• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

Ahahhaha ya nedir bu hocalardan çektiğimiz sorsak hepsi dipçik gibi. Yani benim bir pic günüm değerlendirmiş oldum. Bir de bugün silik günüm onu değerlendireceğim ne yaparsak yapalım Rabbim nasip ederse olacak inşallah hayırlısını en kısa zamanda en kolay yolda nasip eder
Aynen öyle nasipse en kısa zamanda olacak inşallah. Hepimiz için tek duam, sağlıklı ve hayırlı bir evlat ❤️❤️

Aynen öyle nasipse en kısa zamanda olacak inşallah. Hepimiz için tek duam, sağlıklı ve hayırlı bir evlat ❤️❤️
Bir de YouTube’da bir tane doktoru dinledim onun da şöyle bir tezi var diyor ki yumurta çatlaması çok aniden olan bir şey olduğu için sperm de vajinanın içerisine 24 saat canlı kalabildiği için çatlamadan 24 saat önceki girilen ilişki hamileliği daha kolay etkiler gibi bir şey söylüyordu yani umarım çatlama olduğunda içimde sperm vardır ne diyim ki🤣🤣 bu arada âmin âmin âmin

Kızlar dün yeni bir doktora gittim, tsh ve prolaktin testleri yaptı. Tsh’ım normal ama prolaktinim üst sınır 23.3 iken benim 36.47 çıktı.
Daha önce prolaktin yüksekliği hiç yaşamadım. Yaşadınız mı siz? Düşükle alakası olabilir mi? periyodum bitince pazartesi sanırım yeniden gideceğim doktora.

Selamm , bende sizden 1 gün önce düşük yaptım. 2 Kasım 5+6 Haftalıktı.
beta artsın öyle giderim diye doktora gitmemiştim. o yüzden kese var mıydı, kalp atışı var mıydı hiç öğrenemedik. sabah ezanıyla regl ağrısı gibi ağrı ile uyandım. kanamam başladı. eşime düşecek sanırım dedim. sarıldık. uyandığımda başlamıştı zaten kanamam. doktora gittim kese yok dedi kan ver dedi. betam 6 binlerden 4 binlere düşmüştü. düşük yapıyorsun dedi. böyle bitti.
çok düşündüm acaba kızımı kucağıma almasa mıydım, bahçeyi hortumla sularken eğilip kalkmasa mıydım, kahvaltı yapmıyordum yapsaydım tutunur muydu..... bi sürü soru geçti aklımdan. halbuki ben bundan önce "düşecek olan her türlü düşer" diyen bir insandım. kendi başıma gelince neden kendime bu kadar haksızlık yaptım bilmiyorum....

sizin kanamanız bitti mi ?
benim sanırım son demleri ama regl gibi değil. bıçak gibi birden bitmeyecek sanırım.
Aynısını bende kendimi sucladi evde temizlik yaptım baya bide sürekli yürüdüm hastaneler falan

