Ayrıca sizin yumurtanız büyük ihtimalle 21 nisanda çatlamış.
Lh en yüksek seviyeye çıktıktan sonra 12-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir.
Ovülasyon testi yanında ateş ölçme yöntemini de uygulamanızı tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekurler....karisik bi durum.benim alintimda da catlama ve yumurtlama ayni sey diyor.o halde şoyle diyecez,yumurtlama oluyor ayni anda catlayip tuplere geciyor.20 nisana ait 2 testim var.degerim 20 nisan sabahida en yuksekte.o zaman 21 nisana gerek kalmiyorki.cunku 20 nisan gecesi birliktelik oldu.spermler ertesi gun de canli kalabiliyor.Eki Görüntüle 1505973 Yumrtanın çatlaması demek yumurta hücresinin yumurtalıktan parmak gibi olan yapı sayesinde tüplere geçmesi demektir. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlılığını koruyabilir. Bu süre içinde yumurta ve sperm tüplerde karşılaşırsa döllenme gerçekleşir.
Ayrıca sizin yumurtanız büyük ihtimalle 21 nisanda çatlamış.
Lh en yüksek seviyeye çıktıktan sonra 12-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşir.
Ovülasyon testi yanında ateş ölçme yöntemini de uygulamanızı tavsiye ederim.
Selam kizlar bende ovulasyon takibini gecen ay yapmaya basladim,gecen ay tutturamadik,adetim yeni bitti bende burda paylasip degerlendirmenizi isteyecegim yaptikca :) bu arada hergun iliskiyi doktor onermiyor sperm kalitesi dusuyor diyorlar zaten sperm 3 gun vucutta yasayabiliyormus o yuzden bence gun asiri iliskiye devam etmek lazim..yani insallah oyledir..gelsin artik bebisler :)Tesekurler....karisik bi durum.benim alintimda da catlama ve yumurtlama ayni sey diyor.o halde şoyle diyecez,yumurtlama oluyor ayni anda catlayip tuplere geciyor.20 nisana ait 2 testim var.degerim 20 nisan sabahida en yuksekte.o zaman 21 nisana gerek kalmiyorki.cunku 20 nisan gecesi birliktelik oldu.spermler ertesi gun de canli kalabiliyor.
Yumurtlama ya da çatlama ikisi aynı şeyler.Tesekurler....karisik bi durum.benim alintimda da catlama ve yumurtlama ayni sey diyor.o halde şoyle diyecez,yumurtlama oluyor ayni anda catlayip tuplere geciyor.20 nisana ait 2 testim var.degerim 20 nisan sabahida en yuksekte.o zaman 21 nisana gerek kalmiyorki.cunku 20 nisan gecesi birliktelik oldu.spermler ertesi gun de canli kalabiliyor.
Hayir canim oyle birsey yok hic kafani yorma sahsen ben ayin 12 sinde koyu cizgi gormustum o gun birlikte olduk ertesi gun misafir vs olamadik hatta o ay hic birlikte olamadik ve ben suan 8 haftalik hamileyim sikma canini sen ogunu degerlendirmisssin onemli olan o yumurta 24 saat yasiyor kuzum hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorumkizlar yeni ama cok gec ogrendigim bir seyi hemen paylasayim..testlerimde 21.gune bakin hemen siliklesti.hormon hemen düstü vucuttan. Buna aldanip iliskiyi kesmistim malesef 21 indede esimle birlikte olmam gerekiyormus.cunku yumurta koyu cifti gordukten sonra,cizgi siliklesince de catlayabiliyomus.siz siz olun 1 gun fazladan calisin.sanirim gitti benim koca bir ayim daha (
Evet durum aynen dedigin gibiymis cnm .arastirip alintiyla paslastim zaten bilgiyi.forumda birisi cikmis yumurtlama ayri,catlama ayri gunlerde olur demis.forumdaki diger kisilere yayilmis bu bilgi..yumurtlama ve catlama ayni anda gerceklesen bir durummus meger.seninki en buyuk kanit hamilesin iste. yuregime su serptin cnm sgl...Hayir canim oyle birsey yok hic kafani yorma sahsen ben ayin 12 sinde koyu cizgi gormustum o gun birlikte olduk ertesi gun misafir vs olamadik hatta o ay hic birlikte olamadik ve ben suan 8 haftalik hamileyim sikma canini sen ogunu degerlendirmisssin onemli olan o yumurta 24 saat yasiyor kuzum hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
Hadi bakwlim geri sayoim zamani simfi :)Evet durum aynen dedigin gibiymis cnm .arastirip alintiyla paslastim zaten bilgiyi.forumda birisi cikmis yumurtlama ayri,catlama ayri gunlerde olur demis.forumdaki diger kisilere yayilmis bu bilgi..yumurtlama ve catlama ayni anda gerceklesen bir durummus meger.seninki en buyuk kanit hamilesin iste. yuregime su serptin cnm sgl...
