Benimki duzensiz cnm .ama genellikle 35 gune bir oluyorum...Sat larimiz ayniymis benim de 1 nisan. Sen kac gunde bir adet oluyorsun ? Ben de gecen iki ay boyunca yaptim bu testlerden ama tutmadi malesef. Bu ay yapmiyorum sana gire degerlendireyim :)
Labaquik. Cok memnun kaldim...Testin markası nedir acaba öğrenebilirmiyim ?
İlişki periyodun nasıl oldu canim . Yani 20 . Gun öncesi sonra si???Testi yapcaginiz zamanin 3 saat oncesi Sivi almayin.hergun ayni saat uygulayin.saat 17,,18 cok guzel sonuc veriyor
cizgi koyulasmaya baslayinca 17.18.19.20 .... 4 gun calistik.tabi calisma denirse :)yorgun argin anca gece yatmadan once 1 kez oldu.forumda bakiyorum anı yakalamak icin sabah aksam calisan var.ben koyu cizgiyi bu kadar net gorecegimi bilseydim sadece 20.gun birlikte olurdum.cunku sperm kalitesi dusuyor hergun olunca..bebek olmazsa eger,diger aya mutlaka koyu cift cizgiyi beklicem.İlişki periyodun nasıl oldu canim . Yani 20 . Gun öncesi sonra si???
Of yaa hadi hayirlisi cimcim.gelecek ay testleri uygular hep beraber goruslerimizi paylasiriz artik.sperm vucutta 1 gun daha canli kalabildigi icin biraz umitliyim.2 hafta bekleyip gebelik testimi yapcam.olumlu olumsuz sonucu hemen size yazcam.Bence koyuluğu gordulten sonra 2 gün daha çalışılmalı...ben bu ay aynı testlerden aldım buna göre devam edicem artık bi hastalansamda
Ben kan testi verdin simdi 1 saate çıkar daha regl 5 gün var ama duramadımmOf yaa hadi hayirlisi cimcim.gelecek ay testleri uygular hep beraber goruslerimizi paylasiriz artik.sperm vucutta 1 gun daha canli kalabildigi icin biraz umitliyim.2 hafta bekleyip gebelik testimi yapcam.olumlu olumsuz sonucu hemen size yazcam.
Sonucu yaaz :)Ben kan testi verdin simdi 1 saate çıkar daha regl 5 gün var ama duramadımm
Sonucu yaaz :)
Labaquik. Cok memnun kaldim...
O degerleri hic bilmiyorum cnm insallah vardir 3 guncuk daha bekle beklemesine de.gebelik testinde de cikar az cok.yapsana bi test.Kızlarrrr 6 .52 cıktııı doktor var gibi dedi 3 gün sonra bidaha yaptır dedi yardımmmm edinnnn banaaa nolurrrr varmıııııı acaba
insallah.evet cnm...bir de yumurtlayinca degil,yumurta catlayinca.bunu unutmamak lazim.hamile kalmak ne zor.dusunun ayda 1 gun sansimiz var.Teşekkür ederimm, evet test koyulaştıktan sonra bir sonraki gün aynı saatte testi yapıyormuşuz silikleştiyse bu yumurtanın çatladığı anlamına geliyormuş inşallah hamile kalırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?