Bugün aşılamada 11. Günüm adet gecikmesi 2 bakalım nolcak salı günüTmm vnm
Bende aded gunu mu beklicegim ne zaman erken yapsam aded oluyorumBugün aşılamada 11. Günüm adet gecikmesi 2 bakalım nolcak salı günü
Bende öyleBende aded gunu mu beklicegim ne zaman erken yapsam aded oluyorum
Be im şuan aşırı belim agriyo sende varmı gelişme kaç gün kadli adeteBende aded gunu mu beklicegim ne zaman erken yapsam aded oluyorum
3 gün kaldı belim ağrıyor hafiften kasık ağrısı baş ağrısı göğüslerde az bir şey hassasiyet hepsi o kadar Bir de sırt ağrısı ama akşamları çok üşüyorumBe im şuan aşırı belim agriyo sende varmı gelişme kaç gün kadli adete
Valla benimde şimdi aşırı belim ağrıdı ya bakalım3 gün kaldı belim ağrıyor hafiften kasık ağrısı baş ağrısı göğüslerde az bir şey hassasiyet hepsi o kadar Bir de sırt ağrısı ama akşamları çok üşüyorum
Ben de hic belirti yok kızlar yarin test yapcm sabahValla benimde şimdi aşırı belim ağrıdı ya bakalım
Benim 3gun once cok yogundu belimin agrisi ayaga kalkamadimValla benimde şimdi aşırı belim ağrıdı ya bakalım
Hadi hayirlisi cnm belli olmaz insallah vardirBen de hic belirti yok kızlar yarin test yapcm sabah
Hadi hayirlisi cnm belli olmaz insallah
Inşallah canım 3 müzde pzotifi görürüz in̈şallahhhHadi hayirlisi cnm belli olmaz insallah vardir
İnşallah çıkar bizim aşılama yaBen de hic belirti yok kızlar yarin test yapcm sabah
Amin cnmInşallah canım 3 müzde pzotifi görürüz in̈şallahhh
Yani benim aşılama degil ama pek de farklı degil ilac + catlatma ignesiİnşallah çıkar bizim aşılama ya
Benim ikiside degil normal takvime gore yumurtlama haftasi 3iliski yasadimYani benim aşılama degil ama pek de farklı degil ilac + catlatma ignesi
Hadi hayirlisi olsun sen yap yarin test benceBenim ikiside degil normal takvime gore yumurtlama haftasi 3iliski yasadim
Korkuyorum o negatifi gormekten ne zsman yapssm aded oluyorumHadi hayirlisi olsun sen yap yarin test bence
Ben yapacamHadi hayirlisi olsun sen yap yarin test bence
Korkma korkma ama boyle de stres oluyor gibiyiz vucudu dinliyoruz her turlu kacisimiz yokKorkuyorum o negatifi gormekten ne zsman yapssm aded oluyorum
Beklicem suan aded sancısı gibi aynı kasik agrim vartam gobegimin altindaBen yapacam
Korkma korkma ama boyle de stres oluyor gibiyiz vucudu dinliyoruz her turlu kacisimiz yokama totem yaptiysan bekleyecsm diyorsan bekle.. bende kan verirdim aksami adet olurdum hep.
Hadi bekleyelimBeklicem suan aded sancısı gibi aynı kasik agrim vartam gobegimin altinda