Canim,verdigin bu icten cevabin,sen farkinda degilsin belki yazdin gectin ama bana cook moral olmustu..burda verilen cvplari bir cogu dikkate almiyor.oysa deneyim sahibi olanlara kulak vermek gerekiyor...destegin icin tekrar tesekkurler.cift koyuyu gordugum gun birlikte olmustum esimle.catlama matlama cidden bahane.test yaptim.Hamileyim:))Hayir canim oyle birsey yok hic kafani yorma sahsen ben ayin 12 sinde koyu cizgi gormustum o gun birlikte olduk ertesi gun misafir vs olamadik hatta o ay hic birlikte olamadik ve ben suan 8 haftalik hamileyim sikma canini sen ogunu degerlendirmisssin onemli olan o yumurta 24 saat yasiyor kuzum hadi bakalim guzel haberlerini bekliyorum
Canim hamileyim.cift koyuyu gordukten sonraki gun iliskiye girmedigime cook uzulmustum.ama 2 gun daha calismak gerekmiyormus.sanada ornek olayim,ona gore calis:)darisi sana...Bence koyuluğu gordulten sonra 2 gün daha çalışılmalı...ben bu ay aynı testlerden aldım buna göre devam edicem artık bi hastalansamda
Testi yaptim hamileyim cnm cok cabuk oldu.ilk denememdi.mutluyum:)seninkide tutar.testi dogru yapmaya bak.Sat larimiz ayniymis benim de 1 nisan. Sen kac gunde bir adet oluyorsun ? Ben de gecen iki ay boyunca yaptim bu testlerden ama tutmadi malesef. Bu ay yapmiyorum sana gire degerlendireyim :)
Cimcim ben hamileyimmmm gelecek aya gerek kalmadi.senin kesin sonuc nee??insallah.evet cnm...bir de yumurtlayinca degil,yumurta catlayinca.bunu unutmamak lazim.hamile kalmak ne zor.dusunun ayda 1 gun sansimiz var.
Cnm ben yapip sizinle paylastigim bu ovulasyon testinden sonra hamile kaldim.sormak istedigin birsey olursa seve seve yardimci olurum:)Selam kizlar bende ovulasyon takibini gecen ay yapmaya basladim,gecen ay tutturamadik,adetim yeni bitti bende burda paylasip degerlendirmenizi isteyecegim yaptikca :) bu arada hergun iliskiyi doktor onermiyor sperm kalitesi dusuyor diyorlar zaten sperm 3 gun vucutta yasayabiliyormus o yuzden bence gun asiri iliskiye devam etmek lazim..yani insallah oyledir..gelsin artik bebisler :)
Oy oy oy nasil mutlu oldum.inanamazsin canim yaaa senden bendensin bak :))) allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin kuzunuCanim,verdigin bu icten cevabin,sen farkinda degilsin belki yazdin gectin ama bana cook moral olmustu..burda verilen cvplari bir cogu dikkate almiyor.oysa deneyim sahibi olanlara kulak vermek gerekiyor...destegin icin tekrar tesekkurler.cift koyuyu gordugum gun birlikte olmustum esimle.catlama matlama cidden bahane.test yaptim.Hamileyim:))
Habide ekliyim yazil gecmek.icin yazmadim faydali olacagina inandigim icin yazdim kuzum hadi bakalimmmm :)))Canim,verdigin bu icten cevabin,sen farkinda degilsin belki yazdin gectin ama bana cook moral olmustu..burda verilen cvplari bir cogu dikkate almiyor.oysa deneyim sahibi olanlara kulak vermek gerekiyor...destegin icin tekrar tesekkurler.cift koyuyu gordugum gun birlikte olmustum esimle.catlama matlama cidden bahane.test yaptim.Hamileyim:))
Canimm cok cokk sevindim tebrik ederim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini,darisi bize insallah dua et bizim icinde hamislerin duasi kabul olurmus :) sen cift cizgiyi gordugin gun yasadim demissin..oncesinde ve sonrasinda ne siklikla iliski oldu canim?Cnm ben yapip sizinle paylastigim bu ovulasyon testinden sonra hamile kaldim.sormak istedigin birsey olursa seve seve yardimci olurum:)
Tesekkuler cnm Allah seninkini de benimkinide tamama erdirsin:)Oy oy oy nasil mutlu oldum.inanamazsin canim yaaa senden bendensin bak :))) allahim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin kuzunu
Diktim bi 10 dk falan..ayagada kalkmadim.o gecenin sabahina kadar da banyo yapmadim.spermlerin icimde kalmasi yuzunden enfeksiyon bile oldu.ama mecbur katlandim.bir de ,adet duzensizligi onemli degilmis cnm ben kendimden anladim.ben 28,35,40,45 gune bir adet olan biriyim.Öncelikle tebrik ederim. saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah:) tecrubeli oldugunuz icin size bi sorum olacak: bende bu ay ilk defa ovulasyon testine basladim. adetlerim duzensiz. Henuz silik cizgilerdeyim. Insallah yumurtlamam gerceklesir. Sorum şu: iliskiye gitdikten snra ayaklarinizi fln havaya diktiniz mi veya uzun süre yattiniz mi ya da direk kalktiniz mi?
Valla bende fikrimi soylim ben ayagimida dikmedim tepeye falan :) uyudum sabah kadar sabah dus aldim artik bebis icin katlancaz :)) onemli olan iki cizgi ayni renk oldugi gunu kacirmamakHimm anladimm cok teşekkurler cvp icin. Bende iliski bittikten snra yatamiyrm. illa duş almam lazim. takintilıyim. :/ off