• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.

merhaba kızlar ovulasyon testi kullanıyorum 31 aralıkda resimdeki gibi koyu dün tekrar test yaptım gene koyu cıktı beyaz akıntım var ne olur ne olmaz die dünü de degerlendirdim 28-29 günde bir adet oluyorum bu ay bal tarcın çörek otu karısımı yaptım eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim adetten sonra gün asırı çalıstım 14.günden önce 3 gün ilişki yapmamaya calıstım çizgiyi çift görünce 3 gün üst üstte yaptık sonra gün asırı oldu artık yumurtlma oldu die bıraktık dün aklıma geldi bi test yapım die gene çizgim koyu dün çalıstım 3 gün yapmamıs olduk bırakınca birikti ne olur ne olmaz bugün ve yarında calısmayı düşünüyorum siz ne dersiniz :KK51::KK23: takvimin totem amaçlı yaptım hamile degilim :KK200:
image.jpeg

Testlerde ozellikle iki cizgi bariz bi sekilde koyu olmalidir diyor.biri silikse olmaz diyor aciklamalarda.ona gore cnm.cift koyuyu yakalamaya calis....ama koyuluk hakkinda tereddut edersen o gunu degerlendir,aklin kalmasin...
Ama yumurtlamam oldu ki, yumurtlamadan 3 filan sonra böyle oldu onun için şaşırdım.

merhaba kızlar ovulasyon testi kullanıyorum 31 aralıkda resimdeki gibi koyu dün tekrar test yaptım gene koyu cıktı beyaz akıntım var ne olur ne olmaz die dünü de degerlendirdim 28-29 günde bir adet oluyorum bu ay bal tarcın çörek otu karısımı yaptım eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim adetten sonra gün asırı çalıstım 14.günden önce 3 gün ilişki yapmamaya calıstım çizgiyi çift görünce 3 gün üst üstte yaptık sonra gün asırı oldu artık yumurtlma oldu die bıraktık dün aklıma geldi bi test yapım die gene çizgim koyu dün çalıstım 3 gün yapmamıs olduk bırakınca birikti ne olur ne olmaz bugün ve yarında calısmayı düşünüyorum siz ne dersiniz :KK51::KK23: takvimin totem amaçlı yaptım hamile degilim :KK200:Eki Görüntüle 1737702
Ya bende de böyle oldu ama bukadar koyu değil. Ayda kaçkere yumurtluyoruz ben anlamadım!! İnsan hamile sanıyo kendini üfff saçmalık. Bi de belirtilerim de var ama geçti 2 gündür bişi yok :( sıkıldım valla uğraşmaktan. Siteye de girmim diyorum duramıyorum. Adetime 9 gün kaldı :( kan versem çıkar mı acaba?

Ya bende de böyle oldu ama bukadar koyu değil. Ayda kaçkere yumurtluyoruz ben anlamadım!! İnsan hamile sanıyo kendini üfff saçmalık. Bi de belirtilerim de var ama geçti 2 gündür bişi yok :KK43: sıkıldım valla uğraşmaktan. Siteye de girmim diyorum duramıyorum. Adetime 9 gün kaldı :KK43: kan versem çıkar mı acaba?
Cıkmaz canım verme bn gecen ay o kadar belirti yasadım hamileyim dedim gittim kan verdim negatif :( adetin gecmeden verme bnce snra üzülüyor insan

Cıkmaz canım verme bn gecen ay o kadar belirti yasadım hamileyim dedim gittim kan verdim negatif :KK43: adetin gecmeden verme bnce snra üzülüyor insan
Üf evet ya. Ogün göğüs uçlarımda batma oldu tüm gün sürdü. 2 gün öncesine kadar kasıklarımda yanma vardı. Su gibi bi akıntu geldi. Sabahın köründe uyanıyorum. Ay çok erken belirti için ama napim :( buarada benim de 31 idi yumurtlama günüm. Adet tarihim de muhtemelen 16 sı olacak. Senin?

Üf evet ya. Ogün göğüs uçlarımda batma oldu tüm gün sürdü. 2 gün öncesine kadar kasıklarımda yanma vardı. Su gibi bi akıntu geldi. Sabahın köründe uyanıyorum. Ay çok erken belirti için ama napim :KK43: buarada benim de 31 idi yumurtlama günüm. Adet tarihim de muhtemelen 16 sı olacak. Senin?
Benim de 17si canım 31inde de yumurtlamam var gibi çizgim koyu dünde bakalım bekleyip görecegiz sabret tatlım :)

merhaba kızlar ovulasyon testi kullanıyorum 31 aralıkda resimdeki gibi koyu dün tekrar test yaptım gene koyu cıktı beyaz akıntım var ne olur ne olmaz die dünü de degerlendirdim 28-29 günde bir adet oluyorum bu ay bal tarcın çörek otu karısımı yaptım eşime keçi boynuzu pekmezi içirdim adetten sonra gün asırı çalıstım 14.günden önce 3 gün ilişki yapmamaya calıstım çizgiyi çift görünce 3 gün üst üstte yaptık sonra gün asırı oldu artık yumurtlma oldu die bıraktık dün aklıma geldi bi test yapım die gene çizgim koyu dün çalıstım 3 gün yapmamıs olduk bırakınca birikti ne olur ne olmaz bugün ve yarında calısmayı düşünüyorum siz ne dersiniz :KK51::KK23: takvimin totem amaçlı yaptım hamile degilim :KK200:Eki Görüntüle 1737702
benimkide sennkne benzerdi bu ay adtin 12. gnü çift çizgiydi erkn yum dedim ertesi gün silikti çatladı ozmn dedim ama teste devam ettim 15. gün yne çift çizgi hayddaaa dedim yne ilişki yarın çatlar dedim 16 gn yne yaptım dahada koyu çift izgi hopaaaa yine ilişki 17. gün test yaptım senin 17. gunun gbi hafif silikti artık dedim yeter yani:KK31: kader kısmet bekliyorum bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için:KK9:

