- 6 Kasım 2008
- 363
- 1
- 42
günaydın.inşaallah dileklerin gercek olur.ayrıca sana küçük bir arkadaş tavsiyesi bizzat test edildi.fazla kafaya takmamaya sürekli onu düşünmemeye çalış başka şeylere odaklan.ben 4ay klomen kullandım ve hergün sabaha akşam gece gündüz 24 saat onu düşünüyordum hep araştırıp okuyordum.ama en sonunda kendi kendime artık takmıyorum dedim ve işime odaklanım gezdim tozdum oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım.gercekten hiç beklemiyordum.doktorum hep öyle diyordu.artık hiç beklemiyorum dediğin bir ana olacak diye.ama beklemediğim için malesef ben o ay antibiyotik ve cesitli ilaçlar kullandım.ve 4haftalıkken düştü bebeğim.2,5ay önceydi.takmamayı öğrenmeye başladım ve bu ayda umutluyum sanırım var gibi ama bakalım hayırlısı.yani demek istediğim biraz relax.stress tüm hastalıkların kaynağı unutma.kaydirigubbakcemile5
Ay canım okadar haklısın ki... bende takmamaya çalışıyorum aslında çokta geniş bir yapıya sahibim en azından eşim öyle diyor...ama benim bi kaynanam var düşmanıma vermesin... her lafın başında gebelik , çocuk ta çocuk var tamam bende çok istiyorum ama allahın takdiri o ne derse öyle olur...bunu anlamıyo sürekli bana baskı yapıyo ki bu yüzden strese giriyorum migrenim var, depresyona girdim çıktım opuyorumnanaktan valla çok şey yaşadım çokkk....hep stresten ...bundan sonra hiç takmamaya çalışıcam... canım ya inşallah hamilesindir valla hem çok sevinirim hemde bana güzel bir örnek olursun..:Saruboceq:Allahım gör bizi... Olursa eğer mutlaka yaz olurmukaydirigubbakcemile5... kendine iyi bak sevgiler canım sana...a.s.