Merhabalar mesajlarınızı okurum umarım herkes çok güzel haberler alır benim de bir tane boş Gebelm vardı geçen sene mayıs ayında. İki aydır ovülasyon testi deniyorum geçen ay bilmediğim için sanırım beceremedim yakalayamadım yani yumurtayı belki de yumurtlamadım onu da bilmiyorum. Bu ay âdetinden hemen sonra hasta olduğum için hemen test yapmaya başlayamadım 31 Aralık’ın akşamı test yaptım çizgi belirgin bir şekilde çıktı ama tam yumurtlama denecek kadar değil. Sonra tekrar 1 Ocak’ta yaptım ve pik gördüm 2 Ocak‘ta tekrar sabah ve akşam olmak üzere iki kere yaptım pik gördüm. 31 Aralık 1 Ocak değerlendirdik. Ama dün eşim hasta olduğu için dünü değerlendirmedik. Az önce tekrar test yaptım görselini ekliyorum sizce bu geceyi de değerlendirmem gerekir mi. Yoksa kaçırmış mıyım her şeyi. Çok fazla bilgim yok o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var cevap verirseniz çok çok çok sevinirim. Umarım herkesin isteği dileği kabul olur Rabbim hepimize güzel kapılar açsın
Canım ben yumurtlama takibi yaptığım zaman iki pik ve çatlama gününü değerlendirmiştim. Seninde öyle olmuş sanırım. İnşallah güzel haberler alırsın 😍
Testlerde görmeyip yumurtlamasi olan hatta şu an hamile olan birisi var, hatta pik olmamış dediler diye birilerine kızmıştı 🤣 testlerde yanılma payı var bi de sivi alımı vs etkiliyor malum. Sen hissettiysen olmuştur ben de anlıyorum mesela. Yumurtlama akıntısı gördüm bu 2-3 gündür. Testte çıkmasa da degerlendirirdim nolur nolmaz diye. Ve biliyor musun benim de test yaparım dediğim gün doğum günüm 🥹 inşallah doğum günü hediyelerimiz pozitif test sonuçları olur🥹
Ya inşallah doğum günümüzde güzel haber alırız. 😍
Ay kızlar nolmuş siteye ya, karanlık olmasıbı beğendim özellikle geceler için çok daha rahat olacaktır kullanımı ama kim ne yazdı gözükmüyo full karanlık. Bildirimlerde de sorun var sanırım. Güncellemeler bitince anca kendine gelecek belli ki.
Benim karanlık olmadı hiç. Bir ara mavi oldu. Sonra yazılar ekrana sığmıyordu. Şuan sıkıntı yok sanırım. 🙄 İnşallah yakın zamanda tamamen düzelir.
Kızlar bende aynı sizin gibi oldum. 14. Günlerde yumurtlama olur diye biz habire ilişki habire ilişki sonrw oldu olmadı derken pik gördüm, pik olmadan önceki gün, pik günü ve silikleşmeye başladığı gün ilişki oldu. Artık dün eşim istesende yapamayacağım artık çok yorgunum işe gideceğim dedi benimde kaldı sizin gibi 😂😂 sanırım anladığım kadarıyla silikleştiğinden itibaren 2 gün olması gerekiyor bizde 1 oldu. Bakalım hayırlısı. Heyecanla bende bekliyorum, günler geçmiyor 😂😂 normalde çabuk geçerdi
Yaa 😅 esasen benim de tahmini yumurtlama gününden bir gün önce ve sonra oldu. Nasip ya tutarsa 😅🙈

Merhabalar mesajlarınızı okurum umarım herkes çok güzel haberler alır benim de bir tane boş Gebelm vardı geçen sene mayıs ayında. İki aydır ovülasyon testi deniyorum geçen ay bilmediğim için sanırım beceremedim yakalayamadım yani yumurtayı belki de yumurtlamadım onu da bilmiyorum. Bu ay âdetinden hemen sonra hasta olduğum için hemen test yapmaya başlayamadım 31 Aralık’ın akşamı test yaptım çizgi belirgin bir şekilde çıktı ama tam yumurtlama denecek kadar değil. Sonra tekrar 1 Ocak’ta yaptım ve pik gördüm 2 Ocak‘ta tekrar sabah ve akşam olmak üzere iki kere yaptım pik gördüm. 31 Aralık 1 Ocak değerlendirdik. Ama dün eşim hasta olduğu için dünü değerlendirmedik. Az önce tekrar test yaptım görselini ekliyorum sizce bu geceyi de değerlendirmem gerekir mi. Yoksa kaçırmış mıyım her şeyi. Çok fazla bilgim yok o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var cevap verirseniz çok çok çok sevinirim. Umarım herkesin isteği dileği kabul olur Rabbim hepimize güzel kapılar açsın
Kızlar yarım saat önce tekrar test yaptım şimdi görselini ekliyorum bu gece de değerlendireceğiz inşallah sizce çatlama olmuş mu?
Alıntıladığım mesajda önceki testlerim var tekrar eklemedim

