Yumurtlama sorunu olup hamile kalan varmı??..

Ay canım okadar haklısın ki... bende takmamaya çalışıyorum aslında çokta geniş bir yapıya sahibim en azından eşim öyle diyor...ama benim bi kaynanam var düşmanıma vermesin... her lafın başında gebelik , çocuk ta çocuk var tamam bende çok istiyorum ama allahın takdiri o ne derse öyle olur...bunu anlamıyo sürekli bana baskı yapıyo ki bu yüzden strese giriyorum migrenim var, depresyona girdim çıktım opuyorumnanaktan valla çok şey yaşadım çokkk....hep stresten ...bundan sonra hiç takmamaya çalışıcam... canım ya inşallah hamilesindir valla hem çok sevinirim hemde bana güzel bir örnek olursun..:Saruboceq:Allahım gör bizi... Olursa eğer mutlaka yaz olurmukaydirigubbakcemile5... kendine iyi bak sevgiler canım sana...a.s.

günaydın canım ...ben şeyi merak:uhm: ettim senin tedavin ne kadar sürdü ... ne zamandan beri olmuyor bebeğin...? tedaviye devam ediyormusun?

ben tedaviye başlayalı çok olmadı canım..
eşimin spermleri yeni daha nisan ayında düzelmişti..
nisandan beri klomen içiyorum..
ilk ay 3 tane kistim oldu..
2 ay onları eritmeye uğraştım..
bu ay yine içtim henüz sonuç belli değil..
şimdi eşimin spermleri eskisinden de bozuk..
bu durumda tüp bebekten başka çare yok gibi görünüyor..
onu da hemen yaparlarsa iyi..
bundan sonrasını hiç kestiremiyorum bile..
doktorlar ne derse ona uyacaz yine..

Anladım canım..Allah yardım etsin :Saruboceq: en azından sende sorun yok eşinde sorun var benimse kendimde var bu çok kötü bir duygu eşimin hiç bir sorunu yok benim yumurtlamam sorunlu... gerçi sorunun kimde olduğu çokta önemli değil ama ben psikolojik olarak takıyorum böyle şeyler..mirmirmirmir canım senin daha yeni başlamış tedavin dert etme olur inşallah bide bana bak :sm_confused: neler yaşadım ve yaşıyorum...tüp bebek konusunda bence biraz daha bekleyin hemen yapmayın belki normal yoldan olur...Allahın işi belli olmaz...en az 1 yıl geçmeli bence... neyse canıım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun... sevgiyle kal...:1hug:

canım şimdi aşılama tüp bebek olmuor aşılamayı 3 kere deniorlar eğer hala gebelik gerçekleşmiorsa tüp bebeğe geçior aşılama normal ilişkiden farkı sadece eşinin spermini yıkayıp hareketli olanları alıp sana bi aletle rahime bırakıyorlar okadar tüp bebek çok daha başka bir işlem bana ilaçları ile maliyeti 1.100.00 civarına geldi ilaçları ssk karşılamıor ilaç dediğimizde iğne yumurtalıklar büyüyp gelişsin die benim tedaviyi devam ettirecek durumum müsait olmadığı için bıraktım eğer kısmet olursa ramazan bayramından sonra çok iyi bir doktor duydum olmıycaksa olmayacak diyen biriymiş inş.tez zamanda hamile kalırızda bunlara gerek kalmaz...ayrıca bebişimiz 3 senedir olmuor...bende adet düzensizliği var hormanlarda sorun yok stresssssssss sadece....

canım benim sen hemen keçi boynuzu kürü yap eşine faydasını gören çok insan var benim eşimde hiç bir sorun yok 4üzü bile olur ama bn yinede ona keçi boynuzu yaptım ben soğan suyu içtim için...soğan suyu kistleri eritmek içinde birebirmiş...

amin canım sağol..
incir iyi geliyor yumurtalara ye sen ye..
inş güzel güzel olup büyüsünler..
2 senedir düzelsin idye uğraşıyoruz düzeldi derken yine bozulmuş..
doktor tüp derse tamam diyecem..
böyle de hormon alıyorum dengem bozuluyor..
1 sene de çok uzun süre..
6 yıllık evliyim ben..
Allah isteyen herkese versin hepimizin yardımcısı olsun canım..

biliyorum canım eşim 1 sene boyunca ilaçlarıyla birlikte içti keçi boynuzunu..
şimdi tekrar başlıyacaz..
soğan suyunu duydum ama içemem diye yapmamıştım..
doğum kontrol hapıyla 2 ayda gitti kistler 5 cmlikti..
hormon kist yapıyor bende..
1 ay olsun diye uğraşıyorum..
1 ay kistler erisin diye..
haliyle vücuttaki dengeler değişiyor..
yumurtalamaya tarçın çörek otu ve bal karışımı da iyi geliyor bilginiz olsun..
sabahları 1 kaşık aç karnına yenecek..

ayyy varya inan bazen tükeniorum takatim kalmıorrr olmuorsa olmasın diyorum 1 saat sonra yine beynim konuşmaya başlıor Allah tan net varda yeni yeni bilgilere yelken açıoruz...inş.tez zamanda kurtuluruz bu dertlerdende bizlerde anne oluruz....

