Aynen benimde aynı yaBende ilişkiden değilde nedense yumurtlama zamanında ağrım çok oldu. Ağrı aşırı değil ama gün olarak uzun sürdü. Normalde sadece çatladığı gün ağrırdı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)
- Konu Sahibi fufucum
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ağustos 2024
- 419
- 1
- 241
- 18
- 28
Yumurtlamayı hissettiğimde yapıyorum ben, ya da yaklaşınca bitince hemen yapmaya başlamak çok yorucu bence. Aşağı yukarı döngünü biliyorsan 2-3 gün önceden yapmaya başlayabilirsin. İlk defa yapıyorsan adetten sonra başlaKızlar merhaba. Benim de adetim bitti çok şükür. Bu ovülasyon testlerini ne zaman yapmaya başlamalıyım
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Canım hamilelik takvimi görünüyor sende yanlış görmüyorsamYumurtlamayı hissettiğimde yapıyorum ben, ya da yaklaşınca bitince hemen yapmaya başlamak çok yorucu bence. Aşağı yukarı döngünü biliyorsan 2-3 gün önceden yapmaya başlayabilirsin. İlk defa yapıyorsan adetten sonra başla
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Merhaba. Benim net bilgim yok açıkçası ama ben erken yumurtlama ihtimaline karşı döngünün 9. Günü başlıyorum hepKızlar merhaba. Benim de adetim bitti çok şükür. Bu ovülasyon testlerini ne zaman yapmaya başlamalıyım
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Benim de arada kasığıma ağrı giriyor oyulur gibi değişik Bi ağrı. Acaba yumurtam catlayamadi mi diye düşünüyorum öyle değildir inşallah benim de catladigi gün ve ertesi ağrır geçerdiBende ilişkiden değilde nedense yumurtlama zamanında ağrım çok oldu. Ağrı aşırı değil ama gün olarak uzun sürdü. Normalde sadece çatladığı gün ağrırdı.
Benim de 8.günü bugün yaptım ama bişey yok henüzMerhaba. Benim net bilgim yok açıkçası ama ben erken yumurtlama ihtimaline karşı döngünün 9. Günü başlıyorum hep
İlk defa yapıyorum çok da bilgim yok bugün yaptım ama hiçbir şey yoktu tabiYumurtlamayı hissettiğimde yapıyorum ben, ya da yaklaşınca bitince hemen yapmaya başlamak çok yorucu bence. Aşağı yukarı döngünü biliyorsan 2-3 gün önceden yapmaya başlayabilirsin. İlk defa yapıyorsan adetten sonra başla
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Erken zaten daha ama yumurtlama düzeninizi bilmiyorsanız öğrenmiş olursunuz bu ay. İnşallah tekrar yapmaya gerek kalmadan gebelik oluşur ama eğer olmazsa gelecek ay ona göre daha geç başlarsınızBenim de 8.günü bugün yaptım ama bişey yok henüz
- 8 Ağustos 2024
- 419
- 1
- 241
- 18
- 28
Bende öyle düşündüm ama bakalım hayırlısı belki kürtaj ve üşütmeden falan kaynaklıdır.Benim de arada kasığıma ağrı giriyor oyulur gibi değişik Bi ağrı. Acaba yumurtam catlayamadi mi diye düşünüyorum öyle değildir inşallah benim de catladigi gün ve ertesi ağrır geçerdi
ben bunu nasıl düzelteceğim anlamadım niye böyle oldu bir anda. Sıfırlanmıyor gebelik tarihiCanım hamilelik takvimi görünüyor sende yanlış görmüyorsam
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Pik ve çatlama günlerini muhakkak değerlendirin. Gerisi mantığınıza hangisi uyuyorsa öyle yaparsınız farklı görüşler var evet. Ben imkan olsa pik görünce 3 gün üst üste tercih ederim ama bu ay 2 gün degerlendirdik sadece. Hatta regl bitiminden yumurtlamaya kadar da 2 gün arayla yani 3 gunde 1 olmasini mantıklı buluyorum spermin de yumurtlama döneminde daha kaliteli olması içinAynen öyle yaparım teşekkür ederim peki yumurtlamaya başladıktan sonra ilişki süresi ne kadar olmalı acaba? Üst üste diyen de var gün aşırı diyen de
- 16 Ekim 2016
- 1.837
- 1.015
- 133
Hesabım a tıklayıp hesap detayları yazan yere girmiştim. Orda aşağılarda tahmini doğum tarihi var onu sildim kaydettim oldu. Ama güncellemeden önceydi. Şimdi böyle yaptığında eğer olmuyorsa birkaç güne tekrar deneBende öyle düşündüm ama bakalım hayırlısı belki kürtaj ve üşütmeden falan kaynaklıdır.
