- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi angels1991
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen hamilesin diyorum inanmıyorsun hamilesinnn ilk hamileliğimde benimde silikti koyulasıcak o:)daha yeni annesizor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
öylemi dersin canım ben daha gebelik testi yapmadım ama ovilasyon benimki arkadas hamile amaBence de hamilesiniz çünkü olmayınca gölgesi bile çıkmıyor o çizginin,Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin![]()
canım 2 gün beklemen gerek 2 günde bir hcg iki katına çıkıyorzor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
kuzum ayrıca koyulasmıs ılk attıgında zor belli oluyordu hatta yanılıyorda olabılırım bı cızgı var sanki dedim sana ama şimdi bariz var:)zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
Canimmm kan verdim. Hastane bahçesinde bekliyoruz. İnşallah yıkılmam . Pozitif olur. Dua et lütfen . 1 saate çıkar dedı.kuzum ayrıca koyulasmıs ılk attıgında zor belli oluyordu hatta yanılıyorda olabılırım bı cızgı var sanki dedim sana ama şimdi bariz var:)
ay canım tüm dualarım seninle nasıl heyecanlandım bilsen benide haberdar et sonuctan btanem meraktayım umarım bebişin vardırCanimmm kan verdim. Hastane bahçesinde bekliyoruz. İnşallah yıkılmam . Pozitif olur. Dua et lütfen . 1 saate çıkar dedı.
Şey ben Vorones arkadaşınızın hcg testi için yazmıştım onu ama sizde hamilesinizdir inşallahöylemi dersin canım ben daha gebelik testi yapmadım ama ovilasyon benimki arkadas hamile ama![]()
inşallah canım hayırlısı hakkımızdaŞey ben Vorones arkadaşınızın hcg testi için yazmıştım onu ama sizde hamilesinizdir inşallah
Bu arada bende bu ay birsürü belirli yaşadım ve adete yakın lh testlerim hep koyu çift çizgi çıktı bende buralardan okuduğuma güvenip hamile ilan ettim kendimi ama adet oldum o yüzden lh testlerini yumurtlama dışında kullanmayın bence kızlar sonucu çok hayal kırıklığı oluyorinşallah canım hayırlısı hakkımızda
sagol canm bende öle dusunuyorum sılk dıe umıtlenmeyeyım dedım ama ınanmıorum ben yumurtlama testıneBu arada bende bu ay birsürü belirli yaşadım ve adete yakın lh testlerim hep koyu çift çizgi çıktı bende buralardan okuduğuma güvenip hamile ilan ettim kendimi ama adet oldum o yüzden lh testlerini yumurtlama dışında kullanmayın bence kızlar sonucu çok hayal kırıklığı oluyor![]()
canım nerde kaldın merak edıorum cokkCanimmm kan verdim. Hastane bahçesinde bekliyoruz. İnşallah yıkılmam . Pozitif olur. Dua et lütfen . 1 saate çıkar dedı.
canım nerdesin sonucu mrak ettimzor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
canım kendisinin profiline bakarsan başka konularda ilan etmiş gebeliğini bilgineecanım nerdesin sonucu mrak ettim
Doktor gebesin dedicanım nerdesin sonucu mrak ettim
ayyy ınanmıyorum saglıcakla kucagına al cok ıyı bıtanem degerın darısı bana beni brakma ne olurDoktor gebesin dedideğer 43.8 mis nasıl sence
Ay olur mu öyle şey . Sen gelsene benimm topic é. . Ordan devam ederiz .bazen burayı bulamiom. Senle sonraaa hopppp. Haziran anneleri topic ine gideriz . Ovulasyon testi ile yum. Yakalayalim. Topic .ayyy ınanmıyorum saglıcakla kucagına al cok ıyı bıtanem degerın darısı bana beni brakma ne olurhamılesın gıdersın yazmassın daha sen sımdı
daha cok kucuk ben sana dedım ama ıdrarda ondan cıkmıyormus baska bısey dedımı doktor gıt bence yarın hemen benı dınle bak progestan al eczanedenDoktor gebesin dedideğer 43.8 mis nasıl sence
Acil doktoru idi zaten.. kafama göre almıyim ilaç falan. Cuma ya da daha erken kan testine gideyim gene.. artmış olur inşallahdaha cok kucuk ben sana dedım ama ıdrarda ondan cıkmıyormus baska bısey dedımı doktor gıt bence yarın hemen benı dınle bak progestan al eczaneden
İki tane daha hcg testi aldım yarın onu yapiyim . İnşallah koyulasırayyy ınanmıyorum saglıcakla kucagına al cok ıyı bıtanem degerın darısı bana beni brakma ne olurhamılesın gıdersın yazmassın daha sen sımdı