• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.

Ben de okudum ama hiç heyecanlanmim...:KK43:
ay inşallah yerleşme kanamasıdır benmde ara ara ağrım oluyo ama bu ay daha farklı sanki batmada oluyo yada bn fazla kendmi gözlemliyorm ondan heralde Allahım artık olsun ya valla her ay her ay negatif gitti kafa yani hayırlısı hepimiz için hanımlar:KK61:

ay inşallah yerleşme kanamasıdır benmde ara ara ağrım oluyo ama bu ay daha farklı sanki batmada oluyo yada bn fazla kendmi gözlemliyorm ondan heralde Allahım artık olsun ya valla her ay her ay negatif gitti kafa yani hayırlısı hepimiz için hanımlar:KK61:
Çok büyük ihtimalle adet habercisi :( ben de sadece sol yumurtalıkta yanma var bacağıma vuruyor. Yumurtlama günümde de aynısı olmuştu. Batma varsa sende inşallah bebek habercisidir canım ya

Çok büyük ihtimalle adet habercisi :KK43: ben de sadece sol yumurtalıkta yanma var bacağıma vuruyor. Yumurtlama günümde de aynısı olmuştu. Batma varsa sende inşallah bebek habercisidir canım ya
inşallah ne diyim ki valla artık psikolojim bozuldu hee geçen ay da çok ümitlendim regl oluna ağladım ağladım artık biriktirmişim yani ama diyorum yinede ALLAH en hayırlı şekilde versin tek tesellim o yani

inşallah ne diyim ki valla artık psikolojim bozuldu hee geçen ay da çok ümitlendim regl oluna ağladım ağladım artık biriktirmişim yani ama diyorum yinede ALLAH en hayırlı şekilde versin tek tesellim o yani
Ya üzülmemek lazım kısmet demek gerek ama olmuyo işte. Bana iyice leke geldi adet olcam artık belli. Olsam bitsem de yeniden başlasam. Ama bu ay doktora gidip bi görünmek istiyorum. Eşimde test verir ne olur ne olmaz. Ne zamandır deniyosunuz siz canım?

Ya üzülmemek lazım kısmet demek gerek ama olmuyo işte. Bana iyice leke geldi adet olcam artık belli. Olsam bitsem de yeniden başlasam. Ama bu ay doktora gidip bi görünmek istiyorum. Eşimde test verir ne olur ne olmaz. Ne zamandır deniyosunuz siz canım?
2 yıl oldu ama yaklaşık 1 yıl öne eşim test verdi sperm sayısı çok düşüktü ilaç kulandı yeni düzeldi yaniondan 2 aydır daha çok heves ediyorum daha buyuk hayal kırıklıgı oluyo önden düzelmeden olmaz ztn diye teselli ediyodum kendmi:KK43:ama dediğin gbi kısmet yani Allah enhayırlısını en güzel zamanda veriçek hepimize

Ya benim kafam iuice karıştı. 16 sında adet oldum 20 sinde bitti. Dün leke geldi. Her adetten 6 gün filan önce gelir. Ben o günü mü adet başlangıcı saymalıyum acaba öf yaa

2 yıl oldu ama yaklaşık 1 yıl öne eşim test verdi sperm sayısı çok düşüktü ilaç kulandı yeni düzeldi yaniondan 2 aydır daha çok heves ediyorum daha buyuk hayal kırıklıgı oluyo önden düzelmeden olmaz ztn diye teselli ediyodum kendmi:KK43:ama dediğin gbi kısmet yani Allah enhayırlısını en güzel zamanda veriçek hepimize
Ben de işte o yüzden gidelim diyorum doktora. Belki bişi vardır hemen tedavi edilir. Kafamızı rahat bırakırsak olacak belki de. Biz de ilk defa bu ay tam konsantre çalıştık. 3 aydır düşünüyoruz ama çok istikrarlı değildik. Ama bu ay olmicak darısı diğer aya inşallah:)

Ben de işte o yüzden gidelim diyorum doktora. Belki bişi vardır hemen tedavi edilir. Kafamızı rahat bırakırsak olacak belki de. Biz de ilk defa bu ay tam konsantre çalıştık. 3 aydır düşünüyoruz ama çok istikrarlı değildik. Ama bu ay olmicak darısı diğer aya inşallah:)
aynen bnçede gidin kontrolleri yaptırın kafa rahat etsin biz boş yere uğrastık 1 yıl boyunça yani

Canim hamileyim.cift koyuyu gordukten sonraki gun iliskiye girmedigime cook uzulmustum.ama 2 gun daha calismak gerekmiyormus.sanada ornek olayim,ona gore calis:)darisi sana...
Canım hamile olduğunu nezaman öğrendin? Yani kaç gün geciktin?ya da gecikmeden önce mi? Çok sevindim senin adına. Darısı başımıza

Olur ins bu ay canim :) benim de bata 6 gün var her ay goguslerim sizlardi yumurtlamadsn sonra adet olana kadar dokunamazdim bu ay hic sizi yok adet olucak gibi sanci oluyor batmalar geciyor atesimi ölcüyorumsabahlari 3 gundur 36.4 gaz problemimde var :eek: insbebis vardir bu ay :KK19:

Back