Yumurtlama sorunu olup hamile kalan varmı??..

ist.1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
363
1
42
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ben 3,5 yıllık evliyim 4 yıl olmak üzere ve tam 1 yıldır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliğim oluştu :çok üzgünüm: daha önce yoktu...doktora gitti yumurtlamada sorun var dedi takibe aldı klomen verdi 5 tane içtim ama yumurtalıklarda bir gelişme olmadı şimdi adet görmem için farlutal verdi sabah akşam içicem adet olucam adetin 3. günü tekrar gidicem tedaviye ilaç dozunu arttırarak devam edecekmişiz... şimdi merak ettiğim konu şu... hamile kalmak için doğru bi tedavi yöntemi mi bu??? ve benim gibi sorunları olupta hamile kalan varmı???mirmirmirmir

Hamile kalanlar ne kadar sürede kaldı...tedavileriniz ne kadar sürdü... meraktan çatlıycam ya....? neden hiç sorun yokken böyle oldu anlamış değilim lütfen cevap yazın merakımı gidermezsem stresten adet de olamıcam :senağlama senağlama senağlama

canım bende senin gibi evleneli 3,5 yıl oldu 4.yıla girecem benimde adet düzensizliğim var doktor doğru bi tedaviye başlamış inş.tez zamnada bebişlerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalış...

canım bende senin gibi evleneli 3,5 yıl oldu 4.yıla girecem benimde adet düzensizliğim var doktor doğru bi tedaviye başlamış inş.tez zamnada bebişlerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalış...

Canım çok saol cevap yazdığın için... umarım herkesin gönlünden geçen olur...seninde benimde bizim gibi olan herkesin... ya şey sorcam sen nasıl bir tedavi görüyosun ...klomen kulllandın mı hiç ? of aklımda o kadar çok soru işareti var ki... dile getiremiyorum...:uhm: Allah yardımcımız olsun:Saruboceq::Saruboceq:

hadi kızlar ya hiç mi hamile kalan olmadı lütfen ya bu cevaplara ihtiyacım var!!!!!

bende de yumurtalama problemi var.aynı tedaviyi uyguladım.klomen 4ay heray dozunu arttırarak devam ettim ama yumurtam olmadı.tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım fakat oda 4haftalıkken gitti.umarım tedavi cevap verrir canım.hayırlısı olssun hakkında.

Canım çok teşekkür ederim ... benim ilk denememdi şimdi ikinciye geçicez.. bakalım Allahım duysun sesini...Sende inşallah kalırsın...burdan müjdeleriz....:Saruboceq:

inşaallah canım.allah isteyen herkese nasib etsin canı gönülden diliyorum.kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin.

canım önceden korunurken doğum kontrol hapı kullanıyorsan o adetini düzenlemiş olabilir..
evlenmeden önce de düzenliyse sonradan oluşan birşeydir..
takiple yumurtaların kontrol altında olur..
klomen kimi bünyeye kist yapıyor bende yapmıştı günde 2 tane içmiştim..
bu ay günde 1 içtim bakalım yine olacak mı..
inş sende kist yapmaz..
vakti geldiğinde nasıl olursa olur..
inş tez zamanda gelir bebeğin..

Canım duyarlılığın iin çok teşekkğr ederim... benim evlenmeden öncede düznliydi adetim ama şöyle bir sorunum vardı ben eşimle bir ayrılık dönemim olmuştu o arada hamile kalmışım kötü bir zamanlama olmuştu bende kürtaj oldum :çok üzgünüm: hemen sonrasında d.kontrol (yasmin) kullandım 7-8 ay falan sonra bıraktım ama bütün dengem bozuldu...şimdide uğraşıp duruyorum :a015: Allahım beni ne zaman af edicek bilmiyorum tekrardan bir şans verecekmi bilmiyorum bunu düşünmekten kafayı yemek üzereyim zaten :gitme:

ah canım ah..
hayat işte ne zaman başımıza ne geleceği belli olmuyor..
keşke aldırmasaydın diyecem ama o zaman ki durum onu gerektirmiş..
şimdi inş vücut dengen düzelir bir an önce..
yeniden hamile kalırsın kısa zamanda..
hormon testlerin nasıl çıktı..

