Yumurtlama sorunu olup hamile kalan varmı??..

Ben Özel fatİh hastanesİne gİdİyorum.ayrıca Özel yerİde var dr umun Çok İlgİlİ en ufak sorunda bİle sÜreklİ arıyorum hmn İlgİlenİyor...İsmİnİ veremem ama bİr araŞtır İstersen

fatih uzak bana özel yeri nerde oda mı fatihte bende avrupa yakasında oturuyorum ama kendime bi doktor bulamadım güzel

merhaba arkadaşlar
birşeyler sormak istiyorum.umarım bu mesajımı görebilirsiniz.ben 7 mayısta yüzeysel bri ilişki yaşadım erkek arkadaşımla.13 mayısta da yani 28. günümdede normal şekilde adet gördüm.yine de emin olmak için 2 haziranda kan tahlili yaptırmak için doktora gittim.doktor sonuç negatif çıksada sevnme daha erken dedi.ultrasona sokmam lazım seni bir daha gel bunun için dedi ama ben sonucumu almaya bile gidemediğim için doktoroda gireiedim.telefonla negafit olduğunu öğredim.netten bir kaç doktorla bağlantıya geçtim ve geç döllenme olsada ilişkinin üzerinden 26 gün geçiği için belli olurdu dedi hepsi.benim merak ettiğim ilişkiden sonra hem regl olduğum için spermler beklemeye devam edermi hemde neredeyse bir aylık bir süre geçmiş oluyor ilişkinin üstünden.bu kadar zaman döllenmek için bekler mi doktoruma göre 26 gün erkenmiş de çok daha sonra gitmeliymişim bu kadar zaman beklermi döllenmek için? ben spermlerin ömrü vücuta sadece bir kaç gün diye biliyorum.lütfen bana yardımcı olur musun?çok korkuyorum hamile olmaktan.en iyi sonuç kan testidir ama ben aldığım sonuca sevinemedim bile bu doktorun yüzünden.tekrar gitme şansımda yok korkudan ölüyorum.4 gün sora tekrar regl olmam lazım. NOLUR YARDIM EDİN.FİKİR VERİN.BU KADAR ZMAN SONRA KESİNLEŞMİŞTİR DİMİ?

Banada yardımcı olun lütfen yumurtlama problemin var dendi ilaç tevasi yapıldı sonra rahim filmi çekildi yumurtalıkların açık dedi doktor bu ay deneyin dedi geciktim 6 gün oldu . Idrar testi yaptım iki defa ikiside city çizgi ama silik bugün yine yaptım tek çizgi kan testi yaptirmayada korkuyorum eşimde bekleyelim biraz diyo yaptirmiyoda moralim bozuluyo diye ne yapacagimi bilmiyorum .

merhaba arkadaşlar
birşeyler sormak istiyorum.umarım bu mesajımı görebilirsiniz.ben 7 mayısta yüzeysel bri ilişki yaşadım erkek arkadaşımla.13 mayısta da yani 28. günümdede normal şekilde adet gördüm.yine de emin olmak için 2 haziranda kan tahlili yaptırmak için doktora gittim.doktor sonuç negatif çıksada sevnme daha erken dedi.ultrasona sokmam lazım seni bir daha gel bunun için dedi ama ben sonucumu almaya bile gidemediğim için doktoroda gireiedim.telefonla negafit olduğunu öğredim.netten bir kaç doktorla bağlantıya geçtim ve geç döllenme olsada ilişkinin üzerinden 26 gün geçiği için belli olurdu dedi hepsi.benim merak ettiğim ilişkiden sonra hem regl olduğum için spermler beklemeye devam edermi hemde neredeyse bir aylık bir süre geçmiş oluyor ilişkinin üstünden.bu kadar zaman döllenmek için bekler mi doktoruma göre 26 gün erkenmiş de çok daha sonra gitmeliymişim bu kadar zaman beklermi döllenmek için? ben spermlerin ömrü vücuta sadece bir kaç gün diye biliyorum.lütfen bana yardımcı olur musun?çok korkuyorum hamile olmaktan.en iyi sonuç kan testidir ama ben aldığım sonuca sevinemedim bile bu doktorun yüzünden.tekrar gitme şansımda yok korkudan ölüyorum.4 gün sora tekrar regl olmam lazım. NOLUR YARDIM EDİN.FİKİR VERİN.BU KADAR ZMAN SONRA KESİNLEŞMİŞTİR DİMİ?
Canım şu anlattıklarına göre gebelik imkansız
Olsaydı zaten bu zamana kadar testte çıkardı.Boşuna evham yapma

B
Banada yardımcı olun lütfen yumurtlama problemin var dendi ilaç tevasi yapıldı sonra rahim filmi çekildi yumurtalıkların açık dedi doktor bu ay deneyin dedi geciktim 6 gün oldu . Idrar testi yaptım iki defa ikiside city çizgi ama silik bugün yine yaptım tek çizgi kan testi yaptirmayada korkuyorum eşimde bekleyelim biraz diyo yaptirmiyoda moralim bozuluyo diye ne yapacagimi bilmiyorum .
acele etme bi kaç gün daha bekle sonra kan testi yaptır bence
Bende hafta sonuna kadar adet olamazsam test yaptırıcam

En son mayısın 4 unde oldum bugün oldu hala adet görmedim. Bugün doktora gittim adet olmam için ilaç verdi prowomen verdi tekrar süt hormonlarım çok yüksekti ilaç kullandım normalle dönmüş şu an tedavine başlıyoruz dedi doktor . Yumurta büyütme catlatma falan dedi olur mu sizce

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ben 3,5 yıllık evliyim 4 yıl olmak üzere ve tam 1 yıldır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımdan beri adet düzensizliğim oluştu :çok üzgünüm: daha önce yoktu...doktora gitti yumurtlamada sorun var dedi takibe aldı klomen verdi 5 tane içtim ama yumurtalıklarda bir gelişme olmadı şimdi adet görmem için farlutal verdi sabah akşam içicem adet olucam adetin 3. günü tekrar gidicem tedaviye ilaç dozunu arttırarak devam edecekmişiz... şimdi merak ettiğim konu şu... hamile kalmak için doğru bi tedavi yöntemi mi bu??? ve benim gibi sorunları olupta hamile kalan varmı???mirmirmirmir

Hamile kalanlar ne kadar sürede kaldı...tedavileriniz ne kadar sürdü... meraktan çatlıycam ya....? neden hiç sorun yokken böyle oldu anlamış değilim lütfen cevap yazın merakımı gidermezsem stresten adet de olamıcam :senağlama senağlama senağlama
Canim hamile kaldinmo nasildin UZUN zaman olmussun girmeyeli

X