canım bende senin gibi evleneli 3,5 yıl oldu 4.yıla girecem benimde adet düzensizliğim var doktor doğru bi tedaviye başlamış inş.tez zamnada bebişlerimize kavuşuruz stres yapmamaya çalış...
bende de yumurtalama problemi var.aynı tedaviyi uyguladım.klomen 4ay heray dozunu arttırarak devam ettim ama yumurtam olmadı.tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım fakat oda 4haftalıkken gitti.umarım tedavi cevap verrir canım.hayırlısı olssun hakkında.
inşaallah canım.allah isteyen herkese nasib etsin canı gönülden diliyorum.kimseyi evlatsızlıkla terbiye etmesin.
canım önceden korunurken doğum kontrol hapı kullanıyorsan o adetini düzenlemiş olabilir..
evlenmeden önce de düzenliyse sonradan oluşan birşeydir..
takiple yumurtaların kontrol altında olur..
klomen kimi bünyeye kist yapıyor bende yapmıştı günde 2 tane içmiştim..
bu ay günde 1 içtim bakalım yine olacak mı..
inş sende kist yapmaz..
vakti geldiğinde nasıl olursa olur..
inş tez zamanda gelir bebeğin..
Canım duyarlılığın iin çok teşekkğr ederim... benim evlenmeden öncede düznliydi adetim ama şöyle bir sorunum vardı ben eşimle bir ayrılık dönemim olmuştu o arada hamile kalmışım kötü bir zamanlama olmuştu bende kürtaj oldum :çok üzgünüm: hemen sonrasında d.kontrol (yasmin) kullandım 7-8 ay falan sonra bıraktım ama bütün dengem bozuldu...şimdide uğraşıp duruyorum :a015: Allahım beni ne zaman af edicek bilmiyorum tekrardan bir şans verecekmi bilmiyorum bunu düşünmekten kafayı yemek üzereyim zaten :gitme:
canım çok saol cevap yazdığın için... Umarım herkesin gönlünden geçen olur...seninde benimde bizim gibi olan herkesin... Ya şey sorcam sen nasıl bir tedavi görüyosun ...klomen kulllandın mı hiç ? Of aklımda o kadar çok soru işareti var ki... Dile getiremiyorum...:uhm: Allah yardımcımız olsun:saruboceq::saruboceq:
canım önemli olan yaptıgından duydugun pişmanlık.yanlış oldugunu anlaman bence.halen savunuyor bundanda ne olacak diyor da olabilirdin.inşaallah rabbim affetsin.ama bundan dolayı beni cezalandırıyor diye düşünme.rabbimin mağfireti geniştir.sen içini ferah tut.en kısa zamanda hamiş olacaksın iiçime doguyoropuyorumnanaktan:teselli:
canım klomen bana yaramadı iğnelere geçtk yne olmadı son kez aşılama yaptırdım yine olmadı baktım olcak gibi değil bende tedaviyi bıraktım bu ay soğan suyu içtim hadi hayırlısı inş...sormak istedini sor ...
canım önceden korunurken doğum kontrol hapı kullanıyorsan o adetini düzenlemiş olabilir..
evlenmeden önce de düzenliyse sonradan oluşan birşeydir..
takiple yumurtaların kontrol altında olur..
klomen kimi bünyeye kist yapıyor bende yapmıştı günde 2 tane içmiştim..
bu ay günde 1 içtim bakalım yine olacak mı..
inş sende kist yapmaz..
vakti geldiğinde nasıl olursa olur..
inş tez zamanda gelir bebeğin..