ben bunu nasıl düzelteceğim anlamadım niye böyle oldu bir anda. Sıfırlanmıyor gebelik tarihi
- 8 Ağustos 2024
- 419
- 1
- 241
- 18
- 28
Yaptım da sıfırlanmıyor. Bakalım bir kaç güne tekrar deneyeyim. Böyle görünce de kötü oldum şimdi olsaydı böyle olacaktı diyeHesabım a tıklayıp hesap detayları yazan yere girmiştim. Orda aşağılarda tahmini doğum tarihi var onu sildim kaydettim oldu. Ama güncellemeden önceydi. Şimdi böyle yaptığında eğer olmuyorsa birkaç güne tekrar dene
Aynen benimde mesela yumurtlama olalı nerdeyse bir hafta olucak arada batmalar haşıyorum . Başına gelen var mı? Neden olabilirBende ilişkiden değilde nedense yumurtlama zamanında ağrım çok oldu. Ağrı aşırı değil ama gün olarak uzun sürdü. Normalde sadece çatladığı gün ağrırdı.
- 1 Ekim 2020
- 1.482
- 970
- 73
- 34
evet benimde öyle oluyor. daha doğru bazı pozisyonlarda baskı hissediyorum. şimdi açık açık yazamadım ama :)Kızlar yumurtlama döneminde ilişkiye girince ağrısı olan var mı
- 8 Ağustos 2024
- 419
- 1
- 241
- 18
- 28
Benimde çatlama 2 ocak ama uygulama adeti 12si gösteriyor. Ama çatlamadan dolayı daha geç olur diye düşünüyorum. Gerçekten heyecan yapıyorum en başta ki halim gibi. Rüyamda erkek bebek doğurdum bu gece de sabır sabır. Az kalmış ama biraz daha sabret inşallah hayırlı haberler alırsıngünaydınnn
bu arada ben dayanamadım sabah test yaptım. tabi ki çıkmadı. bat: 11 ocak
kaset test yaptım bide
hey allamm
- 7 Ekim 2020
- 1.177
- 2.179
- 83
Ya eğer tahmini yumurtlama günü olduysa benim de 12 OcakBenimde çatlama 2 ocak ama uygulama adeti 12si gösteriyor. Ama çatlamadan dolayı daha geç olur diye düşünüyorum. Gerçekten heyecan yapıyorum en başta ki halim gibi. Rüyamda erkek bebek doğurdum bu gece de sabır sabır. Az kalmış ama biraz daha sabret inşallah hayırlı haberler alırsın
- 1 Ekim 2020
- 1.482
- 970
- 73
- 34
benimde 27 pikti herhalde gece filan çatladıysa 28 i silik olmuştu. 14 eklerse 11 ocak.Benimde çatlama 2 ocak ama uygulama adeti 12si gösteriyor. Ama çatlamadan dolayı daha geç olur diye düşünüyorum. Gerçekten heyecan yapıyorum en başta ki halim gibi. Rüyamda erkek bebek doğurdum bu gece de sabır sabır. Az kalmış ama biraz daha sabret inşallah hayırlı haberler alırsın
rüyanda erkek mi gördün alla alla hayır olsun , sağlıklı olsun da kız - erkek fark etmez
az kaldı da ne bileyim. eskiden nasıl dayanıyormuş insanlar ya adet gecikecekte bulantı olacakta. biz çok sabırsız olduk