- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Çok teşekkür ederim, amin canım benim inşallah en kısa zamanda senden de sevinçli haberleri duyarız, neofortil de önermiş miydi dr size de?Çok sevindim canım senin adına darısı bizim başımıza inşallahbende Klomen e başladım canım 5 gün kullan dedi cumartesi hastaneye gidicem yumurtalara bakacaklar
Yok canım bu ay başladık zaten tedaviyi sadece Klomen verdiÇok teşekkür ederim, amin canım benim inşallah en kısa zamanda senden de sevinçli haberleri duyarız, neofortil de önermiş miydi dr size de?
Hadi hayırlı olsun inşallah, ben klomen kullandığım ilk ay gebe kaldım inşallah sen de öyle olursun kuzumYok canım bu ay başladık zaten tedaviyi sadece Klomen verdi
İnşallah canımHadi hayırlı olsun inşallah, ben klomen kullandığım ilk ay gebe kaldım inşallah sen de öyle olursun kuzum
Selam kızlar. 10 aylık evliyim ve bebek hasreti cekenlerdenim. Benim hormon testlerim de ve eşimin testlerinde bi problem çıkmadı çok şükür. Sadece geçen ay muane de doktor basit bir kist olduğunu söyledi kendiliğinden geçermis. Bu ay regl olduğum da doktora gidicem yumurtlama takibine başlayacağız. Ama ben çok merak ediyorum nasıl olacak ilaç da kullanacak miyim bilgisi olanlar lütfen yardım edebilir mi. Şimdiden çok teşekkürler
Canim folik asiti doktor mu verdi sana. Birde neye iyi geliyor ben hiç duymadım doktor da söylemediCanım folik asit kullanmanı oneriyorum bende bebek istiyorum ve şuan folik asit kullanıyorum tabi çalışmalar yapıldı yumurtlama günüm geçti bakalım nolcak
Kuzum ben daha önce hiç duymadım. Bizde belde şişe(bardak) çekmek vardır ama ağrı için. Bebek için ilk kez senden duyuyorumKizlar ne diyecem benim bat 5 eylul simdi tatile gidecez memlekete kaynanam gelde beline sise vuralim dedi bebek olmasi icin aranizda deneyen var mi faydasini goren var mi
folik asit hamile kalmayı hızlandırıyor canım dr değil yengem ebe onun tavsiyesiyle başladım bendeCanim folik asiti doktor mu verdi sana. Birde neye iyi geliyor ben hiç duymadım doktor da söylemedi
Teşekkür ederim canım denemek de fayda varfolik asit hamile kalmayı hızlandırıyor canım dr değil yengem ebe onun tavsiyesiyle başladım bende
Valla bbende bilmiyorum canim bakalim gidince gorecez ins ise yarar yada ins gerek kalmazKuzum ben daha önce hiç duymadım. Bizde belde şişe(bardak) çekmek vardır ama ağrı için. Bebek için ilk kez senden duyuyorum
İnşallah gerek kalmaz kuzum mutlu haberi alırsın.Valla bbende bilmiyorum canim bakalim gidince gorecez ins ise yarar yada ins gerek kalmaz
Cnm bu ay ben denedim bakalim nolcak beklemedeyim benim bat 12 ozaman gorucem artık ama adetin bittikten 3gun sonra vuruluyor sakin başka zaman vurdurmaKizlar ne diyecem benim bat 5 eylul simdi tatile gidecez memlekete kaynanam gelde beline sise vuralim dedi bebek olmasi icin aranizda deneyen var mi faydasini goren var mi
Aaa gercekten mi o zaman benim denk gelmiyor cunku bat 5 eylul zaten o tarihte geri donmus olacaz ins sen mujdeli haberi alirsin sonrasinda da benCnm bu ay ben denedim bakalim nolcak beklemedeyim benim bat 12 ozaman gorucem artık ama adetin bittikten 3gun sonra vuruluyor sakin başka zaman vurdurma
İnş canım allh isteyen bütün herkeze versin ins benim 2.ye istiyoruz biz olursa insAaa gercekten mi o zaman benim denk gelmiyor cunku bat 5 eylul zaten o tarihte geri donmus olacaz ins sen mujdeli haberi alirsin sonrasinda da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?