ben bu topikten ümitliyim bu ay güzel olucak :))Mart guzel haberler ayı olabilir bence valla sol kasigimda sizlama gibi agri oluyor su iki gundur ama hamilelik belirtisi aradigim icinde oyle gelmis olabilir bana beklemek cok sikintili
Ağzından bal damlıyor valla kuzum :) aslında bu ay bende pek ümitliyim:)ben bu topikten ümitliyim bu ay güzel olucak :))
vucudumun sağ tarafında var bi hikmet. sağ kasık yoğunluklu ağrıyor.Ağzından bal damlıyor valla kuzum :) aslında bu ay bende pek ümitliyim:)
Bnde umitliyim ve burdan yeni bi topige hepberaber gecis yapacagiz gibi geliyorben bu topikten ümitliyim bu ay güzel olucak :))
Benimde sağ taraf pek hareketli kuzum kirpiklerime şimdi sen deyince dikkat ettim benim her iki tarafta grup grup toplanma var dün akşam yemekten sonra midem bulandı benimde oksurdum ve o an kusacak gibi oldum evde hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyumak değil uzanmak istiyorum yanivucudumun sağ tarafında var bi hikmet. sağ kasık yoğunluklu ağrıyor.
sağ kirpikler karışmış solda bişey yok.
herşey sağdan vururyor önce :)
bugun kusucak gibi oldum.
ve şuan çok bitkin hissediyorum..
aynen benimde öksürürken olmuştu boğazıma bişey takıldı. ayaklarım üşüyor şuan ve yine sağ ayağım ağrıyor :))Benimde sağ taraf pek hareketli kuzum kirpiklerime şimdi sen deyince dikkat ettim benim her iki tarafta grup grup toplanma var dün akşam yemekten sonra midem bulandı benimde oksurdum ve o an kusacak gibi oldum evde hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyumak değil uzanmak istiyorum yani
Benim akintim kremsi şuan bi değişiklik yokçok doğru söylüyosun canım. biraz önce tuvalette boğazıma bişey takıldı kusacak gibi oldum kalbim çarptı küt küt. çok kötü oldm. kirpiklerim çarpık çarpık kırık kırık duruyor sağ gözümdekiler. soldaki normal görünüyor. karnımda şişlik batmalar ve sertlik var. akıntım beyaz sümüksü ve yapışkan olmuş. göğüslerim hala sakin. bakalım beklemedeyim
Benim bugün ayağım ağrımıyor ama vajina da iğne batması gibi bir ağrı oldu dün aynı olay sağ kasigimda da oldu :)aynen benimde öksürürken olmuştu boğazıma bişey takıldı. ayaklarım üşüyor şuan ve yine sağ ayağım ağrıyor :))
Hoşgeldin cnm meraba benimde 5. Ay bu ay denemede :)Mrb kızlar bnde beklemede olup sabirsizlananlardanim bat 8 ve gun hic gecmiyor belirti deseniz hicbisey yok zaten bnde diger hamileliklerimdede belirti olmadigindan pek beklentimde yok belirti anlaminda ama bu ay umutluyum cunku bu deneme 6. Ay opuldunuz
Hosbulduk canim insallah bu son denememiz olurHoşgeldin cnm meraba benimde 5. Ay bu ay denemede :)
Al benden de o kadar bugün bulantim var çok az yedimama geçmiyor istahsizligim bulantim sağ kasık benimde çoğunlukla batma sancı hiçbirşey yapasim yok herşey gözümde buyuyo hep uzansam ne iyiBenimde sağ taraf pek hareketli kuzum kirpiklerime şimdi sen deyince dikkat ettim benim her iki tarafta grup grup toplanma var dün akşam yemekten sonra midem bulandı benimde oksurdum ve o an kusacak gibi oldum evde hiç bir iş yapmak istemiyorum sürekli yatmak istiyorum ama uyumak değil uzanmak istiyorum yani
Amiin inşallah cnmHosbulduk canim insallah bu son denememiz olur
en azından 1 hafta geçse yaa belirtiler netleşirdi biraz daha :))Benim akintim kremsi şuan bi değişiklik yok
Kesinlikle canım seni anlayabiliyorum şu an bile uzanmışım yani :) akintim da bugün arttı veAl benden de o kadar bugün bulantim var çok az yedimama geçmiyor istahsizligim bulantim sağ kasık benimde çoğunlukla batma sancı hiçbirşey yapasim yok herşey gözümde buyuyo hep uzansam ne iyi
Benim akintim bugün arttı canım bata tam 1 hafta varKizlar batlar yaklasti simdi akinti durumunuz ne hamilelikde akinti olmalimi olmamalimi akinti gebelik belittisimi yoksa adet belirtisimi dip not benim hic akintim filan yok
Evet bende yeni üye oldum ama sizleri çok benimsedim her animi atlamadan paylaşmak istiyorum bende çok rahatlıyorumBende bu ay çok umitliyim kızlar benim siddetli batmalar dun aksamdan geceye kadar surdu bugün ayni hafifledi arada yokluyo akintim ayni Krems gibi beyaz devam ediyor basımın ağrısı hafiften devam ediyor halim yok midem bugün başladı bulantı iştahsızlık falan sizlerle paylaşmak çok güzel bi duygu gerçekten insan rahatliyo
https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/gebelik-doneminde-vajinal-akinti.htmlKizlar batlar yaklasti simdi akinti durumunuz ne hamilelikde akinti olmalimi olmamalimi akinti gebelik belittisimi yoksa adet belirtisimi dip not benim hic akintim filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?