• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testiyle hamile olduğunu öğrenenler bakabilirlermi:(

ayrıca senın dusunucek bıseyın yokkı cok sukur cnm hamılesın ben snn durumunda olsam smdı gobek atıodum:)
Olur mu hayatım. Şimdi de düşünüyor insan. Bırak göbek atmayı nefes almaya korkuyorsun ya birşey olursa diye. Doktorla kanki gibi bana baksana yeaww bebeğim iyi mii. Beta mi olcseeneee diye peşinde koşturuyorsun. İş yerinde patronum artık işten kaytadiyom sancak. O kadar çok Dr A gitmem lazım dedim ki

Olur mu hayatım. Şimdi de düşünüyor insan. Bırak göbek atmayı nefes almaya korkuyorsun ya birşey olursa diye. Doktorla kanki gibi bana baksana yeaww bebeğim iyi mii. Beta mi olcseeneee diye peşinde koşturuyorsun. İş yerinde patronum artık işten kaytadiyom sancak. O kadar çok Dr A gitmem lazım dedim ki
sende haklısın canım

canım ya çok afedersin su gibi beyaz akıntım var sendede oldumu?

canım ya çok afedersin su gibi beyaz akıntım var sendede oldumu?
su gibi beyaz mi? sut gibi mi demek istedin ki?

benim boyle daha yogurt ya da krema gibiydi. bir iki kere oyle peceteye geldi kopuk kopuktu.

bu arada kizlar 4+3 teyim, bugun daha yeni ovulasyon testim pozitif sonuc verdi. sanirim gebelik testleri daha once sonuc veriyor. belirtilerim de yavas yavas basladi. uyku halim cok, gozlerimi acamiyorum. bi de gogus hassasiyeti basladi

benim boyle daha yogurt ya da krema gibiydi. bir iki kere oyle peceteye geldi kopuk kopuktu.

bu arada kizlar 4+3 teyim, bugun daha yeni ovulasyon testim pozitif sonuc verdi. sanirim gebelik testleri daha once sonuc veriyor. belirtilerim de yavas yavas basladi. uyku halim cok, gozlerimi acamiyorum. bi de gogus hassasiyeti basladi
o uyku ıstegı bende hep var 12de kalktım hala uyumak ıstıyorum deli gibi:(

o uyku ıstegı bende hep var 12de kalktım hala uyumak ıstıyorum deli gibi:KK43:
degisiyordur herhalde kisiden kisiye. ben genelde gunduzleri aktif olurum. oyle 12 ye kadar uyudugum parmakla sayilidir. zaten calisiyoruz mecburen her gun erken kalkiyoruz. hafta sonlari da aliskanlik, oyle kalkiliyor :)

ama su anda o kadar uykum var ki! canim bol kopuklu bir turk kahvesi istiyor. nasil kendime getirirdi simdi beni.

valla benımde hafıf agrıyo benım basım donuyor cok:(psıkolojık sanırım bdee aglıyorum cok:(bayram geldı ya anneme gdemedım :(kac bayramdır gıdemıom aglamamıstım
Üzülme canım. .Ben de ilk defa bu bayram da ailemin yanında değilim . Takmamaya çalışıyorm. .sıkma canını .bak biz varız ;)

Ay ne güzel belirtiler de başlamış .oh miss. . Darısı bize insallah. Ay o aynı dediğin akıntı bendé de oldu. Sonra biraz daha sarıya döndü. .gecti şimdi. . Benim boyLé olurdu da 2 güne adet gelir. Yarın da gelmese ertesi sabah test yaparım artık. . Ama gelir eminimm

Ay ne güzel belirtiler de başlamış .oh miss. . Darısı bize insallah. Ay o aynı dediğin akıntı bendé de oldu. Sonra biraz daha sarıya döndü. .gecti şimdi. . Benim boyLé olurdu da 2 güne adet gelir. Yarın da gelmese ertesi sabah test yaparım artık. . Ama gelir eminimm
bende umıtsızım ama hersey allahtan belkide vardır meleğin gelmiştir sana canım

hayatim ben de oyle surekli olmadi o akinti. iki kere gordum sadece. vorones vorones A angels1991
umutsuzluga kapilmayin hic belli olmaz, her an her sey olabilir.