Herkese günaydın kızlar bilgileriniz için teşekkürler ... xbahar canım, sorularıma net cevaplar vermişsin çok teşekkür ederim Allah razı olsun... en azından neyin ne olduğunu öğreniyorum sizin gibi duyarlı arkadaşların sayesinde...stres yapmamaya çalış diyicem ama bende de aynı durum sözkonusu
Tuliny, senin 6 yıl olmuş evleneli daha önce istemedinmi çocuk yoksa olmadımı..eğer olmadıysa keşke bu kadar beklemeseydin canım ya... neyse herşey kader kısmet...
Allah hepimize yardımcı olsun... haaa... Kızlar bu arada şunuda belirtim bende de yumurtalık kisti oluşmuştu ben 15gün soğan suyu içtim sabah akşam aç karınla 1 ay sonra doktora gittiğimde kistler yok olmuştu... tavsiye ederim tek kötü yanı acayip derecede akıntı oluyor iğrenç oluyor çalışan bir bayan olduğum için çok rahatsız oluyordum ama değdi buna... kistlerden kurtuldum şimdilik...sonradan yine oluşurmu bilemem Allahın taktiri.... neyse kızlar Allah yepimizin gönlüne göre versin....Sevgiler...

4 yıl korunduk canım.
eşimin ailesiyle birlikte oturuyorduk eşim askere gitti geldi falan..
istediğimizde eşimin sorunu ortaya çıktı ameliyat oldu..
hala bekliyoruz işte kısmette ne zamansa artık..

4 yıl korunduk canım.
eşimin ailesiyle birlikte oturuyorduk eşim askere gitti geldi falan..
istediğimizde eşimin sorunu ortaya çıktı ameliyat oldu..
hala bekliyoruz işte kısmette ne zamansa artık..

Canım umarım tez zamanda meleğine kavuşursun...:Saruboceq: Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıl evliliğimizin ilk yılıydı eşimin ailesiyle yaşadık berbat 1 yıldı ...

canım hiç üzülme aynı sorun bende de vardı..klomen 2 kez kullandım ilkinde işe yaradı ama gebe kalamadım..ikincide işe yaramadı..gonal f diye bi iğne oldum 1 hafta..sonra ovitrelle çatlatma iğnesi ve 5 gün kesintisiz birliktelik..sonuç : 6 haftalık hamileyim hem de bugün öğrendim ki ikizler..doğal yolla ikiz hamile kaldım..o yüzden takma kafana ama tedavilerini de aksatma sakın ok?

merhaba
sizdede adet düzensizliğimi vardı? ne kadar sürede adet görüyordunuz?

slm bahar soğan kürünü nasıl uyguluyorsun birde tedavi devam ederken soğan kürü yapmanın bi sakıncası olurmu klomen seviyesindeyim şimdilik çok kişide bu soğan kürü bir kaç ayda hamile kalmış inşallah hepimiz isteğimize kavuşuruz hayırlısıyla ....

slm burçin uzun ve sıkıntılı bir yolu atlatmışsın hemde mükafatın iki kat olmuş darısı herkesin başına bebeklerinle sana mutlu bir hayat diliyorum ....

asiikardelen soğanı dörde böl iki bardak kaynamış klörrsüz suya koy üstünü kapa 5 dk kaynat sonra üstü kapalı dinlendir ılınsın biraz ,sonra süz 1 bardak çıkıo öğlen yemeğinden önce ve akşam yemeğinden önce iç ama herzaman taze yapacan beyaz soğan olacak bana çok fayda etti 40--45 gün üstüne adet oluyordum 24 gün üstüne adet oldum ve parca parca kanama oldum adetin 7 gün 7 gün daha bekle başla..ok.tedavi olurkende içiliormuş ....bana tıpın yapamadığını yaptı inan...

bende denedım gercekten cok faydalı bende küçük bır kıst vardı onu kaybettı hiç ilaç içmeden

teşekkür ederim deneyeceğim bakalım neler olacak ...

Canım ya çok ama çok sevindim senin adına hihoyyytv banada örnek oldun umarım bende senin gibi :CüvCüv: kalabilirim hemde ikiz ya ne kadar müthiş bir duygudur dimi ama....Allah analı babalı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq: canım tebrikler...darısı isteyen herkese tabiki banada :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…