• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama testi. bilgi amacli.resimli.

50 li aldım onun için :) adet düzensizliği olduğu için nolur nolmaz diye yapıyorum :KK51:
Anladim cmm ama aklinda olsun,o gunlerde cift cizgiyi gormen mumkun degil.bosa yaparsin.ortalama 30 gunde adet gordugune gore,adetin ilk gununden sayarak 10.gune kadar yumurtlaman mumkun degil.adet bitiminden rahat bi 5 gun sonra baslayabilirsin

Anladim cmm ama aklinda olsun,o gunlerde cift cizgiyi gormen mumkun degil.bosa yaparsin.ortalama 30 gunde adet gordugune gore,adetin ilk gununden sayarak 10.gune kadar yumurtlaman mumkun degil.adet bitiminden rahat bi 5 gun sonra baslayabilirsin
Evet bugün de yaptım bembeyaz en iyisi uğraşmim ben :KK51: bi de bile bile moralim bozuluyor hahah:KK48:

Selam bişey sorucam. Ben adet bittikten sonra yapmaya başladım. 17. Sinde hasta oldum. 2 gündür akıntı, yumurtalık ağrısı vs herşey var ama testte hiç bir belirleyici yok. Sende de öyle oluyormuydu?
Teşekkürler

Selam bişey sorucam. Ben adet bittikten sonra yapmaya başladım. 17. Sinde hasta oldum. 2 gündür akıntı, yumurtalık ağrısı vs herşey var ama testte hiç bir belirleyici yok. Sende de öyle oluyormuydu?
Teşekkürler
Rica ederim cnm sen sor ben hep buralardayim.Test yumurtlayacagina dair belirti vermez.yumurtladigin gun cift cizgiyi pat diye gorursun.ben akintidan gogus agrisindan falan da hic anlamamistim yumurtladigimi....ornegin aralik 17 si adetinin ilk gunu ise,17 de dahil olmak uzere 12,13 gun saycaksin.(cunku 17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28. tarihlerinde yumurtlama olmaz.bosa yorulur testlerini bosa harcarsin.)teste baslaman 29 una yani düne denk geliyor.hergun ayni saatte yap.yumurtladigin testte mutlaka cikacaktir.

Rica ederim cnm sen sor ben hep buralardayim.Test yumurtlayacagina dair belirti vermez.yumurtladigin gun cift cizgiyi pat diye gorursun.ben akintidan gogus agrisindan falan da hic anlamamistim yumurtladigimi....ornegin aralik 17 si adetinin ilk gunu ise,17 de dahil olmak uzere 12,13 gun saycaksin.(cunku 17.18.19.20.21.22.23.24.25.26.27.28. tarihlerinde yumurtlama olmaz.bosa yorulur testlerini bosa harcarsin.)teste baslaman 29 una yani düne denk geliyor.hergun ayni saatte yap.yumurtladigin testte mutlaka cikacaktir.
Dün yaptım hiçbişey yok. Test belirti vermiyor derken mesela seninkinde yumurtlamaya yakın T hafif kızarmaya başlıyor. Ben de bembeyaz onu demek istedim. Onun dışında yumurtlama belirtilerinin hepsi var. Belki de önden olacağına dair işaretler onlar bilemedim.
Yalnız testte şu sıkıntı ben su içmeden 4 duramıyorum acaba 1 saat önce içmesem çok mu az olur :KK51:

20151231_150155.jpg
sanırım yumurtlama oldu ? Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 1732477 sanırım yumurtlama oldu ? Ne dersiniz?
Evet olmuş cnm yumurtlama olmuş yuppiii:) bu arada yanlis bilgi vermişim .dogru soyluyosun teste bakinca hatirladimmm yumurtlamaya yakin bi kac gun hafif koyulmaya baslamis.kusura bakma taaa nisanda hamile kalmistim bu ayrintiyi unutmusum.

Evet olmuş cnm yumurtlama olmuş yuppiii:) bu arada yanlis bilgi vermişim .dogru soyluyosun teste bakinca hatirladimmm yumurtlamaya yakin bi kac gun hafif koyulmaya baslamis.kusura bakma taaa nisanda hamile kalmistim bu ayrintiyi unutmusum.
Evet hamileymişim gibi mutlu oldum görünce önemli değil canım unutmuşsundur tabi :))) darısı benim unutucağaım günlere dün çalışma oldu sanırım bi de yarın olur. Peki sen de adet olana çalışanlardan mısın? Ayda 2 kere yumurtlama olan kişiler varmış. Ben onun için teste devam edeyim diyorum.o_O buarada mutlu sağlıklı seneler :KK28:

Evet hamileymişim gibi mutlu oldum görünce önemli değil canım unutmuşsundur tabi :))) darısı benim unutucağaım günlere dün çalışma oldu sanırım bi de yarın olur. Peki sen de adet olana çalışanlardan mısın? Ayda 2 kere yumurtlama olan kişiler varmış. Ben onun için teste devam edeyim diyorum.o_O buarada mutlu sağlıklı seneler :KK28:
Sadece yumurtlama oldugu gun ve,sperm canli kalabildigi icin sonraki bir iki gun daha çalışiliyor.sonraki gunler faydasiz cnm yumurta olmazsa dollenme olmaz ve adete kadar calismak bosuna olur.ben sadece yumurtladigim gune ve sonraki 2 gune agirlik verdim:) tesekkurler,sanada iyi yillar cnm..

Ben senden daha heyecanla beklicem.ama bu ay olmazsa uzulme diger ay yine dene.esininde seninde hicbir saglik sorununuz yoksa mutlaka hamile kalirsin.

