• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.

Eklentiler

• 2015-09-27 07.11.12.webp
    2015-09-27 07.11.12.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 765
  • 2015-09-27 07.02.33.webp
    2015-09-27 07.02.33.webp
    7 KB · Görüntüleme: 988
zor uyudum ya erkenden uyandım elimdeki son testi yaptım bu ne şimdi hiç ni fark etmez dünkü yle aynı dimi . Bi de lh yaptim.
kuzum ayrıca koyulasmıs ılk attıgında zor belli oluyordu hatta yanılıyorda olabılırım bı cızgı var sanki dedim sana ama şimdi bariz var:)

kuzum ayrıca koyulasmıs ılk attıgında zor belli oluyordu hatta yanılıyorda olabılırım bı cızgı var sanki dedim sana ama şimdi bariz var:)
Canimmm kan verdim. Hastane bahçesinde bekliyoruz. İnşallah yıkılmam . Pozitif olur. Dua et lütfen . 1 saate çıkar dedı.

Canimmm kan verdim. Hastane bahçesinde bekliyoruz. İnşallah yıkılmam . Pozitif olur. Dua et lütfen . 1 saate çıkar dedı.
ay canım tüm dualarım seninle nasıl heyecanlandım bilsen benide haberdar et sonuctan btanem meraktayım umarım bebişin vardır

inşallah canım hayırlısı hakkımızda
Bu arada bende bu ay birsürü belirli yaşadım ve adete yakın lh testlerim hep koyu çift çizgi çıktı bende buralardan okuduğuma güvenip hamile ilan ettim kendimi ama adet oldum o yüzden lh testlerini yumurtlama dışında kullanmayın bence kızlar sonucu çok hayal kırıklığı oluyor:KK43:

Bu arada bende bu ay birsürü belirli yaşadım ve adete yakın lh testlerim hep koyu çift çizgi çıktı bende buralardan okuduğuma güvenip hamile ilan ettim kendimi ama adet oldum o yüzden lh testlerini yumurtlama dışında kullanmayın bence kızlar sonucu çok hayal kırıklığı oluyor:KK43:
sagol canm bende öle dusunuyorum sılk dıe umıtlenmeyeyım dedım ama ınanmıorum ben yumurtlama testıne

ayyy ınanmıyorum saglıcakla kucagına al cok ıyı bıtanem degerın darısı bana beni brakma ne olur :KK43:hamılesın gıdersın yazmassın daha sen sımdı
Ay olur mu öyle şey . Sen gelsene benimm topic é. . Ordan devam ederiz .bazen burayı bulamiom. Senle sonraaa hopppp. Haziran anneleri topic ine gideriz . Ovulasyon testi ile yum. Yakalayalim. Topic . ;) orda benimm tüm hikayem var. Hiç bırakmadım orayi

daha cok kucuk ben sana dedım ama ıdrarda ondan cıkmıyormus baska bısey dedımı doktor gıt bence yarın hemen benı dınle bak progestan al eczaneden
Acil doktoru idi zaten.. kafama göre almıyim ilaç falan. Cuma ya da daha erken kan testine gideyim gene.. artmış olur inşallah

Back