• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Bende bu ay çok umitliyim kızlar benim siddetli batmalar dun aksamdan geceye kadar surdu bugün ayni hafifledi arada yokluyo akintim ayni Krems gibi beyaz devam ediyor basımın ağrısı hafiften devam ediyor halim yok midem bugün başladı bulantı iştahsızlık falan sizlerle paylaşmak çok güzel bi duygu gerçekten insan rahatliyo

Evet bende yeni üye oldum ama sizleri çok benimsedim her animi atlamadan paylaşmak istiyorum bende çok rahatlıyorum

ya güzellikler yerim siziii :)
bakın bu bekleyişin sonunda nolursa olsun söz verin bi yere gitmek yok bıkmadan usanmadan beklemeye devam sözmü ;)

Kesinlikle canım seni anlayabiliyorum şu an bile uzanmışım yani :) akintim da bugün arttı ve MrvvYiiaa MrvvYiiaa dediği gibi şu an battaniye ve soba açık olmasına rağmen ayaklarım üşüyor
Bi kaç gündür patik giyiyorum iki kat eşofman tuhaf olan üst kısmında bi üşüme yok ayaklarim ve bacaklarım donuyor sanki :KK70:

herkesin sıcaklığı içinin kalbinin güzelliği sohbetine yansıyor burda :))
rabbim inşallah hepimize gönlüne göre verir bu ay :)))
ne kadarda ponçik bir topik olduk :KK68:
Evet çok tatliyiz biz :21:Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah ben bazen bu topikte bana cevap gelmeyince kıskanıyorum bile sizleri :KK22:

Evet çok tatliyiz biz :21:Allah'ım herkesin gönlüne göre versin inşallah ben bazen bu topikte bana cevap gelmeyince kıskanıyorum bile sizleri :KK22:
yaaaa yeriiimmm :KK200: kız ben diğer topiklerde çok yaşadım o duyguyu :KK70: bişey yazıyordum kimse takmıyordu alıntı yapıp tekrar yazıyordum kendi aralarında ki sohbete dalıyordu herkes :KK48:

yaaaa yeriiimmm :KK200: kız ben diğer topiklerde çok yaşadım o duyguyu :KK70: bişey yazıyordum kimse takmıyordu alıntı yapıp tekrar yazıyordum kendi aralarında ki sohbete dalıyordu herkes :KK48:
Gerçekten çok benimsedim ama sizleri canlarım Allah'ım o güzel yüreğiniz gibi dileklerinizi de en güzel şekilde yerine getirsin :KK200:

Bazen bana bildirim gelmiyo kendim girip bakınca görüyorum hemen basliyom tek tek alıntıya :KK45::KK48:

Ben hep evdeyim telefonun bozuldu kızımın tabletini işgal ettim :KK70: bu arada bi tuhafim bugün basım dönüyor midem de ondan bulanıyor galiba birşeyler yedim geçmedi bi hoşum ya

Kız ama ne yapayım o zamanda çok cazgır demesinler diye sessiz sedasız zaman kolluyorum :rolleyes:
Bazen gözden kaçıyor ben şahsen pek kenara profilleri bbakmiyom isimlere genelde fotolardan biliyom konuştuğum insanları senin adına baktım artik aklimdasin :KK48:

Back