ben de bugun cok mutluydum ama az once idrarimi yaparken bir damla kan gordum. yerlesme kanamasi gibi duruyordu, cok azicik ve kahverengiydi ama bu kadar gec olmaz herhalde. sanirim fazla yoruyroum kendimi. insallah birsey olmaz minigime :(

bende umıtsızım ama hersey allahtan belkide vardır meleğin gelmiştir sana canım
İnşallah canım. .geçen aylarda adete iki gün kala pembe kahve neyin gelirdi . Bi kez tık yok. Bu beni ümitlendirdi gene . Birde bebis varsa ilski de ağrı olurmuş die de söyleyen de olunca . Hopppp ümitler umitler

hayatim ben de oyle surekli olmadi o akinti. iki kere gordum sadece. vorones vorones A angels1991

ben de bugun cok mutluydum ama az once idrarimi yaparken bir damla kan gordum. yerlesme kanamasi gibi duruyordu, cok azicik ve kahverengiydi ama bu kadar gec olmaz herhalde. sanirim fazla yoruyroum kendimi. insallah birsey olmaz minigime :(
Canım ya. Bak kızdım sana. Neden yoruyorsun kendini . Lütfen yapma..dinlen.. Keske o saftirik doktorlar 12. Hafta gel demek yerine .kontrol etseler . Bİ sorun yoktur canım. .meraklanma. yerini duzenliodur minnak

Benim de sürekli olmadı. Akıntı. .beyaz olan. İki kez gördüm bende .. gecti şimdi .adeti bekliyorum :( :(

İnşallah canım. .geçen aylarda adete iki gün kala pembe kahve neyin gelirdi . Bi kez tık yok. Bu beni ümitlendirdi gene . Birde bebis varsa ilski de ağrı olurmuş die de söyleyen de olunca . Hopppp ümitler umitler
ben gece ıkıde yattım sımdı gozumu açtım kalkamıom yataktan akıntım dvm bendende leke gelrdı yok bu sefer beyaz akıntı var

ben de bugun cok mutluydum ama az once idrarimi yaparken bir damla kan gordum. yerlesme kanamasi gibi duruyordu, cok azicik ve kahverengiydi ama bu kadar gec olmaz herhalde. sanirim fazla yoruyroum kendimi. insallah birsey olmaz minigime :KK43:
benımde adetten sonra gelmıstı o kahverengı akıntı canım snrada acık pembe gelcek 1 2 damla korkma yerleşme o ama sen benı dınle bı eczaneye gıt ve progestan al;) kendınıde yorma yürüme fazla

Canım ya. Bak kızdım sana. Neden yoruyorsun kendini . Lütfen yapma..dinlen.. Keske o saftirik doktorlar 12. Hafta gel demek yerine .kontrol etseler . Bİ sorun yoktur canım. .meraklanma. yerini duzenliodur minnak
Evet hayatım daha az hareket etmem gerek. Anca öğreniyorum işte. Ama ablamla konuştum kırmızı kanamadigin sürece sorun yok, bir iki damla gelir öyle dedi.

benımde adetten sonra gelmıstı o kahverengı akıntı canım snrada acık pembe gelcek 1 2 damla korkma yerleşme o ama sen benı dınle bı eczaneye gıt ve progestan al:KK66: kendınıde yorma yürüme fazla
Doktor demeden almam hayatım. Belki alerjim vardır bişi olur. Zaten burda satmazlar da. Ateş düşürücü almak bile mümkün değil. Ay onu geç kan testi yapmıyorlar Dr izin vermeden :)
Pzrt randevu aldım gidicem. Eşşek değilse ultrasona bir sokar inşallah

Doktor demeden almam hayatım. Belki alerjim vardır bişi olur. Zaten burda satmazlar da. Ateş düşürücü almak bile mümkün değil. Ay onu geç kan testi yapmıyorlar Dr izin vermeden :)
Pzrt randevu aldım gidicem. Eşşek değilse ultrasona bir sokar inşallah
ınsallah canım ay ne kotu ya ulturasona bıle sokmuyorlar:(

Back