yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

cnm ovılasyon yaptım aama o kıpkırmızı cızgılerden eser yok sennkı gıbı cıkıo
Ovulasyon testi 2 gün kala koyu cikiomus die okudum çok. Aman boşver yaaa. Kafa dağıtmaya ihtiyacımız var. 2 kilo fazlam var . Bu ay onu veriyim. Sonra bebis yapiyim bol spor Zıplamalı atlamali

Kizlaaar kizlaar... voronescim ne zamandir konusmadik seninleeee!

bugun ikinci cizgiyi gordum, hamileyim :) hemen ardindan da ovu testi yaptim. ovu testi ikinci cizgi kadar koyu cikmadi, yani pozitif degil. sadece belirgindi. ovu testlerine guvenmeyin!

ayrica 19 u sabahi, yani 3 gun once yaptigim test bembeyazdi. tertemizdi. ikinci cizgiden eser yoktu. bugun bir gun geciktim. yani bata 2 gun kala bombostu gebelik testim.

Valla hani buna güzel denmez ama kaybın varsa demek hamile kalabiliosun ben onu da bilmiyorum
sen kac yasındasın cnm
ay cnm tebrikler darısı bize inş içimi biraz olsada rahatlattın Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns cızgı sılıkmıydı cnm nasıldı

Ay çok tatlısın .. :) tebriklerrrrrr
Kız yerime yazdın çizdin valla . Yani.ben hamis olsam sen gıbı derim heralde . Kız ama benim günüm neyin geçmez tak günün de gelir . Çok İlginç ama senin yaa.adetten 2 gün önce milletin hep silik de olsa çikio ay umutlansammi. Töbe bak gene başladım.

cnm ben sana diyorum ıste bunu anlatmaya calısıyorum:)olupta cıkmayabılıyor ben nedense hıssedıorum senı hamıle olarak ya

sen kac yasındasın cnm

ay cnm tebrikler darısı bize inş içimi biraz olsada rahatlattın Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns cızgı sılıkmıydı cnm nasıldı

saol hayatim, insallah tutunur da bu bebek!

vallahi benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez. gecen ayin basinda karnimda hafif bir agri vardi. dr a gittim idrar yolu enfeksiyonu dedi. antibiyotik verdi. onun da yan etkileri o kadar agir geldi ki, kanli ishale cevirdi. iki hafta hastanelerde surundum. agrilarim icin morfin yedim gunlerce...

ovulasyona en son alti kala esimle oylesine beraber olmsutuk. hatta ben hastayken gul gibi ovulasyonum gitti yaaa diye uzuluyordum. ondan sonra ne ilaclar ictim anlatamam. avuc avuc. ama bugun cizginin cikacagi tuttu. gayet de belirgindi. sonra dijitalinden yaptim clearblue nun o da 1-2 haftalik gebe diyor. yani bu cocuk bu kadar ilaca dusmez ise, insallah kucagima alirim :)

Durup durup mesajını okuyorum bak.... sanki beni anlatmışsın ay sonum sana benzese keşke

canım bence garanti olsun diye progestan al iç ben öle yapıcam ılk bebegımı kaybettım bnde ugrasıyorum çizgi silikmi cıktı

wallahi hic dusunme bunlari voronescim. hakikaten bak benim dun dogum gunumdu, cumartesi dedim ki bu ay birlikte bile olmadik olmaz ya bi deneyeyim bakayim. yaptim izi bile yoktu yakindan uzaktan. dun iste adet olcam diye bekledim gelmedi. sabah dedim surda testim vardi yapayim da icim rahat etsin, aa bi baktim pozitif! bir daha bir daha, tam dort kere pozitif sonuc aldim.
hatta o kadar saskindim ki, ise popom da orkitle gelmisim sen dusun! gecesine takmistim duruyordu. is yerinde cikardim attim ahahahah

Ay geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına . Çekersin mis kokusunu. Allahım. Bana da nasip etsin. . Ben 2 3 ay önceden derdim. Ekim ayında hissediyorum olacağını die . Yani şimdiden geleçek ayı bekler oldum.. tam.tatil zamanına falan gelcek doğum . Çok istemiştim. Bu ay olmasa.belki de diom.duam. kabul olcek

canım bence garanti olsun diye progestan al iç ben öle yapıcam ılk bebegımı kaybettım bnde ugrasıyorum çizgi silikmi cıktı
walllahi yanimda resmi yok, evde testler. atarim sonra ama cok silik degildi yaaa bariz ikinci cizgi vardi yani.

yarin doktora gidecegim bakalim ne dicek. insallah tutunur.

ay kıyamam belkıde cnm cıktı cızgıde sen gormedın benımde basıma geldı 2 gun once test yaptım cok cok sılıktı ısıkta bellı oluyordu golgesısandım hatta halada bılmıorum gercı 2 saat sonra dahada belırgınlestı belkı snnde oleydıde farketmedınıns bızlerınde vardır bebıslerı dua et cnm

Ay sesli güldüm. ay süper ama yaaa. Ben de istiommmmmm

insallah olur voronescim.. bu isler hic belli olmuyor. benim ki mucize gibi bisi vallahi. nasil oldu da o sperm 6 gun icimde canli kaldi hayret ettim. o kadar da hasta oldum, ilac aldim. yaz gunu sicak su torbalariyla uyudum agrilarim gecsin diye. bundan onceki aylarda ovu gunlerimi bulcamda, iki gunde bir iliski de, belime yastik, ayaklar tepede, sicak dus yasak. o zaman olma, gel sen bu ay ol! hala inanamiyorum ya!

bitanem ALLAH ol deyince oluyor gerisi boş yumurtlamaymıs falan

yok hayatim bayagi bembeyazdi. hatta dedim ki bugun dogum gunu partim var, herkese soyliyiveririm sevdiklerimi ailemi mutlu ederim. isiga tuttum evirdim cevirdim cizginin c si yoktu o derece temizdi.

yok hayatim bayagi bembeyazdi. hatta dedim ki bugun dogum gunu partim var, herkese soyliyiveririm sevdiklerimi ailemi mutlu ederim. isiga tuttum evirdim cevirdim cizginin c si yoktu o derece temizdi.
burda bı cızgı varmı peki benmı hayal goruorum yakınlastırıp bakarmısın

Eklentiler

• P9210008.JPG
    86,5 KB · Görüntüleme: 525
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…