Canimm cok cokk sevindim tebrik ederim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini,darisi bize insallah dua et bizim icinde hamislerin duasi kabul olurmus :) sen cift cizgiyi gordugin gun yasadim demissin..oncesinde ve sonrasinda ne siklikla iliski oldu canim?[/QUOTE] insallah cnm.tesekkurler...testi ilk kez yaptigim icin koyulasmaya baslayinca gunu kacirma korkusuyla calismalara basladik..ekledigim fotoya bakarsan 20 si yumurtlama.o gun ve ondan onceki 4 gun calistik...20 sinden sonra birlikte olmadik.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.
- Konu Sahibi melis1978
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Insallah cnm tesekkurler...testi ilk kez yaptigim icin koyulasmaya baslayinca gunu kacirma korkusuyla calismalara basladik..ekledigim fotoya bakarsan 20 si yumurtlama.o gun ve ondan onceki 4 gun calistik...20 sinden sonra birlikte olmadikCanimm cok cokk sevindim tebrik ederim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bebisini,darisi bize insallah dua et bizim icinde hamislerin duasi kabul olurmus :) sen cift cizgiyi gordugin gun yasadim demissin..oncesinde ve sonrasinda ne siklikla iliski oldu canim?
ben de inceledim testini. benim adetim biraz düzensiz yaklaşık 29 günde 1 oluyorum ama lekelenmem oluyor. onun için her gün test yapıyorum. ama aynı saatte yapın akşam 22:00 olmadan alın filan diyorlar. doğru mu sen nasıl yaptın bu ay çok hevesliyim, ilk defa test aldım.Cnm ben yapip sizinle paylastigim bu ovulasyon testinden sonra hamile kaldim.sormak istedigin birsey olursa seve seve yardimci olurum:)
ben de bi kac yerde okudugum bilgiye gore saat belirledim.sanirim hormonlarin calisma saatiyle alakali bi durum.benim gibi her aksam 18:00-19:00 araliginda bi an yaparsan dogru sonuc alirsin.kahverengi leke mi oluyor?ben de inceledim testini. benim adetim biraz düzensiz yaklaşık 29 günde 1 oluyorum ama lekelenmem oluyor. onun için her gün test yapıyorum. ama aynı saatte yapın akşam 22:00 olmadan alın filan diyorlar. doğru mu sen nasıl yaptın bu ay çok hevesliyim, ilk defa test aldım.
Evet kahverengi leke geliyorben de bi kac yerde okudugum bilgiye gore saat belirledim.sanirim hormonlarin calisma saatiyle alakali bi durum.benim gibi her aksam 18:00-19:00 araliginda bi an yaparsan dogru sonuc alirsin.kahverengi leke mi oluyor?
Bu leke mantar miyom yada baska bir rahatsizlik sonucu degilse,hamile kalmana engel olmuyo.benim adet oncesi 5 gun,adet sonrasi 5 gun kahverengi lekem oluyordu.Evet kahverengi leke geliyor
Aaaaaaa inanmıyorum benim gibi biri dahaaaa kaç yıl oldu aynı. Histeroskopi yaptırdım hiç etkisi olmayacak bi polip çıktı 0,3 boyutunda. Herşey yolunda ama lekelenmem devam ediyor. Duphaston verdi bu ay ilk defa içicem. Sana ne diyo doktor?Bu leke mantar miyom yada baska bir rahatsizlik sonucu degilse,hamile kalmana engel olmuyo.benim adet oncesi 5 gun,adet sonrasi 5 gun kahverengi lekem oluyordu.
Ben suan 8 aylik hamileyim.8 ay oncesine kadar da muayenelerde hic bi sorun cikmadi.hic bir rahatsizligim olmadigi halde olurdu bu leke.10 gun öyle,1 hafta da normal adet.temiz oldugum gun sayisi 2 hafta kadardi.ama dedigim gibi hemen hamile kaldim.Aaaaaaa inanmıyorum benim gibi biri dahaaaa kaç yıl oldu aynı. Histeroskopi yaptırdım hiç etkisi olmayacak bi polip çıktı 0,3 boyutunda. Herşey yolunda ama lekelenmem devam ediyor. Duphaston verdi bu ay ilk defa içicem. Sana ne diyo doktor?
Ne güüzeeell maşallaahhAnnem de aynı böyle bi şekilde benzemişim ona işte...aynen ben de 2 hafta temizim. Peki senin yumurtlaman nasıl, hangi günlerde yumurtluyodun?Ben suan 8 aylik hamileyim.8 ay oncesine kadar da muayenelerde hic bi sorun cikmadi.hic bir rahatsizligim olmadigi halde olurdu bu leke.10 gun öyle,1 hafta da normal adet.temiz oldugum gun sayisi 2 hafta kadardi.ama dedigim gibi hemen hamile kaldim.
Pardon canım testini paylaşmıştın zaten. Benim de farklı olacak galiba ilk defa deniyorum bu ay testi öğreneceğim bakalım. Çok da sabırsızlanıyorumBen suan 8 aylik hamileyim.8 ay oncesine kadar da muayenelerde hic bi sorun cikmadi.hic bir rahatsizligim olmadigi halde olurdu bu leke.10 gun öyle,1 hafta da normal adet.temiz oldugum gun sayisi 2 hafta kadardi.ama dedigim gibi hemen hamile kaldim.
Ben yumurtlama zamanımı öğrenmek için yapıyorum testi ilk defa yapıyorum adetim düzensiz. Ama normalde de 2 güne 1 yapma fırsatı yoksa ya da yapmak istemiyorsa bu yöntemi kullanabiliyorlarHanimlar merhaba. Ben bu testin amacini gercekten anlayamiyorum. Bilirkisi olarak bana da aciklar misiniz?
Eger 2, 3 gunde bir iliski varsa ovulasyon testine gerek var midir? Siz bekleyip bekleyip teste gore mi birlikte oluyorsunuz?
Evet testte var :) 20,21.gun falan. Ins hemencecik hamile kalirsin.Pardon canım testini paylaşmıştın zaten. Benim de farklı olacak galiba ilk defa deniyorum bu ay testi öğreneceğim bakalım. Çok da sabırsızlanıyorum
Sadece yumurtlama zamani hamile kalinir.sperm vucutta bi kac gun yasadigi icin,hamile kalmak icin ayda sadece 3 gun kadar şansimiz var.koskoca 1 ayda bu 3 gunu tahmin etmek cok zor.iste bu test yumurtlama gununu bize gosteriyor.2,3 gune bir iliskiye girmek bisey ifade etmez ki yumurtlama gunune denk gelmezse....Hanimlar merhaba. Ben bu testin amacini gercekten anlayamiyorum. Bilirkisi olarak bana da aciklar misiniz?
Eger 2, 3 gunde bir iliski varsa ovulasyon testine gerek var midir? Siz bekleyip bekleyip teste gore mi birlikte oluyorsunuz?
İnşallah bu ay ümitliyimadetim 2 gün oldu biteli test C koyu sadece başkada bişey yok adetten 1 gün önce bile T bölgesi hafif renkliydi. Adetten sonra bembeyaz olduEvet testte var :) 20,21.gun falan. Ins hemencecik hamile kalirsin.
yanlis uyguluyosun gibi geldi bana.adet bittikten 2 gun sonra yada adetten 1 gun once yumurtlama olmaz ki.Testlerini harcama bosa.İnşallah bu ay ümitliyimadetim 2 gün oldu biteli test C koyu sadece başkada bişey yok adetten 1 gün önce bile T bölgesi hafif renkliydi. Adetten sonra bembeyaz oldu