selam arkadaşlar, benim yumurtlama sorunun yok ama bir başka sitede bir arkadaşımın yaşadığını yazayım moral olsun istedim.
bu arkadaşın yumurtlama sorunu var, adetlerinde sıkıntı var vs vs.
3 aydır adet görmemiş doktora gidiyor doktor bakıyor diyorki burada bir yumurtan var, bunlar seviniyorlar hemen çalışalım mı diyorlar.
Doktorda ama bu çatlamış birşey yapmanıza gerek yok denk gelmişse hamilesindir.
2-3 hafta sonra test yaptırıyor hamile.
canım yumurtan olduysa bunda daha ii ne olabilir.siz sürekli çalışın.en büyük hatayı biz orda yaptık.yumurtan olmamış bu ay git sonraki ay gel.yada aa yumurtan daha gelişmemeiş gelişmez artık bu ay bitti.diye diye bizi çalışmadan da soğuttular.ama en sonunda keşfettikki ben aslında yumurtluyorum yumurtam gelişiyorda ama normal kadınlar gbi değil biraz geç oluyor.mesela son adet tarihim 2hazirandı normalde 12 14 16 da çalışın diyorar ya yumurtlama ozaman oluyor diye ama ben ayın 30unda yumurtlamışım.düşün yani.biz bırakmadık bu ay gün şaırı çalıştık ve çok şükür rabbim verdi.doktorlar herkes 14.günde yumurtlayacak diye kafaya koymuş.siz çalışın durmayın boş geçirmeyin.olcak bu sefer allahın izniyle. bide çalışma sırasında onu düşünme rahat ol.olcakmı olmıcakmı derken anne ve babanın stresiyle olmayabiliyor.tadını cıkar.öptüm:1hug:
seni üzmek istemem ama ist. benim de yumurtlamam bozuktu klomen kullandım ve yumurtam oluştu ve hatta çatladı dr belirlediği günlerdeeşimde temasa girdik ama yine adet olmuştum nedenini araştırdık ve hsg çektirdik birde bakıldıki kanallarım tıkalı şimdi laparoskopi ameliyatı olup tıklaı yerleri açılcak ondan sonra bakıcaz artık..inş senin yumurtlman kuvvetli olur ve bebişine en kısa zamanda kavuşursun benim bebeğime kavuşmama daha çook var :gitme: :1no2:
benimde yumurtlama sorunum var 1 yıldır korunmuyoruz 2tane doktor değiştirdim adam gibi bi tedavi uygulamadılar inşallah hepimiz enkısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz
Arkadaşlar herkese slm... ya benim yumurtlamam olmuştu, fakat çatlamadı biz çatlamasını beklerken adetimden 19 gün sonra tekrar adet oldum 2. günü doktora gittim oda şaşırdı 5.günü tekrar gel dedi adetimin 5.günü gittim doktorum bana d.kontrol hapı verdi kist gitsin diye yani yumurta kiste dönüşmüş.... benim gibi olanınız varmı ? lütfen yardım edin yoksa biraz daha böyle devam ederse kafayı yiyicem......
merhaba
sizdede adet düzensizliğimi vardı? ne kadar sürede adet görüyordunuz?
slm burçin uzun ve sıkıntılı bir yolu atlatmışsın hemde mükafatın iki kat olmuş darısı herkesin başına bebeklerinle sana mutlu bir hayat diliyorum ....
Canım ya çok ama çok sevindim senin adına hihoyyytv banada örnek oldun umarım bende senin gibi :CüvCüv: kalabilirim hemde ikiz ya ne kadar müthiş bir duygudur dimi ama....Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: canım tebrikler...darısı isteyen herkese tabiki banada :Saruboceq::Saruboceq: