- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
-
artar canım inşallah doktorlar bazen yazmıyor ondan dedımal dıye ben hamıle kalırsam dırek alıcam tutunmaya yardımcı oluyor hemAcil doktoru idi zaten.. kafama göre almıyim ilaç falan. Cuma ya da daha erken kan testine gideyim gene.. artmış olur inşallah
koyulasır canım yarın sabah bende yapıcam ıns banada dua et akıntım var adetım yok ıns bende....İki tane daha hcg testi aldım yarın onu yapiyim . İnşallah koyulasır
Yarıni sabırsızlıkla beklicem. Sen çalışıyor musun. Ben öğretmenim. Yarın okul başlıyor. Bi garip oldum yaaa. Heyecan stres. . Ben de test aldım. Başka bi marka .bakalım o nasıl çıkacak yarımn. Sen de kesin hamilesin bence . Yarın bat mikoyulasır canım yarın sabah bende yapıcam ıns banada dua et akıntım var adetım yok ıns bende....
dündü batım geçti canım 27siydi 28i bugun 1 gün geçti bakalım yaptınmı testYarıni sabırsızlıkla beklicem. Sen çalışıyor musun. Ben öğretmenim. Yarın okul başlıyor. Bi garip oldum yaaa. Heyecan stres. . Ben de test aldım. Başka bi marka .bakalım o nasıl çıkacak yarımn. Sen de kesin hamilesin bence . Yarın bat mi
valla canım bılmıyorum benimde öleydi ama bakalım bazıları var dıyo bazıları yok görücezkızlar ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca hamilelik mi oluyor.adetime 3 gün var çift çizgi çıktı.ilk defa deniyorum.bilen varsa cevaplayabilir mi.
kuzum yaptım ben hıc bısey cıkmadı sılık dahı yokYarıni sabırsızlıkla beklicem. Sen çalışıyor musun. Ben öğretmenim. Yarın okul başlıyor. Bi garip oldum yaaa. Heyecan stres. . Ben de test aldım. Başka bi marka .bakalım o nasıl çıkacak yarımn. Sen de kesin hamilesin bence . Yarın bat mi
kuzum yaptım ben hıc bısey cıkmadı sılık dahı yok
valla aynen öle moral olarak 0 lardayım şuan aglamak ıstıyorumbu cok moral bozucu , benm de öyle cıktı , çarşambaya kadar beklicem , persembe tekrar yapıcam 35 . gün oluyor , normalde 28 gün
valla aynen öle moral olarak 0 lardayım şuan aglamak ıstıyorumsenın kac gun gectı cnm
merhaba,kesin bişe söleyemiceğim ama ben bu hafta ovulasyon testıını yapotım ve cıft cızgı cıktı yumurtluyorum sandım.2 gun gectı ve kanamam basladı ilginç bi şekılde kist var sandım dr a gittim hamıleymısım yanı ertesı ay dan üstüne görme dedi dr da.yanı durum bole sen pay biç anlattıgımdankızlar ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca hamilelik mi oluyor.adetime 3 gün var çift çizgi çıktı.ilk defa deniyorum.bilen varsa cevaplayabilir mi.
valla bilmiyorum oysa ben bu ay cok umıtlıydım ovılasyonla yumurtladıgım gunu bıle tutturdumbugun geciken 4. gun , belkide erken davranıyoruz , ben de biraz arastırıyorum ,
korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama gecikebiliyor ve döllenmeden en az 15 - 20 gun sonra gebelik hormonu idrarda çıkıyormuş ,
ben 3 gün sonra tekrar test yapacagım. eğer geç döllenme olduysa geç çıkacaktır.
olmazsa önümüzdeki ay gebelik testi alıp
denemeyi düşünuyorum
koyumuydu benımkı sılıkten bıraz koyuydu bat günü böyleydimerhaba,kesin bişe söleyemiceğim ama ben bu hafta ovulasyon testıını yapotım ve cıft cızgı cıktı yumurtluyorum sandım.2 gun gectı ve kanamam basladı ilginç bi şekılde kist var sandım dr a gittim hamıleymısım yanı ertesı ay dan üstüne görme dedi dr da.yanı durum bole sen pay biç anlattıgımdan
Valla benimki ilk gün hafif çizgi ikinci gün normal üçüncü gün kayboldu çizgi.çok tuhaf ama bence lh değerinden gebelik anlaşılaması biraz sıkıntı gibi bende cok umutlandım zamanında ama hcg kesin bilgi işte erken gebelik testi alabilirsen eger net sonucu öğrenirsin allahın izni ile inş bebiş gelir bi an öncekoyumuydu benımkı sılıkten bıraz koyuydu bat günü böyleydi
sagol cnm inş bekliyoruz bakalımValla benimki ilk gün hafif çizgi ikinci gün normal üçüncü gün kayboldu çizgi.çok tuhaf ama bence lh değerinden gebelik anlaşılaması biraz sıkıntı gibi bende cok umutlandım zamanında ama hcg kesin bilgi işte erken gebelik testi alabilirsen eger net sonucu öğrenirsin allahın izni ile inş bebiş gelir bi an önce
Canım bence sen de hamissin. . Daha önce lh böyle koyuluk olmadıysa bu işte bi iş varyaniiii. Adet günün geçti misagol cnm inş bekliyoruz bakalım
27sıydı cnm 29 hıc bısey yok bol bol akıntım var cogaldıCanım bence sen de hamissin. . Daha önce lh böyle koyuluk olmadıysa bu işte bi iş varyaniiii. Adet günün geçti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?