Sadece yumurtlama oldugu gun ve,sperm canli kalabildigi icin sonraki bir iki gun daha çalışiliyor.sonraki gunler faydasiz cnm yumurta olmazsa dollenme olmaz ve adete kadar calismak bosuna olur.ben sadece yumurtladigim gune ve sonraki 2 gune agirlik verdim:) tesekkurler,sanada iyi yillar cnm..
Dimi ben de her yerde öyle okuyorum. Yarın da deneme yapim sonra bekleyelim. Çok heyecanlıyım, keşke hemen belli olsa:)))3. Denememiz olacak ama meğerse ben daha önce hiç yumurtlama zamanına denk getiremiyormuşum yani bu ilk bilinçli deneme oldu :)
Çok sağol canım benim haber alınca hemen yazıcam. Dua et sen de benim için :)

Ben senden daha heyecanla beklicem.ama bu ay olmazsa uzulme diger ay yine dene.esininde seninde hicbir saglik sorununuz yoksa mutlaka hamile kalirsin.
Bikaç saat önce test yaptım bembeyaz çıktı inanamıyorum ne tuhaf. Demek yumurtlama bitti :( umarım yakalamışımdır :)

image.jpeg
Merhaba kizlar oncelikler herkesin yeni yili kutlu olsun :) mayistan beri cocuk icin deniyoruz. Ekim de esim de ben de test yaptirdim. Ben de cok sukur onemli birsey cikmadi. Sadece tiroid im biraz yuksekmis doktor onun icin hap verdi. Esimin morfolojisi cok dusuk maalesef. Tup bebek yapacagiz mayis ayi gibi. Doktor esime vitamin E, zinko selenyum c vitamini olan bir multivitamin verdi. Bir de Coq10 kullaniyor. Bir umut belki dogal yolla hamile kalabilirim diye calisiyorz :) simdi sperm de sorun oldugu icin cok sik birlikte olup sperm kalitesini dusurmek istemiyorum. Dun ve bugun cift cizgi cikti gibi ovulasyonda. Dun birlikte olduk o yuzden bugunu es gecicem. Yarin da eger cift cizgi cikarsa yarini da es gecip siliklestigi zaman birlikte olalim diyorum ama siz ne dersiniz.

Eki Görüntüle 1733097 Merhaba kizlar oncelikler herkesin yeni yili kutlu olsun :) mayistan beri cocuk icin deniyoruz. Ekim de esim de ben de test yaptirdim. Ben de cok sukur onemli birsey cikmadi. Sadece tiroid im biraz yuksekmis doktor onun icin hap verdi. Esimin morfolojisi cok dusuk maalesef. Tup bebek yapacagiz mayis ayi gibi. Doktor esime vitamin E, zinko selenyum c vitamini olan bir multivitamin verdi. Bir de Coq10 kullaniyor. Bir umut belki dogal yolla hamile kalabilirim diye calisiyorz :) simdi sperm de sorun oldugu icin cok sik birlikte olup sperm kalitesini dusurmek istemiyorum. Dun ve bugun cift cizgi cikti gibi ovulasyonda. Dun birlikte olduk o yuzden bugunu es gecicem. Yarin da eger cift cizgi cikarsa yarini da es gecip siliklestigi zaman birlikte olalim diyorum ama siz ne dersiniz.
Merhaba, yeni yıl istediğin herşeyi getirsin sana özellikle bebek :))
Testte koyu çift çizgiyi görünce ilişkiye girmek gerekiyor yani yumurtlama olduğu anlamına geliyor. Silik çıktığı günlerde gün aşırı, bir gün durup bir gün yapmak gerekiyor canım.

Melis selam nasılsın? Ya bişi sorcam çok heyecanlandım. Adetime daha en az 12 gün var. Ama bugün göğüs uçlarımda batma oldu. Bi de akıntım var bugün koyu beyaz. Göğüslerimde hiç böyle bizi sızı olmaz benim. Sende böyle bişey olmuşmuydu? :KK16: heveslenmek istemiyorum ama duramadım yazdım hemen

Melis selam nasılsın? Ya bişi sorcam çok heyecanlandım. Adetime daha en az 12 gün var. Ama bugün göğüs uçlarımda batma oldu. Bi de akıntım var bugün koyu beyaz. Göğüslerimde hiç böyle bizi sızı olmaz benim. Sende böyle bişey olmuşmuydu? :KK16: heveslenmek istemiyorum ama duramadım yazdım hemen
Iyiyim tesekkurler cnm...hatirladigim kadariya hamilelik adina boyle belirtilerim olmadi.hamile kaldim bir ay sonra bulantilarim ilk belirtimdi.

Iyiyim tesekkurler cnm...hatirladigim kadariya hamilelik adina boyle belirtilerim olmadi.hamile kaldim bir ay sonra bulantilarim ilk belirtimdi.
Bugün yumurtlama testi yaptım dosyayı ekliyorum. Şaşırdım. Acaba şans var mıdır ki... göründüğünden daha pembe

Eklentiler

• 20160104_202308.jpg
    20160104_202308.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 110
Bugün yumurtlama testi yaptım dosyayı ekliyorum. Şaşırdım. Acaba şans var mıdır ki... göründüğünden daha pembe
Testlerde ozellikle iki cizgi bariz bi sekilde koyu olmalidir diyor.biri silikse olmaz diyor aciklamalarda.ona gore cnm.cift koyuyu yakalamaya calis....ama koyuluk hakkinda tereddut edersen o gunu degerlendir,aklin kalmasin...

Back
X