• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

insallah olur voronescim.. bu isler hic belli olmuyor. benim ki mucize gibi bisi vallahi. nasil oldu da o sperm 6 gun icimde canli kaldi hayret ettim. o kadar da hasta oldum, ilac aldim. yaz gunu sicak su torbalariyla uyudum agrilarim gecsin diye. bundan onceki aylarda ovu gunlerimi bulcamda, iki gunde bir iliski de, belime yastik, ayaklar tepede, sicak dus yasak. o zaman olma, gel sen bu ay ol! hala inanamiyorum ya!
Ay bayıldım. Sana . Ya. Tam muciZe.
Hayırlı olsun sağlıklı olsun. . Beyaz akıntı oldu mu sen de ya. Oldu demisin.O ben de olunca ki oldu. Olunca adet oluyorum :( :(

burda bı cızgı varmı peki benmı hayal goruorum yakınlastırıp bakarmısın:KK43:
kusum sanki goruyorum ama emin de olamadim. benim boyle degildi, yani ikinci cizgi bayagi kendini belli ediyor. ama dedim ya uc gun once bembeyazdi.
sen yarin sabah ve yarindan sonraki sabah da dene. eger varsa koyulasiverir hemen. bir de unutma sabah ilk cisinle, ama cisinin ortasindan aldigin ornekle. yani once biraz cisini yapicaksin ondan sonra plastik bardaga.

Ay bayıldım. Sana . Ya. Tam muciZe.
Hayırlı olsun sağlıklı olsun. . Beyaz akıntı oldu mu sen de ya. Oldu demisin.O ben de olunca ki oldu. Olunca adet oluyorum :KK43: :KK43:
oldu sekerim. sanirim dort bes gun once falandi, tuvalet kagidina geldi. boyle kopuk kopuk krem gibi bisidi. hatta bu ne boyle yaa dedim, iyice temizledim kendimi. ama baska da gormedim. bugun falan baktim durdum akintim var mi diye hic bir sey yok.

kusum sanki goruyorum ama emin de olamadim. benim boyle degildi, yani ikinci cizgi bayagi kendini belli ediyor. ama dedim ya uc gun once bembeyazdi.
sen yarin sabah ve yarindan sonraki sabah da dene. eger varsa koyulasiverir hemen. bir de unutma sabah ilk cisinle, ama cisinin ortasindan aldigin ornekle. yani once biraz cisini yapicaksin ondan sonra plastik bardaga.
dündü zaten yarın yapmayı planlıyorum bıdaha

oldu sekerim. sanirim dort bes gun once falandi, tuvalet kagidina geldi. boyle kopuk kopuk krem gibi bisidi. hatta bu ne boyle yaa dedim, iyice temizledim kendimi. ama baska da gormedim. bugun falan baktim durdum akintim var mi diye hic bir sey yok.
sarı böle cok aferdersınız sumukumsu gıbı bı akıntın varmıydı

yok sumukumsu gibi degil. benim genelde adet oncesi oyle sumuksu oluyor. bu sefer ki boyle yogurt gibi krem gibi bisiydi. kremali gibiydi yani. ama azcikda kopukluydu. balon balondu pecetede bile.
hım hayırlısı kasık agrın falan varmıydı pekı uyku halın falan cok soruyorum kusura bakma merak ve umut ıste:)

hım hayırlısı kasık agrın falan varmıydı pekı uyku halın falan cok soruyorum kusura bakma merak ve umut ıste:)
ay sor hayatim, hic cekinme...
benim hic belirtim olmadi. sadece su iki gecedir koltukta 11 civarinda uyuyakaldim ama genelde zaten 12 de yatarim. yani oyle butun gun uykusuzluktan oldum, yorgundum diyemem. aksam yorgunlugu gibi hissettim.
gaz sancisi neyin hic olmadim. dun biraz adet olcakmisim ki karnim agridi ama o da cok hafifti yani. o yuzden dedim ya orkit taktim diye :D :D
goguslerim hic buyumedi, acimiyor, kararmadi. ellerim ayaklarim sismedi. bugun biraz fazla susadim ama o da heyecandan herhalde. cok su icince de malum, wc ye cok gittim. ama yine anormal mi desen diyemem yani.

