İnşallah vardırBekleyelim o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vardırBekleyelim o zaman
İnşallah cnm iki sene oldu deniyoruzİnşallah vardır
Benimde iki sene doğal yolla olmadı aşılamaya başvurduk bakalim bekliyorumİnşallah cnm iki sene oldu deniyoruz
İnşallah cnm senden guzel haberler bekliyoruzBenimde iki sene doğal yolla olmadı aşılamaya başvurduk bakalim bekliyorum
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinİnşallah cnm senden guzel haberler bekliyoruz
Henüz ne regli oldum nede ağrım var bugün normalde regli günümBiliyor musun ben 2 yılda sadece 1 ay sallamadim tup bebek yapacam dedim hatta
Hamile olma olasıligin cok yuksek pztsi guzel haberler verelim
İnşallah yaa test yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diyeBiliyor musun ben 2 yılda sadece 1 ay sallamadim tup bebek yapacam dedim hatta
Hamile olma olasıligin cok yuksek pztsi guzel haberler verelim
İnşallah eminde olamıyorum ama bakalım çok ümit edip hayal kırıklığı da yaşamak istemiyorumGaliba sende yerleşme kanaması olmus
Bazen oluyor bazen olmuyor simdi 1saat arayla girdim normalde gunde en fazla 3kere cikarim usuttum mu acaba diye dusunmeye basladimİdrara çıkma isteği varmı sende
Benimde öyle usuttum sanırım çünkü hava soğukBazen oluyor bazen olmuyor simdi 1saat arayla girdim normalde gunde en fazla 3kere cikarim usuttum mu acaba diye dusunmeye basladim
Burda gunduz sicak kisa kolluyuz gece sogukBenimde öyle usuttum sanırım çünkü hava soğuk
Yaptınız mı test benim bu gün yumurtlamadan 13.gün sabah ilk idrarla kaset test yaptım negatif. Zaten iki gün önce lekelenmem başladı ama sadece o gün leke oldu. Adet oluyorum sandım sonra kesildi ben de herhalde yerleşme kanaması dedim ama değilmiş jssjsjBazen oluyor bazen olmuyor simdi 1saat arayla girdim normalde gunde en fazla 3kere cikarim usuttum mu acaba diye dusunmeye basladim
Buyuk ihtimal bu ay usuttumBurda gunduz sicak kisa kolluyuz gece soguk
11ci gunumdu bugun erken gebelik testi yaptim negatif adet oldun muYaptınız mı test benim bu gün yumurtlamadan 13.gün sabah ilk idrarla kaset test yaptım negatif. Zaten iki gün önce lekelenmem başladı ama sadece o gün leke oldu. Adet oluyorum sandım sonra kesildi ben de herhalde yerleşme kanaması dedim ama değilmiş jssjsj
Yok olmadım oldum sandım devamı gelmedi11ci gunumdu bugun erken gebelik testi yaptim negatif adet oldun mu
Belki gec dollen meYok olmadım oldum sandım devamı gelmedi
İnşallah öyledir. Hayırlsı olsun ya zaten gelecek ay tüp bebekteyiz 3.deneme olacak alıştıkBelki gec dollen me
İnşallah olur cnm yaİnşallah öyledir. Hayırlsı olsun ya zaten gelecek ay tüp bebekteyiz 3.deneme olacak alıştık
İnşallah sizi nde geç döllenmedir erken yapmışsınız bana göre testi. Adetinizende var daha sanırım inşallah pozitifi gayırlsııyla yakalarızİnşallah olur cnm ya
24adet gunum gecen ay ilk defa 4gun erken gelmistiİnşallah sizi nde geç döllenmedir erken yapmışsınız bana göre testi. Adetinizende var daha sanırım inşallah pozitifi gayırlsııyla yakalarız