- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Aynen valla görev gibi oldu sankiAyy al benden de o kadar isteksizlik başladı yani artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen valla görev gibi oldu sankiAyy al benden de o kadar isteksizlik başladı yani artık
İnşAllah canm ya yerleşmedirAyy inşallah Tuğba. Benim de fena bi kasık ağrım var. Lekelenmem bitti umarım olmaz bidaha
Yerleşmede kahverengi leke oluyomuydu?İnşAllah canm ya yerleşmedir
Bilmiyorum ama okudugum kadarıyla kahverengi oluyr diolarYerleşmede kahverengi leke oluyomuydu?
Ben de okudum ama hiç heyecanlanmim...Bilmiyorum ama okudugum kadarıyla kahverengi oluyr diolar
ay inşallah yerleşme kanamasıdır benmde ara ara ağrım oluyo ama bu ay daha farklı sanki batmada oluyo yada bn fazla kendmi gözlemliyorm ondan heralde Allahım artık olsun ya valla her ay her ay negatif gitti kafa yani hayırlısı hepimiz için hanımlarBen de okudum ama hiç heyecanlanmim...
Çok büyük ihtimalle adet habercisi ben de sadece sol yumurtalıkta yanma var bacağıma vuruyor. Yumurtlama günümde de aynısı olmuştu. Batma varsa sende inşallah bebek habercisidir canım yaay inşallah yerleşme kanamasıdır benmde ara ara ağrım oluyo ama bu ay daha farklı sanki batmada oluyo yada bn fazla kendmi gözlemliyorm ondan heralde Allahım artık olsun ya valla her ay her ay negatif gitti kafa yani hayırlısı hepimiz için hanımlar
30 günde bir oluyorum bn canmKızlar kaç günde 1 adet oluyosunuz?
30 una kadar temiz oluyo musun peki? Ne zaman işaret gelmeye başlıyor?30 günde bir oluyorum bn canm
inşallah ne diyim ki valla artık psikolojim bozuldu hee geçen ay da çok ümitlendim regl oluna ağladım ağladım artık biriktirmişim yani ama diyorum yinede ALLAH en hayırlı şekilde versin tek tesellim o yaniÇok büyük ihtimalle adet habercisi ben de sadece sol yumurtalıkta yanma var bacağıma vuruyor. Yumurtlama günümde de aynısı olmuştu. Batma varsa sende inşallah bebek habercisidir canım ya
Ya üzülmemek lazım kısmet demek gerek ama olmuyo işte. Bana iyice leke geldi adet olcam artık belli. Olsam bitsem de yeniden başlasam. Ama bu ay doktora gidip bi görünmek istiyorum. Eşimde test verir ne olur ne olmaz. Ne zamandır deniyosunuz siz canım?inşallah ne diyim ki valla artık psikolojim bozuldu hee geçen ay da çok ümitlendim regl oluna ağladım ağladım artık biriktirmişim yani ama diyorum yinede ALLAH en hayırlı şekilde versin tek tesellim o yani
Evet oluyorum canım 29 yada 30.gün karnım agrıyor snra devamı geliyor lekelenme falan olmuyor hiç30 una kadar temiz oluyo musun peki? Ne zaman işaret gelmeye başlıyor?
2 yıl oldu ama yaklaşık 1 yıl öne eşim test verdi sperm sayısı çok düşüktü ilaç kulandı yeni düzeldi yaniondan 2 aydır daha çok heves ediyorum daha buyuk hayal kırıklıgı oluyo önden düzelmeden olmaz ztn diye teselli ediyodum kendmiama dediğin gbi kısmet yani Allah enhayırlısını en güzel zamanda veriçek hepimizeYa üzülmemek lazım kısmet demek gerek ama olmuyo işte. Bana iyice leke geldi adet olcam artık belli. Olsam bitsem de yeniden başlasam. Ama bu ay doktora gidip bi görünmek istiyorum. Eşimde test verir ne olur ne olmaz. Ne zamandır deniyosunuz siz canım?
Ben de işte o yüzden gidelim diyorum doktora. Belki bişi vardır hemen tedavi edilir. Kafamızı rahat bırakırsak olacak belki de. Biz de ilk defa bu ay tam konsantre çalıştık. 3 aydır düşünüyoruz ama çok istikrarlı değildik. Ama bu ay olmicak darısı diğer aya inşallah:)2 yıl oldu ama yaklaşık 1 yıl öne eşim test verdi sperm sayısı çok düşüktü ilaç kulandı yeni düzeldi yaniondan 2 aydır daha çok heves ediyorum daha buyuk hayal kırıklıgı oluyo önden düzelmeden olmaz ztn diye teselli ediyodum kendmiama dediğin gbi kısmet yani Allah enhayırlısını en güzel zamanda veriçek hepimize
aynen bnçede gidin kontrolleri yaptırın kafa rahat etsin biz boş yere uğrastık 1 yıl boyunça yaniBen de işte o yüzden gidelim diyorum doktora. Belki bişi vardır hemen tedavi edilir. Kafamızı rahat bırakırsak olacak belki de. Biz de ilk defa bu ay tam konsantre çalıştık. 3 aydır düşünüyoruz ama çok istikrarlı değildik. Ama bu ay olmicak darısı diğer aya inşallah:)
Canım hamile olduğunu nezaman öğrendin? Yani kaç gün geciktin?ya da gecikmeden önce mi? Çok sevindim senin adına. Darısı başımızaCanim hamileyim.cift koyuyu gordukten sonraki gun iliskiye girmedigime cook uzulmustum.ama 2 gun daha calismak gerekmiyormus.sanada ornek olayim,ona gore calis:)darisi sana...
Ins cnm..cok degil 10 gun falan gecmisti kanimda cikti...Canım hamile olduğunu nezaman öğrendin? Yani kaç gün geciktin?ya da gecikmeden önce mi? Çok sevindim senin adına. Darısı başımıza
Olur ins bu ay canim :) benim de bata 6 gün var her ay goguslerim sizlardi yumurtlamadsn sonra adet olana kadar dokunamazdim bu ay hic sizi yok adet olucak gibi sanci oluyor batmalar geciyor atesimi ölcüyorumsabahlari 3 gundur 36.4 gaz problemimde var insbebis vardir bu ayBen de işte o yüzden gidelim diyorum doktora. Belki bişi vardır hemen tedavi edilir. Kafamızı rahat bırakırsak olacak belki de. Biz de ilk defa bu ay tam konsantre çalıştık. 3 aydır düşünüyoruz ama çok istikrarlı değildik. Ama bu ay olmicak darısı diğer aya inşallah:)