- 11 Aralık 2017
- 1.009
- 542
- 73
- 30
Bak şimdi sırt ağrısıda mı psikolojik ey cemaat deminden beri sırtımın ortasında bi ağrı hayır olsun inşallahben 2 defa kimyasal geçirdim, diğer aytında yine hamile kaldım... adetim gecikti ama kimyasaldan sonra değişebilir diye hiç test bile yapmamıştım. hiç belirtim yoktu, yalnızca akşamları uykum çok geliyordu... ki hiç bulantım, aşermem,sık idrar hiç bir şey tüm hamilelik boyunca olmadı.... ve o ay sabırla bekledim bir daha negatif görmeyeyim diye,,, doktora ilk gittiğimde 6+5 tim ve kalp atışı bile duyuluyordu, idrar testi bile yapmadım düşünün:)))) o yuzden insan kendini dinleyince bir sürü belirti çıkıyor, ama hepsii adet gecikmeden sahte belirtiler buna eminim. o yuzden şuan kendimi dinlemiyorum....
Dün akşam yatarken belden aşağı komple ağrı içindeydi. Sanki tüm gün yük falan taşımış yol yürümüş gibi. Bacaklarım ayaklarım kasıklarım belim kopuyordu resmen. Hani mide bulantısı olsa derimki psikolojik. Yada baş dönmesi vs ama bu bariz bişey tabi sebebi illa hamilelik olmayabilir tabiki