Erken anlayanlar bence psikolojik belirti yaşıyor. Ve o ayda hamile kalınca denk geliyor. Çünkü ben annemden yengemden falan biliyorum kaç cocuk doğurmuşlar sonuçta. 2. Aydan sonra başlar diyolar. Heleki göğüsler 3. 4. Ayda falan damarlanıyormuş. Benim mesela adetkende göğsümde damar çıktığı oluyor. Hamileykende olucak muhtemelen. Göğüsler adet döneminde şişiyor ve doğal olarak deri genişliyor damarlar görünüyor. Daha ilk aydan sütten damar çıkması mantıksız bence. O doğal bi süreç ve hamile kalanlar bunu hamilelik belirtisi olarak görüyor. Mide bulantısı bende bekarken de oluyordu adete yakın çünkü vucut kendini hamileliğe hazırlıyor hormonsal değişim oluyor. Ama döllenme gerçekleşmeyince yavaş yavaş geçiyor. Bekarken yaşadığım bazı şeyler geliyor aklıma diyorum ki şimdi olsa kesin hamileyim derdim. Ama bekarken olan şey normalse şimdi yaşamımızda normal bence. Hamileliğin tek farkı bu durumların ve belirtilerin sürekli ve aşırı olması haline denir. Yani biz kendimizi çok dinliyoruz ve bişeyler anormal gibi geliyor. Çoğu zamanda bu,yüzden hayal kırıklığı yaşı yoo ruz canım