- 2 Ağustos 2024
- 603
- 182
Yaptım maalesef negatif ama hala adet olmadım hayırlısı olsunYaptın mi test
Olsun bidaki sefere olurYaptım maalesef negatif ama hala adet olmadım hayırlısı olsun
Hayirli cnm ya bekliyoruz hep beraber kasik agrim ve bacak ve gogusler devam agirmayaÜşenmedim kalktım gittim erken gebelik testi aldım negatif o da yok demek ki..adeti bekliycem artık hayırlısı hakkımızda
Hadi inşallah vardır sizinHayirli cnm ya bekliyoruz hep beraber kasik agrim ve bacak ve gogusler devam agirmaya
İnşallah kaç aydır deniyorum inşallah tutar bu ayOlsun bidaki sefere olur
Benim agtklar devam cnmHadi inşallah vardır sizinbenim ağrılar geçti vücudumu dinledikçe beynim yandı hsshhs hayaırlısı napalım
Ama adet zgrisiyla ayniBenim agtklar devam cnm
Benim agtklar devam cnm
Öyle olurmuş zatenAma adet zgrisiyla ayni
İnşallah hepimizde çıkarızSu sayfada 1kisi hamile ciksin da hep birlikte sebinelim hepimize umut olur
Insallah cnmİnşallah hepimizde çıkarız
Benimde çok karnım falan ağrıyoInsallah cnm
İnşallah benim ağrılar devam ediyoHadi inşallah vardır sizinbenim ağrılar geçti vücudumu dinledikçe beynim yandı hsshhs hayaırlısı napalım
Göğüs ucumu yoksa benik adet oncesi göğüs şişer ağır olur bu sefer sadece ucu aciyoHayirli cnm ya bekliyoruz hep beraber kasik agrim ve bacak ve gogusler devam agirmaya
Benim ucunda yok elleyince gogusumu icinde bir sertlik var gibi onlar aciyor egelince meme ucu ssdece aciyogGöğüs ucumu yoksa benik adet oncesi göğüs şişer ağır olur bu sefer sadece ucu aciyo
He anladım hayırlısı inşallahBenim ucunda yok elleyince gogusumu icinde bir sertlik var gibi onlar aciyor egelince meme ucu ssdece aciyog
Senin ne kadar kaldiBenimde çok karnım falan ağrıyo
Benim günüm geçti yarın kan vercemSenin ne kadar kaldi
Guzel haberlerini bekliyoruz o zamanBenim günüm geçti yarın kan vercem