlar diyolar. Heleki göğüsler 3. 4. Ayda falan damarlanıyormuş. Benim mesela adetkende göğsümde damar çıktığı oluyor. Hamileykende olucak muhtemelen. Göğüsler adet döneminde şişiyor ve doğal olarak deri genişliyor damarlar görünüyor. Daha ilk aydan sütten damar çıkması mantıksız bence. O doğal bi süreç ve hamile kalanlar bunu hamilelik belirtisi olarak görüyor. Mide bulantısı bende bekarken de oluyordu adete yakın çünkü vucut kendini hamileliğe hazırlıyor hormonsal değişim oluyor. Ama döllenme gerçekleşmeyince yavaş yavaş geçiyor. Bekarken yaşadığım bazı şeyler geliyor aklıma diyorum ki şimdi olsa kesin hamileyim derdim. Ama bekarken olan şey normalse şimdi yaşamımızda normal bence. Hamileliğin tek farkı bu durumların ve belirtilerin sürekli ve aşırı olması haline denir. Yani biz kendimizi çok dinliyoruz ve bişeyler anormal gibi geliyor. Çoğu zamanda bu,yüzden hayal kırıklığı yaşı yoo ruz canım
Ayy hadi hayırlısı kuzu dua edelim birbirimizeee:))Kızlar günaydın :))
Dün akşam bel ve kasık ağrısıyla yattım.
Bunlar bende hiç olmazdı hayırlısı inşallah. Sabah kalktığımda da belim ağrıyordu yürüyüşüm değişmişti hatta. İnşallah hayırlı olur dua edelimmmmm hepimiz için
Bat bugün mü canım :))Yaa benim bat bugün normalde hiç şaşmaz sabahın köründe adet olur öyle güne başlarım ya da bir gün önceden gelir şu an hiç bir şey yok. Heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim heyecanımdan duramıyorum yerimde
Benimde son 7gun ayni durumdayız bugün sağ kasigimda acayip sancılar cekiyorum aniden yerinden hopluyorum belden asagim AĞRIDI hep bende bi var diyorum bi yoktur ya sakin ol diyorum ama bi tuhafim çok belirti yaşadım ama böylesi ilk defa oluyo
Ayy ben dayanamam kii testi alıp akşam yapacağım sanırım negatifse zaten gecikme olmuştur pozitifse de yarın gider kan testi veririm okuldayım ama yani benim ruhum okulda değil şu anBat bugün mü canım :))
Eğer Bugunse bekle bence stres etkilemesin seni. Düşünmemeye çalış. Her ay saatinde okur ama bu ay özellikle bekliyorsun ya gecikir. Sakince beklemeni tavsiye ediyorum canımm en az 3 gün geçmeden test yapma bence çünkü sonuç ne olursa olsun seni tatmin etmicek hep içinde acaba erken mi yaptım düşüncesi olucak. Pozitif olsa ya yanlışsa diceksin negatif olsa erken .yaptığım için mi böyle oldu acaba idrara geçmedi mi falan da falan yaaaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?