günaydın.inşaallah dileklerin gercek olur.ayrıca sana küçük bir arkadaş tavsiyesi bizzat test edildi.fazla kafaya takmamaya sürekli onu düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan.ben 4ay klomen kullandım ve hergün sabaha akşam gece gündüz 24 saat onu düşünüyordum hep araştırıp okuyordum.ama en sonunda kendi kendime artık takmıyorum dedim ve işime odaklanım gezdim tozdum oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım.gercekten hiç beklemiyordum.doktorum hep öyle diyordu.artık hiç beklemiyorum dediğin bir ana olacak diye.ama beklemediğim için malesef ben o ay antibiyotik ve cesitli ilaçlar kullandım.ve 4haftalıkken düştü bebeğim.2,5ay önceydi.takmamayı öğrenmeye başladım ve bu ayda umutluyum sanırım var gibi ama bakalım hayırlısı.yani demek istediğim biraz relax.stress tüm hastalıkların kaynağı unutma.kaydirigubbakcemile5
günaydın canım ...ben şeyi merak:uhm: ettim senin tedavin ne kadar sürdü ... ne zamandan beri olmuyor bebeğin...? tedaviye devam ediyormusun?
ben tedaviye başlayalı çok olmadı canım..
eşimin spermleri yeni daha nisan ayında düzelmişti..
nisandan beri klomen içiyorum..
ilk ay 3 tane kistim oldu..
2 ay onları eritmeye uğraştım..
bu ay yine içtim henüz sonuç belli değil..
şimdi eşimin spermleri eskisinden de bozuk..
bu durumda tüp bebekten başka çare yok gibi görünüyor..
onu da hemen yaparlarsa iyi..
bundan sonrasını hiç kestiremiyorum bile..
doktorlar ne derse ona uyacaz yine..
Canım bişey sorcam aşılama tüp bebekmi oluyor ... benim doktorum klomen olmazsa aşılama da olur tüp bebek de olur dedi aradaki fark ne ? ayrıca senin tedavin kaç ay sürdü? ne zamandan beri olmuyor bebişiniz? aşılamaya ne kadar ödeme yaptınız merak ediyorum...şunuda söylemek istiyorum bencede tedaviyi bitirme yani doktormu bitirdi sen mi ? devam etmelisin canımya Allah yardımcımız olsun...:Saruboceq: sevgiler..
ben tedaviye başlayalı çok olmadı canım..
eşimin spermleri yeni daha nisan ayında düzelmişti..
nisandan beri klomen içiyorum..
ilk ay 3 tane kistim oldu..
2 ay onları eritmeye uğraştım..
bu ay yine içtim henüz sonuç belli değil..
şimdi eşimin spermleri eskisinden de bozuk..
bu durumda tüp bebekten başka çare yok gibi görünüyor..
onu da hemen yaparlarsa iyi..
bundan sonrasını hiç kestiremiyorum bile..
doktorlar ne derse ona uyacaz yine..
Anladım canım..Allah yardım etsin :Saruboceq: en azından sende sorun yok eşinde sorun var benimse kendimde var bu çok kötü bir duygu eşimin hiç bir sorunu yok benim yumurtlamam sorunlu... gerçi sorunun kimde olduğu çokta önemli değil ama ben psikolojik olarak takıyorum böyle şeyler..mirmirmirmir canım senin daha yeni başlamış tedavin dert etme olur inşallah bide bana bak :sm_confused: neler yaşadım ve yaşıyorum...tüp bebek konusunda bence biraz daha bekleyin hemen yapmayın belki normal yoldan olur...Allahın işi belli olmaz...en az 1 yıl geçmeli bence... neyse canıım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... sevgiyle kal...:1hug:
canım benim sen hemen keçi boynuzu kürü yap eşine faydasını gören çok insan var benim eşimde hiç bir sorun yok 4üzü bile olur ama bn yinede ona keçi boynuzu yaptım ben soğan suyu içtim için...soğan suyu kistleri eritmek içinde birebirmiş...
4 yıl korunduk canım.
eşimin ailesiyle birlikte oturuyorduk eşim askere gitti geldi falan..
istediğimizde eşimin sorunu ortaya çıktı ameliyat oldu..
hala bekliyoruz işte kısmette ne zamansa artık..
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ben 3,5 yıllık evliyim 4 yıl olmak üzere ve tam 1 yıldır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliğim oluştu :çok üzgünüm: daha önce yoktu...doktora gitti yumurtlamada sorun var dedi takibe aldı klomen verdi 5 tane içtim ama yumurtalıklarda bir gelişme olmadı şimdi adet görmem için farlutal verdi sabah akşam içicem adet olucam adetin 3. günü tekrar gidicem tedaviye ilaç dozunu arttırarak devam edecekmişiz... şimdi merak ettiğim konu şu... hamile kalmak için doğru bi tedavi yöntemi mi bu??? ve benim gibi sorunları olupta hamile kalan varmı???mirmirmirmir
Hamile kalanlar ne kadar sürede kaldı...tedavileriniz ne kadar sürdü... meraktan çatlıycam ya....? neden hiç sorun yokken böyle oldu anlamış değilim lütfen cevap yazın merakımı gidermezsem stresten adet de olamıcam :senağlama senağlama senağlama
canım hiç üzülme aynı sorun bende de vardı..klomen 2 kez kullandım ilkinde işe yaradı ama gebe kalamadım..ikincide işe yaramadı..gonal f diye bi iğne oldum 1 hafta..sonra ovitrelle çatlatma iğnesi ve 5 gün kesintisiz birliktelik..sonuç : 6 haftalık hamileyim hem de bugün öğrendim ki ikizler..doğal yolla ikiz hamile kaldım..o yüzden takma kafana ama tedavilerini de aksatma sakın ok?
asiikardelen soğanı dörde böl iki bardak kaynamış klörrsüz suya koy üstünü kapa 5 dk kaynat sonra üstü kapalı dinlendir ılınsın biraz ,sonra süz 1 bardak çıkıo öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce iç ama herzaman taze yapacan beyaz soğan olacak bana çok fayda etti 40--45 gün üstüne adet oluyordum 24 gün üstüne adet oldum ve parca parca kanama oldum adetin 7 gün 7 gün daha bekle başla..ok.tedavi olurkende içiliormuş ....bana tıpın yapamadığını yaptı inan...
canım hiç üzülme aynı sorun bende de vardı..klomen 2 kez kullandım ilkinde işe yaradı ama gebe kalamadım..ikincide işe yaramadı..gonal f diye bi iğne oldum 1 hafta..sonra ovitrelle çatlatma iğnesi ve 5 gün kesintisiz birliktelik..sonuç : 6 haftalık hamileyim hem de bugün öğrendim ki ikizler..doğal yolla ikiz hamile kaldım..o yüzden takma kafana ama tedavilerini de aksatma sakın ok?