Yaptın mi testMerhaba kızlar bende yumurtlama günümden beri kasık ağrısı çekiyorum çok kısa sürüyor ama sık sık oluyor akıntım var 20 ekim adet günümdü olmadım sabah ilk idrarla yapıcam inşallah pozitif görürüz sanırım sizlerde test yapıcakmışsınız sonucunuzu yazar mısınız bilgilenelim
Sen yaptın miTmm cnm seninde guzel haberlerini bekliyoruz
Adet oldunmuGünaydın ben yaptım negatif. Umarim sizden guzel haberler gelir
Benim kasik ağrısı bel ağrısı 9. Günden sonra göğüs ucu ağrısıBenim de iki gün önce yumurtlama günümdü. O gece sol kasık ve bacağımın ağrısından uyuyamadım normalde yumurtlamayı hissetmem testle anladım ve ilk defa böyle bi ağrı yaşadım. Acaba döllenmeyle ilişkisi olabilir mi diye düşündüm. 5 ekimden sonraki başka belirtileriniz neydi sizin?
Adetinize ne kadar var?Benim kasik ağrısı bel ağrısı 9. Günden sonra göğüs ucu ağrısı
Adetim 3 gün geçtiAdetinize ne kadar var?
Test yaptınız mı?Adetim 3 gün geçti
Yok yarın yapcamTest yaptınız mı?
Cnm bende yaptim negatifGünaydın ben yaptım negatif. Umarim sizden guzel haberler gelir
Umudumuz sensin ama sende gecikmede yaptigina gore kesin var cnmYok yarın yapcam
Yok daha 3 gun var ama prodictor erken gebelik yaptim aninda tertemiz tek çizgiAdet oldunmu
InsallahUmudumuz sensin ama sende gecikmede yaptigina gore kesin var cnm
Saglik olsun simdi zamanjnda regl olalim gelecek aya kaldı umudumuzCnm bende yaptim negatif
BeklicemSaglik olsun simdi zamanjnda regl olalim gelecek aya kaldı umudumuz
Adetin geçtimi kiCnm bende yaptim negatif
Hayırlısı inşallah canım bilmiyorum ki yarın ogrencem kan testiyleUmudumuz sensin ama sende gecikmede yaptigina gore kesin var cnm
Yok cnm adet ayin 24deAdetin geçtimi ki
Erken gebelik testi yaptim kasik agrisi degilde suan bicak batar gibi oluyor bel ve goguste afif agriYok cnm adet ayin 24de
24de cnm
Beklicem
Daha adet geçmeden bazen cikmiyoErken gebelik testi yaptim kasik agrisi degilde suan bicak batar gibi oluyor bel ve goguste afif agri
Bekleyelim o zamanDaha adet geçmeden bazen cikmiyo