benimkide sennkne benzerdi bu ay adtin 12. gnü çift çizgiydi erkn yum dedim ertesi gün silikti çatladı ozmn dedim ama teste devam ettim 15. gün yne çift çizgi hayddaaa dedim yne ilişki yarın çatlar dedim 16 gn yne yaptım dahada koyu çift izgi hopaaaa yine ilişki 17. gün test yaptım senin 17. gunun gbi hafif silikti artık dedim yeter yani:KK31: kader kısmet bekliyorum bakalım Allahtan hayırlısı hepimiz için:KK9:
amin canım inş çalısmalarımızın karsılıgını alırız bian önce :)

Bir rivayete göre böyle çift çizgi çıkınca hamile olunuyomuş ama bana hiç inandırıxı gelmiyor. hamile kalıyolar ve tesadüfen testte hormonlar artınca çıkıyor. Benim de 8 gün var adete çatlicam meraktan :( bugün yinr mide bulantım var.

Bir rivayete göre böyle çift çizgi çıkınca hamile olunuyomuş ama bana hiç inandırıxı gelmiyor. hamile kalıyolar ve tesadüfen testte hormonlar artınca çıkıyor. Benim de 8 gün var adete çatlicam meraktan :KK43: bugün yinr mide bulantım var.
bende catlıycam meraktan daha dün yumurtladıysam 10 gün gecmesi ilazım püff beklemek zor ya 9 gün kaldı bat benm de :):KK50:

Daha dün nasıl yumurtladın yahu kafam karıştı. Senin de yumurtlama 31 inde değil miydi canım?

Bir rivayete göre böyle çift çizgi çıkınca hamile olunuyomuş ama bana hiç inandırıxı gelmiyor. hamile kalıyolar ve tesadüfen testte hormonlar artınca çıkıyor. Benim de 8 gün var adete çatlicam meraktan :KK43: bugün yinr mide bulantım var.
benim de geçen ay öyle oldu ovulasyondan snra yok oldu sonra bir anda senin 17. günündeki gbi çıktı açaba dedim o geçe regl oldum ben şok tabi bide erken oldum yani ama böyle olupda hamile olanda çok ben geçen ay çok umutlanmıştım tekrardan çift çizgi çıkıyo diye ama kısmet değilmiş inşallah senin öyledir çnm:KK66:

Daha dün nasıl yumurtladın yahu kafam karıştı. Senin de yumurtlama 31 inde değil miydi canım?
31indeydi bu testler kafamı karıstırdı benm de arstırdım baya dün yumurtladın falan dedi arkadaslar ovulasyonu gösterince bakalım beklmeye devam kuzum anlamadım bende :mad:

benim de geçen ay öyle oldu ovulasyondan snra yok oldu sonra bir anda senin 17. günündeki gbi çıktı açaba dedim o geçe regl oldum ben şok tabi bide erken oldum yani ama böyle olupda hamile olanda çok ben geçen ay çok umutlanmıştım tekrardan çift çizgi çıkıyo diye ama kısmet değilmiş inşallah senin öyledir çnm:KK66:
ay yanlış kişiye alıntı yapmışım:KK70:ozmn şöyle düzeltiyim bnmgeçen ay çift çizgi çıktığı halde regl oldum tugbanustanın testlerindeki 17. gün gbiydi ama olmadı yani haklısın ama ne hikmetse çift görüp hamiş olanda oluyo tesadüf mü değilmi artık bnde merak ediyorum valla

ay yanlış kişiye alıntı yapmışım:KK70:ozmn şöyle düzeltiyim bnmgeçen ay çift çizgi çıktığı halde regl oldum tugbanustanın testlerindeki 17. gün gbiydi ama olmadı yani haklısın ama ne hikmetse çift görüp hamiş olanda oluyo tesadüf mü değilmi artık bnde merak ediyorum valla
gecen ay hamile kalan arkadsım vardı adeti 2 gün gecti ögrendei ovulasyon testi yap bi merak ettim dedim yaptı t çizgisi c den daha koyuydu bi kac yerde okudum t cden koyu olunca hamilelk var diolar :oops:

31indeydi bu testler kafamı karıstırdı benm de arstırdım baya dün yumurtladın falan dedi arkadaslar ovulasyonu gösterince bakalım beklmeye devam kuzum anlamadım bende :mad:
ay sanırım delircez bu gidişle. bir yerde de ayda 2 kere yumurtlama olabiliyomuş falan diye okumuştum ama olamaz sanırım :( sürekli kendimi dinlemekten beynim yandı valla. az önce de göğüs uçlarımda kabarcıklar gördüm ama sanırım normal hali de böyleydi :KK70:

ben de adetime 1-2 gün kala yapmıştım T silikti ama yine de renkliydi. bu test işi şaşırttı valla iyice...yumurtlamadan sonra yaptım bembeyazdı 3 gün geçti yaptım yine silik pembeydi. eğer bu ay bişey olmazsa yumurtlamadan sonra denemicem test mest:63:

Back
X