canım klomen bana yaramadı iğnelere geçtk yne olmadı son kez aşılama yaptırdım yine olmadı baktım olcak gibi değil bende tedaviyi bıraktım bu ay soğan suyu içtim hadi hayırlısı inş...sormak istedini sor ...

bir de aklıma gelmişken şunu da diyeyim..
1 tane kuru inciri geceden saf zaytinyağının içine koyuyorsun sabahta aç karnına yiyorsun..
yumurtlamaya iyi geliyor ve sayıyı arttırıyor..
eşinde yiyebilir..

bahar inş sende daha fazla beklemezsin..
ama tedaviye ara vermesen iyi olurdu sanki..
madem kürlere başladın incir kürünü sende uygula..
preseed varmış bununla ilgili topikte var.. o da yardımcı oluyormuş bilginiz olsun kızlar..

kızlar ikinizde saolun...ben tavsiyelrinizi uyguulayacağm inşallah sonuç alabilirim yoksa ömrüm boyunca hep pişmanlık psikolojisi ile yaşayacağm (

canım önemli olan yaptıgından duydugun pişmanlık.yanlış oldugunu anlaman bence.halen savunuyor bundanda ne olacak diyor da olabilirdin.inşaallah rabbim affetsin.ama bundan dolayı beni cezalandırıyor diye düşünme.rabbimin mağfireti geniştir.sen içini ferah tut.en kısa zamanda hamiş olacaksın iiçime doguyoropuyorumnanaktan:teselli:

:Saruboceq::Saruboceq:Canım ya çok güzel dileklerin için teşekkür ederim ya inanki zorunda olmasam asla aldırazdım:gitme:bu duyguyu nasıl anlatabilirim ki...hani derler ya anlatamam görmen lazım diye...benimde başıma gelenler ayne öyle... insan ne hayalllerle evleniyor ama başına neler geliyor... biz boşanmanın eşiğinden döndük eşim beni ben eşimi çok seviyoruz ama çok kötü noktalara gelmiştik tamda o dönemde olmuştu şimdi dşündükçe çıldırıyorum.... Allah duysun sesinii... inşallah en kısa zamanda beni bu duygudan kurtarır... canım inşallah aynı anda :CüvCüv: oluruz ozaman dünyanın en mutlu insanı olurum... tekrardan teşekkürler... canım a.s.

Canım bişey sorcam aşılama tüp bebekmi oluyor ... benim doktorum klomen olmazsa aşılama da olur tüp bebek de olur dedi aradaki fark ne ? ayrıca senin tedavin kaç ay sürdü? ne zamandan beri olmuyor bebişiniz? aşılamaya ne kadar ödeme yaptınız merak ediyorum...şunuda söylemek istiyorum bencede tedaviyi bitirme yani doktormu bitirdi sen mi ? devam etmelisin canımya Allah yardımcımız olsun...:Saruboceq: sevgiler..

günaydın canım ...ben şeyi merak:uhm: ettim senin tedavin ne kadar sürdü ... ne zamandan beri olmuyor bebeğin...? tedaviye devam ediyormusun?

günaydın.inşaallah dileklerin gercek olur.ayrıca sana küçük bir arkadaş tavsiyesi bizzat test edildi.fazla kafaya takmamaya sürekli onu düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan.ben 4ay klomen kullandım ve hergün sabaha akşam gece gündüz 24 saat onu düşünüyordum hep araştırıp okuyordum.ama en sonunda kendi kendime artık takmıyorum dedim ve işime odaklanım gezdim tozdum oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım.gercekten hiç beklemiyordum.doktorum hep öyle diyordu.artık hiç beklemiyorum dediğin bir ana olacak diye.ama beklemediğim için malesef ben o ay antibiyotik ve cesitli ilaçlar kullandım.ve 4haftalıkken düştü bebeğim.2,5ay önceydi.takmamayı öğrenmeye başladım ve bu ayda umutluyum sanırım var gibi ama bakalım hayırlısı.yani demek istediğim biraz relax.stress tüm hastalıkların kaynağı unutma.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…