yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

Acil doktoru idi zaten.. kafama göre almıyim ilaç falan. Cuma ya da daha erken kan testine gideyim gene.. artmış olur inşallah
artar canım inşallah doktorlar bazen yazmıyor ondan dedımal dıye ben hamıle kalırsam dırek alıcam tutunmaya yardımcı oluyor hemdusuk olmasın dıe alınıor o ılac mıllet hamıle kalmadan once baslıo eczaneye sorarsan anlatır

koyulasır canım yarın sabah bende yapıcam ıns banada dua et akıntım var adetım yok ıns bende....
Yarıni sabırsızlıkla beklicem. Sen çalışıyor musun. Ben öğretmenim. Yarın okul başlıyor. Bi garip oldum yaaa. Heyecan stres. . Ben de test aldım. Başka bi marka .bakalım o nasıl çıkacak yarımn. Sen de kesin hamilesin bence . Yarın bat mi

kızlar ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca hamilelik mi oluyor.adetime 3 gün var çift çizgi çıktı.ilk defa deniyorum.bilen varsa cevaplayabilir mi.

dündü batım geçti canım 27siydi 28i bugun 1 gün geçti bakalım yaptınmı test

kuzum yaptım ben hıc bısey cıkmadı sılık dahı yok

Bugun bat gunum ovulasyon testi yaptim negatif cikti ( ikinci cizgi silik) hic umut yok degil mi? Ovulasyon testi Negatif cikip da hamile oldugunu ogrenen var mi

valla aynen öle moral olarak 0 lardayım şuan aglamak ıstıyorumsenın kac gun gectı cnm

bugun geciken 4. gun , belkide erken davranıyoruz , ben de biraz arastırıyorum ,
korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama gecikebiliyor ve döllenmeden en az 15 - 20 gun sonra gebelik hormonu idrarda çıkıyormuş ,
ben 3 gün sonra tekrar test yapacagım. eğer geç döllenme olduysa geç çıkacaktır.
olmazsa önümüzdeki ay gebelik testi alıp
denemeyi düşünuyorum

kızlar ovulasyon testinde çift çizgi çıkınca hamilelik mi oluyor.adetime 3 gün var çift çizgi çıktı.ilk defa deniyorum.bilen varsa cevaplayabilir mi.
merhaba,kesin bişe söleyemiceğim ama ben bu hafta ovulasyon testıını yapotım ve cıft cızgı cıktı yumurtluyorum sandım.2 gun gectı ve kanamam basladı ilginç bi şekılde kist var sandım dr a gittim hamıleymısım yanı ertesı ay dan üstüne görme dedi dr da.yanı durum bole sen pay biç anlattıgımdan

valla bilmiyorum oysa ben bu ay cok umıtlıydım ovılasyonla yumurtladıgım gunu bıle tutturdum

koyumuydu benımkı sılıkten bıraz koyuydu bat günü böyleydi

Eklentiler

• 12046845_1492869014346388_3425038055377784056_n.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 633
  • 11221510_1492869151013041_7008223793986010195_n.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 605
koyumuydu benımkı sılıkten bıraz koyuydu bat günü böyleydi
Valla benimki ilk gün hafif çizgi ikinci gün normal üçüncü gün kayboldu çizgi.çok tuhaf ama bence lh değerinden gebelik anlaşılaması biraz sıkıntı gibi bende cok umutlandım zamanında ama hcg kesin bilgi işte erken gebelik testi alabilirsen eger net sonucu öğrenirsin allahın izni ile inş bebiş gelir bi an önce

sagol cnm inş bekliyoruz bakalım

Canm merhaba. Uyandım test yaptım . Koyuluk beklerken...Canımm çok sıkkın . Benim değer artmiyor galiba

Eklentiler

• 2015-09-29 07.53.35.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 756
Kızlar konunuzu baştan sona okudum volumes Tebrikler bence kan yaptım idrara takılma değer için.angels nası hamilemi merak ettim benimde günüm var adete ama belirtin yok karşıma bazen batar giriyor o kadar inş bende Hamiş olurum çok istiyrummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…