ay sor hayatim, hic cekinme...
benim hic belirtim olmadi. sadece su iki gecedir koltukta 11 civarinda uyuyakaldim ama genelde zaten 12 de yatarim. yani oyle butun gun uykusuzluktan oldum, yorgundum diyemem. aksam yorgunlugu gibi hissettim.
gaz sancisi neyin hic olmadim. dun biraz adet olcakmisim ki karnim agridi ama o da cok hafifti yani. o yuzden dedim ya orkit taktim diye :KK70: :KK70:
goguslerim hic buyumedi, acimiyor, kararmadi. ellerim ayaklarim sismedi. bugun biraz fazla susadim ama o da heyecandan herhalde. cok su icince de malum, wc ye cok gittim. ama yine anormal mi desen diyemem yani.
kasıklarım cok agrıyor benımde egılınce falan bil hassa cok ayakta duruncada belım kopuyo goguslerımdede bsy yok ama ayaklarımda agrıo ayak bıleklerım sızlıo ve delı gıbı yemek yıyorum su saat oldu ben hala yemek yıyom:)doymuorum hıc

kasıklarım cok agrıyor benımde egılınce falan bil hassa cok ayakta duruncada belım kopuyo goguslerımdede bsy yok ama ayaklarımda agrıo ayak bıleklerım sızlıo ve delı gıbı yemek yıyorum su saat oldu ben hala yemek yıyom:)doymuorum hıc
ay evet o yemek yeme istegi bende de var. ama ben dune kadar prednisone diye bir ilac aliyordum ki cok istah arttiriyor. ben ona bagliyordum.

belki de gebelikten iste.. ama dedim ya, yani sorsan bilemem bile aradaki farki o kadar az. gecen aylarda o kadar ayilip bayilip ay kesin hamileyim diyordum. onlarda hic birsey cikmadi. bu ay amaaaaan yoktur dedigimden olsa gerek, hic birsey hissetmedim :) ahhaha

Ben de dün bugün hissettim . Yani hissedecek kadar yogundu . Ben de kağıda silecek kadar senin anlattığın şekilde gördüm de . İşte geçen aylarda da benzeri görüp 2 güne adet olunca . Bu belirti değil bana göre . Neyse adet gelmeden ümit kesmemek gerek bunu anladim

ay evet o yemek yeme istegi bende de var. ama ben dune kadar prednisone diye bir ilac aliyordum ki cok istah arttiriyor. ben ona bagliyordum.

belki de gebelikten iste.. ama dedim ya, yani sorsan bilemem bile aradaki farki o kadar az. gecen aylarda o kadar ayilip bayilip ay kesin hamileyim diyordum. onlarda hic birsey cikmadi. bu ay amaaaaan yoktur dedigimden olsa gerek, hic birsey hissetmedim :) ahhaha
hamılelıkten hamılelıge degısıyor bence belırtıler ben ılk gebelıgımde aynı snn gıbıydım aılemın yanına gıdıoduk gecen sene bu zmanlardı yne kurban bayramıydı:)yolda mıdem bulandı otobus tuttu sandım:)geldım snra hatta snn gıbı ped aldım yanıma taktım 1 gnum vardı tık yok hatta kahverengı lekeler geldı aha dedım adet oluorum geldım ıstnbuldan bı test yaptım 4 5 gnu buldu tabı pozıtıf:)

Ben de dün bugün hissettim . Yani hissedecek kadar yogundu . Ben de kağıda silecek kadar senin anlattığın şekilde gördüm de . İşte geçen aylarda da benzeri görüp 2 güne adet olunca . Bu belirti değil bana göre . Neyse adet gelmeden ümit kesmemek gerek bunu anladim
aynende öle cnm ama ben hıssedıyor snkı snde bu ay bsy var;)

aynende öle cnm ama ben hıssedıyor snkı snde bu ay bsy var:KK66:
Neyse 24 eylül yani bayram bi gelsin . Bayram olur bana inşallah. Gene ümitlendim deli kizlarrrrr sizi.. ;) unutmamak lazım ama her insan bir değildir . Miranda nin akıntı tarifi kafamı karıştırdı valla . Aynısı bugün ben de oldu :( :(

Neyse 24 eylül yani bayram bi gelsin . Bayram olur bana inşallah. Gene ümitlendim deli kizlarrrrr sizi.. :KK66: unutmamak lazım ama her insan bir değildir . Miranda nin akıntı tarifi kafamı karıştırdı valla . Aynısı bugün ben de oldu :KK43: :KK43:
canım nasılsın test alıcam sımdıde yarınmı yapsam dıorum 4 gun kaldı yarın 3

Back