Eklentiler

• IMG_7516.jpeg
    IMG_7516.jpeg
    227,5 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar dün yeni bir doktora gittim, tsh ve prolaktin testleri yaptı. Tsh’ım normal ama prolaktinim üst sınır 23.3 iken benim 36.47 çıktı.
Daha önce prolaktin yüksekliği hiç yaşamadım. Yaşadınız mı siz? Düşükle alakası olabilir mi? periyodum bitince pazartesi sanırım yeniden gideceğim doktora.
Kuzum bende de aynı şekilde prolaktin yuksekti gebelik olusmadan once. 60 larda geldi hatta tekrar yüksek çıkarsa endokrine yollarım demişti sonra 37-38 falandi. Takip edelim dedi endokrine gerek yok. Ben daha sonra kontrol dahi baktirmadim ve hamilelik oluştu 1 ay sonra da. Biraz araştırdım bu hafif yükseklik gebeliğe engel olmuyor. Çok yüksek olursa o zaman zorlaştırıyor o yüzden endokrin ilaç yazıyor. 100 üstü olursa sanırım beyin mr isteniyor.
Neden yükselir baktığımda stres bile etken. Çocuk için uğraşırken zaten stres hat safhaya çıkıyor. Ay içinde periyodun kaçıncı gününe geldiği dahi etkiliyor. Yine bu tahlili vermeden önceki günlerde göğüs uçlarının uyarılması, cinsel ilişki vs falan herseyden etkileniyor bu mubarek🤣 seninki çok yüksek bir değer değil takip der kontrol ister muhtemelen. Ben düşük sonrası ilk regl olduktan sonra kan verdiğimde normal çıkmıştı. Onceki gebelikten olduğunu sanmıyorum o sebeple

Kızlar yarım saat önce tekrar test yaptım şimdi görselini ekliyorum bu gece de değerlendireceğiz inşallah sizce çatlama olmuş mu?
Senin döngünün kaçıncı günü? Ben o kısmı kaçırdım sanırım

Siliklesmeye başlamış bence artık cunku 1-2ocak pikmiş. Havuç çatlamasıni kolaylaştırır diyorlar varsa tüket istersen😅

Anladım canım. Benim de 19 Aralık. Çatlama gününü de değerlendirmişsiniz. İnşallah güzel haberler alırsın 😍
İnşallah canım ya , biz elimizden geleni yaptık geri klaan taktidiri ilahi. Ben ilk hamileliğimde hiç bilmeden kalmıştım 🤣 bilmemek daha iyi sanırım. O zaman ramazandı. 1 ay boyunca balında ortasında ve sonunda olmak üzere 3 kez ilişkiye girip hamile kaldım takşp falan yapmadan. Temmuzdan beri uygulamadan takp ederek yapıyorum (ovulasyon testiyle aralık ve bu ay) . Henüz olmadı. Demekki bi zamanı var🤲🏻 hayırlı haberlere inşallah

Canım ben korunmayı bırakmadan önce geçen sene adetimde düzensizlik oldu. Doktora gittim hormonlara baktı prolaktin yüksek çıktı. Senin değerin gibi bir şey çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra bir ilaç verdi. Tekrar baktırdım bitince değere normale dönmüştü. Adet düzenli olunca bir daha da baktırmadım. Bu olay olmadan önce ki ay annem hastalanmıştı. Onun üzüntüsüyle olduğunu düşünüyorum. Stresten dolayı artıyormuş

