• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.

ay sanırım delircez bu gidişle. bir yerde de ayda 2 kere yumurtlama olabiliyomuş falan diye okumuştum ama olamaz sanırım :KK43: sürekli kendimi dinlemekten beynim yandı valla. az önce de göğüs uçlarımda kabarcıklar gördüm ama sanırım normal hali de böyleydi :KK70:
takma cok canım gecen ay bende böleydim gittim kan verdim negetif nasıl üzüldüm ama bu ay sıkı calıstım degerlendirdim hep artık çalısma yapamak bile zor geliyor su test pozitif olmazsa calısma yapmazdım 3 gün daha zorluyorm kendimi önceki gün dün oldu bugün bekleyip yarın yapıcam artık çalısma spermler güçlensin snra bırakıcam adet tarihimi bekleyecegim :eek:

gecen ay hamile kalan arkadsım vardı adeti 2 gün gecti ögrendei ovulasyon testi yap bi merak ettim dedim yaptı t çizgisi c den daha koyuydu bi kac yerde okudum t cden koyu olunca hamilelk var diolar :oops:
evet aslında öyleymiş ama havadan nem kapmaya meyilli insanlar [yani benm gbi] her belirtiyi hamilelik sanıyo hani dedim yani hiç yoktu koyulaşıyo tuttu galiba diye derken 2 saate regl oldum dedim valla bari yarını bekliyeydin birkaç saat daha sevineydim diye ama tokat gbi geldi sağolsun:KK48:

ben de adetime 1-2 gün kala yapmıştım T silikti ama yine de renkliydi. bu test işi şaşırttı valla iyice...yumurtlamadan sonra yaptım bembeyazdı 3 gün geçti yaptım yine silik pembeydi. eğer bu ay bişey olmazsa yumurtlamadan sonra denemicem test mest:63:
valla bnde her ay aynısını diyorum ama nafile yine yapıyom yine yapıyom valla bgn gebelik testi yaptım veeee tabiki de negatif:rolleyes: gerçi adete 6 7 gn fln var olsaydı çıkarmıydı açaba:KK42:

valla bnde her ay aynısını diyorum ama nafile yine yapıyom yine yapıyom valla bgn gebelik testi yaptım veeee tabiki de negatif:rolleyes: gerçi adete 6 7 gn fln var olsaydı çıkarmıydı açaba:KK42:
Yok canm cıkmaz idrara gec geciyor adet gecince bile zorla cıkıyor :)

Dün açık pembe leke geldi. Bugün biraz daha koyu leke geldi :( normalde de adetten 1 hafta önce leke gelir. Sanırım bu ay da hayal oldu. Sabah ben de test yaptım tabikiii negatif. Aman yaa :110:

Ya test bozuk,yada senin hormonlarin bozuk cnm cunku yumurtladigin gun hormon yukseliyor ve cift koyu cikiyor...bi doktora git bence.
Hormonlarıma bakıldı sorun yok. Çift çıkıyo ama koyu değil biri çok açık. Aslında negatif çıkıyo ya sonuçta testin amacı çift koyu çizgi olması. Ben de öyle değil. O yzden sanırım sorun yok. Ama buay gidicrm doktora eğer hamile kalmazsam.

Sen hamile kaldığın ay lekelenmen olmuşmuydu canım?

Öf ya h
evet aslında öyleymiş ama havadan nem kapmaya meyilli insanlar [yani benm gbi] her belirtiyi hamilelik sanıyo hani dedim yani hiç yoktu koyulaşıyo tuttu galiba diye derken 2 saate regl oldum dedim valla bari yarını bekliyeydin birkaç saat daha sevineydim diye ama tokat gbi geldi sağolsun:KK48:
Ben de aynen öyle herşeyden şüpheleniyorum çok fena:KK22: okumamak lazım aslında her okuduğum olıyo hahaha:KK48:

takma cok canım gecen ay bende böleydim gittim kan verdim negetif nasıl üzüldüm ama bu ay sıkı calıstım degerlendirdim hep artık çalısma yapamak bile zor geliyor su test pozitif olmazsa calısma yapmazdım 3 gün daha zorluyorm kendimi önceki gün dün oldu bugün bekleyip yarın yapıcam artık çalısma spermler güçlensin snra bırakıcam adet tarihimi bekleyecegim :eek:
Sürekli çalışmaya da üşeniyor insan ya :(

Adet günün ne zaman yerleşmedir 4-5 gün varsa
6-7 gün var ama benim her ay sabittir 1 hafta önce lekem gelir adet olmaya 1 gün önce biter.
Sol yumurtalığım çok ağrıyor, yanıyor. Ama hiç ümidim yok. Forumu açan melis de lekelenme yaşıyormuş. Ona sordum sabırsızlıkla yanıt bekliyorum. Hamileyken de leke gelmiş mi ilk ay. :(

6-7 gün var ama benim her ay sabittir 1 hafta önce lekem gelir adet olmaya 1 gün önce biter.
Sol yumurtalığım çok ağrıyor, yanıyor. Ama hiç ümidim yok. Forumu açan melis de lekelenme yaşıyormuş. Ona sordum sabırsızlıkla yanıt bekliyorum. Hamileyken de leke gelmiş mi ilk ay. :KK43:
Anladım canm inş hayırlı haberler alırsn

Yok canm önceden ovulasyndan snra gögüslerm agrırdı adete kadar bu ay yok beyaz akıntım var ve sol kasıgım batıyor szlıyor bazen adet oluck gibi agrım oluyr
Ayy inşallah Tuğba. Benim de fena bi kasık ağrım var. Lekelenmem bitti umarım olmaz bidaha :(

Back