İnşallah canım ya , biz elimizden geleni yaptık geri klaan taktidiri ilahi. Ben ilk hamileliğimde hiç bilmeden kalmıştım 🤣 bilmemek daha iyi sanırım. O zaman ramazandı. 1 ay boyunca balında ortasında ve sonunda olmak üzere 3 kez ilişkiye girip hamile kaldım takşp falan yapmadan. Temmuzdan beri uygulamadan takp ederek yapıyorum (ovulasyon testiyle aralık ve bu ay) . Henüz olmadı. Demekki bi zamanı var🤲🏻 hayırlı haberlere inşallah
Nasip işte. Bazen aniden geliyor. Bazen biraz sabretmek gerekiyor. Bazen de gelmemesi daha hayırlı oluyor. O yüzden hep dua ederken hayırlısını istemek lazım 🙂 benim ilk gebeliğim de hemen olsun diye uğraştık. Sonra oldular. Ama şimdi düşünüyoruz iyi ki hemen istediğimizde olmamışlar. Eğer istediğimde hemen olsalardı güney doğuda küçük bir ilçede ikiz bebeklere tek başima bakmak zorunda kalacaktım. Eşimin işi dolayısıyla ordaydık. Bir de prematüre doğdular. Merkez 70 km falandı. Çok çok zorlanacaktim. İkizler öyle güzel zamanda geldiler ki. O yaz tayinimiz memleketimize çıktı. Kendi evimizde eski çalıştığım hastanede doğum yaptım. Gitmek gelmek sıkıntı olmadı. Doktoru zaten tanıyordum. En yakın arkadasım hala orda hemşireydi. Geceleri falan bana resim video atıyordu 😍
Rabbim en güzelini en hayırlısını en hayırlı vakitte versin hepimize 🤲

Kızlar bende aynı sizin gibi oldum. 14. Günlerde yumurtlama olur diye biz habire ilişki habire ilişki sonrw oldu olmadı derken pik gördüm, pik olmadan önceki gün, pik günü ve silikleşmeye başladığı gün ilişki oldu. Artık dün eşim istesende yapamayacağım artık çok yorgunum işe gideceğim dedi benimde kaldı sizin gibi 😂😂 sanırım anladığım kadarıyla silikleştiğinden itibaren 2 gün olması gerekiyor bizde 1 oldu. Bakalım hayırlısı. Heyecanla bende bekliyorum, günler geçmiyor 😂😂 normalde çabuk geçerdi

Geçmiyor geçmiyor. Bide orama burama ağrı giriyor yok yaaa diyorum. Yapay zekaya bile sordum ne zaman test yapılır diye 😁yok cuma ya kadar dayanıcsm. Cuma sabahı test yapıcam hadi bakalım

Geçmiyor geçmiyor. Bide orama burama ağrı giriyor yok yaaa diyorum. Yapay zekaya bile sordum ne zaman test yapılır diye 😁yok cuma ya kadar dayanıcsm. Cuma sabahı test yapıcam hadi bakalım
Kız sorma benim için bile geçmiyor daha başındayım 😂😂 seni düşünemiyorum yaklaştıkça heyecan artıyor 😅

Nasip işte. Bazen aniden geliyor. Bazen biraz sabretmek gerekiyor. Bazen de gelmemesi daha hayırlı oluyor. O yüzden hep dua ederken hayırlısını istemek lazım 🙂 benim ilk gebeliğim de hemen olsun diye uğraştık. Sonra oldular. Ama şimdi düşünüyoruz iyi ki hemen istediğimizde olmamışlar. Eğer istediğimde hemen olsalardı güney doğuda küçük bir ilçede ikiz bebeklere tek başima bakmak zorunda kalacaktım. Eşimin işi dolayısıyla ordaydık. Bir de prematüre doğdular. Merkez 70 km falandı. Çok çok zorlanacaktim. İkizler öyle güzel zamanda geldiler ki. O yaz tayinimiz memleketimize çıktı. Kendi evimizde eski çalıştığım hastanede doğum yaptım. Gitmek gelmek sıkıntı olmadı. Doktoru zaten tanıyordum. En yakın arkadasım hala orda hemşireydi. Geceleri falan bana resim video atıyordu 😍
Rabbim en güzelini en hayırlısını en hayırlı vakitte versin hepimize 🤲
İşte o yüzden hayır şeyleri bilemediğimizden Allah en hayırlısını nasip etsin çok mutlu oldum sizin için
1736028996787.png

Back
X